reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Tea80 ja mam zwykły z Canpolu. Dałam za niego 20 zł wiec nie majątek. Zobaczymy czy się sprawdzi. Naszym znajomym on pasował wiec jakąś opinię o nim już znam

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova do mojego cybexa jest tylko baza na ten fotelik. Potem na następny i tak musze kupić ale chyba wybiorę coś bez nogi bo mi wadzi. Obecnie na próbę jest na środkowym siedzeniu i Oki ale potem nie wiem jak się spisze.. Syn przechodzi z prawej na lewą etc ale za rok może być ciężko.

Kasia takie niedrapki to trochę za mało.. Szczególnie do body.. Lepiej kupić, grosze kosztują.
No i jedne drugim nierówne. Weź z Tesco. 2 pary za 1f a są dobre jakościowo. Z asdy dramat jakieś długie i duże. Mam z mothera jeszcze ale 2 sztuki 3f. Brałam do kompletu.

Mamusia muminka, mam zwykła sól fizjologiczna i wodę, orska z firmy na D. Te pod ciśnieniem są niepolecane, wiec zwykły areozol.

Kupiłam wczoraj kocyk.. Nie mogłam go zostawić na półce i mam słabość do tych rzeczy..

_20170608_172756.JPG
_20170609_191425.JPG

Załączniki

• _20170608_172756.JPG
    _20170608_172756.JPG
    632,2 KB · Wyświetleń: 520
  • _20170609_191425.JPG
    _20170609_191425.JPG
    756,8 KB · Wyświetleń: 508
Tea, ja mam od 3 lat katarka i tez polecam. Teraz czekam na nowy ...mam nadzieje ze gemini szybciej uwienie sie z paczką ...niż H&M. W zeszłą niedziele zrobiałam zakupy - a dziś maial z przerosinami, ze przedłuza sie czas realziacji ze wzgledu na duzą ilość zamowien

ja cały czas sie zastanstawaiam czy mamy juz wszystko co jest biezbede dla noworodka na poczatek,..

Lilith - czy TY kupowałas moniotr oddechu babysens 5 ? Czy coś mi sie myli ?

Tea byłam pewna, że kiedyś dawałam nawet pl stronkę z tym hmm..
U nas najtaniej ten duży znalazłam za 25f.

Tak, mam ten monitor oddechu kupiony, wcześniej Angela :) Jenny czemu pytasz?

Lilith. ..ja też miałam Angela. ..a teraz chciałbym by ten babysens. ..ale mój m..tradycyjnie woli cos sprawodznego. ..u próbuje go przekonać do tego zakupu
Masz ta wersje z niania ? Czy sam monitor? ?

A te aspiratorki bierzecie już ze sobą do szpitala wraz z tymi solami morskimi ??
Czy dopiero w domu je będziecie stosować?

Ja kupiłam aspirator nosalek - ma taką fajną miękka końcówkę okrągłą przez co za daleko się go nie włoży i nie pokaleczy śluzówki nosa :), ale to jest zwykły "na wdechy", elektryczny jakoś do mnie nie przemówił.

Odnośnie monitora oddechu to dostałam w spadku model AC300 firmy AngelCare. Czy któraś z Was go miała/korzystała i mogłaby napisać jakąś opinię odnośnie działania, użytkowania ??

reklama
Jenny ja też kupiłam ten monitor bo moja koleżanka z pracy mi go sprzedała - używała rok i była zadowolona :-)

Mumusia ja nie biorę, nie ma tego na liście na do szpitala i mam ogromną nadzieję że w pierwszych 3 dniach nie będziemy mieć kataru :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry