reklama
Pumelova do mojego cybexa jest tylko baza na ten fotelik. Potem na następny i tak musze kupić ale chyba wybiorę coś bez nogi bo mi wadzi. Obecnie na próbę jest na środkowym siedzeniu i Oki ale potem nie wiem jak się spisze.. Syn przechodzi z prawej na lewą etc ale za rok może być ciężko.
Kasia takie niedrapki to trochę za mało.. Szczególnie do body.. Lepiej kupić, grosze kosztują.
No i jedne drugim nierówne. Weź z Tesco. 2 pary za 1f a są dobre jakościowo. Z asdy dramat jakieś długie i duże. Mam z mothera jeszcze ale 2 sztuki 3f. Brałam do kompletu.
Mamusia muminka, mam zwykła sól fizjologiczna i wodę, orska z firmy na D. Te pod ciśnieniem są niepolecane, wiec zwykły areozol.
Kupiłam wczoraj kocyk.. Nie mogłam go zostawić na półce i mam słabość do tych rzeczy..
Kasia takie niedrapki to trochę za mało.. Szczególnie do body.. Lepiej kupić, grosze kosztują.
No i jedne drugim nierówne. Weź z Tesco. 2 pary za 1f a są dobre jakościowo. Z asdy dramat jakieś długie i duże. Mam z mothera jeszcze ale 2 sztuki 3f. Brałam do kompletu.
Mamusia muminka, mam zwykła sól fizjologiczna i wodę, orska z firmy na D. Te pod ciśnieniem są niepolecane, wiec zwykły areozol.
Kupiłam wczoraj kocyk.. Nie mogłam go zostawić na półce i mam słabość do tych rzeczy..
Załączniki
martac88
Zaciekawiona BB
Kobietki co myślicie o takim podkładzie do wózka??
Link do: BabyMatex, OXIproof, podkład oddychający i nieprzemakalny, 35x75 cm
może się to przydać?
zastanawiam się nad zakupem..
Link do: BabyMatex, OXIproof, podkład oddychający i nieprzemakalny, 35x75 cm
może się to przydać?
zastanawiam się nad zakupem..
Tea, ja mam od 3 lat katarka i tez polecam. Teraz czekam na nowy ...mam nadzieje ze gemini szybciej uwienie sie z paczką ...niż H&M. W zeszłą niedziele zrobiałam zakupy - a dziś maial z przerosinami, ze przedłuza sie czas realziacji ze wzgledu na duzą ilość zamowien
ja cały czas sie zastanstawaiam czy mamy juz wszystko co jest biezbede dla noworodka na poczatek,..
Lilith - czy TY kupowałas moniotr oddechu babysens 5 ? Czy coś mi sie myli ?
ja cały czas sie zastanstawaiam czy mamy juz wszystko co jest biezbede dla noworodka na poczatek,..
Lilith - czy TY kupowałas moniotr oddechu babysens 5 ? Czy coś mi sie myli ?
tea80
Fanka BB :)
Lilith sprawdzałam,nie do kupienia U nas niestety,ale mam kuzynke w Manchesterze,spytam,może ona mi kupi,ile kosztuje ten przez Ciebie polecany?Tea dr.bee ale ten dłuższy. Mamy prawie 3 lata, działa rewelacyjnie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mumusia_Muminka
A te aspiratorki bierzecie już ze sobą do szpitala wraz z tymi solami morskimi ??
Czy dopiero w domu je będziecie stosować?
Ja kupiłam aspirator nosalek - ma taką fajną miękka końcówkę okrągłą przez co za daleko się go nie włoży i nie pokaleczy śluzówki nosa , ale to jest zwykły "na wdechy", elektryczny jakoś do mnie nie przemówił.
Odnośnie monitora oddechu to dostałam w spadku model AC300 firmy AngelCare. Czy któraś z Was go miała/korzystała i mogłaby napisać jakąś opinię odnośnie działania, użytkowania ??
Czy dopiero w domu je będziecie stosować?
Ja kupiłam aspirator nosalek - ma taką fajną miękka końcówkę okrągłą przez co za daleko się go nie włoży i nie pokaleczy śluzówki nosa , ale to jest zwykły "na wdechy", elektryczny jakoś do mnie nie przemówił.
Odnośnie monitora oddechu to dostałam w spadku model AC300 firmy AngelCare. Czy któraś z Was go miała/korzystała i mogłaby napisać jakąś opinię odnośnie działania, użytkowania ??
reklama
pumelova
Jenny ja też kupiłam ten monitor bo moja koleżanka z pracy mi go sprzedała - używała rok i była zadowolona :-)
Mumusia ja nie biorę, nie ma tego na liście na do szpitala i mam ogromną nadzieję że w pierwszych 3 dniach nie będziemy mieć kataru
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mumusia ja nie biorę, nie ma tego na liście na do szpitala i mam ogromną nadzieję że w pierwszych 3 dniach nie będziemy mieć kataru
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom