reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Tea80 ja mam zwykły z Canpolu. Dałam za niego 20 zł wiec nie majątek. Zobaczymy czy się sprawdzi. Naszym znajomym on pasował wiec jakąś opinię o nim już znam

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova do mojego cybexa jest tylko baza na ten fotelik. Potem na następny i tak musze kupić ale chyba wybiorę coś bez nogi bo mi wadzi. Obecnie na próbę jest na środkowym siedzeniu i Oki ale potem nie wiem jak się spisze.. Syn przechodzi z prawej na lewą etc ale za rok może być ciężko.

Kasia takie niedrapki to trochę za mało.. Szczególnie do body.. Lepiej kupić, grosze kosztują.
No i jedne drugim nierówne. Weź z Tesco. 2 pary za 1f a są dobre jakościowo. Z asdy dramat jakieś długie i duże. Mam z mothera jeszcze ale 2 sztuki 3f. Brałam do kompletu.

Mamusia muminka, mam zwykła sól fizjologiczna i wodę, orska z firmy na D. Te pod ciśnieniem są niepolecane, wiec zwykły areozol.

Kupiłam wczoraj kocyk.. Nie mogłam go zostawić na półce i mam słabość do tych rzeczy..

_20170608_172756.JPG
_20170609_191425.JPG

Załączniki

• _20170608_172756.JPG
    _20170608_172756.JPG
    632,2 KB · Wyświetleń: 521
  • _20170609_191425.JPG
    _20170609_191425.JPG
    756,8 KB · Wyświetleń: 510
Tea, ja mam od 3 lat katarka i tez polecam. Teraz czekam na nowy ...mam nadzieje ze gemini szybciej uwienie sie z paczką ...niż H&M. W zeszłą niedziele zrobiałam zakupy - a dziś maial z przerosinami, ze przedłuza sie czas realziacji ze wzgledu na duzą ilość zamowien

ja cały czas sie zastanstawaiam czy mamy juz wszystko co jest biezbede dla noworodka na poczatek,..

Lilith - czy TY kupowałas moniotr oddechu babysens 5 ? Czy coś mi sie myli ?

Tea byłam pewna, że kiedyś dawałam nawet pl stronkę z tym hmm..
U nas najtaniej ten duży znalazłam za 25f.

Tak, mam ten monitor oddechu kupiony, wcześniej Angela :) Jenny czemu pytasz?

Lilith. ..ja też miałam Angela. ..a teraz chciałbym by ten babysens. ..ale mój m..tradycyjnie woli cos sprawodznego. ..u próbuje go przekonać do tego zakupu
Masz ta wersje z niania ? Czy sam monitor? ?

A te aspiratorki bierzecie już ze sobą do szpitala wraz z tymi solami morskimi ??
Czy dopiero w domu je będziecie stosować?

Ja kupiłam aspirator nosalek - ma taką fajną miękka końcówkę okrągłą przez co za daleko się go nie włoży i nie pokaleczy śluzówki nosa :), ale to jest zwykły "na wdechy", elektryczny jakoś do mnie nie przemówił.

Odnośnie monitora oddechu to dostałam w spadku model AC300 firmy AngelCare. Czy któraś z Was go miała/korzystała i mogłaby napisać jakąś opinię odnośnie działania, użytkowania ??

reklama
Jenny ja też kupiłam ten monitor bo moja koleżanka z pracy mi go sprzedała - używała rok i była zadowolona :-)

Mumusia ja nie biorę, nie ma tego na liście na do szpitala i mam ogromną nadzieję że w pierwszych 3 dniach nie będziemy mieć kataru :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry