reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Mumusia wg mojej szkoły rodzenia mówili że jak nic w nosku nie ma to nie ruszamy, jak jest lekko brudny to gazik, a jak coś więcej to dopiero wyciągamy arsenał przeciw katarowi :D

reklama
Jak ktoś chce kurę do karmienia i się zastanawia to pokazuje takie ogłoszenie bo okazja! Szkoda że różowe bo bym wzięła dla mojego :/
Link do: LaMillou Unicorn Sugar Bebe Ecru

Edit. Już się nie opłaca bo i kura i rożek sprzedany, a tak to był fajny zestaw.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A te aspiratorki bierzecie już ze sobą do szpitala wraz z tymi solami morskimi ??
Czy dopiero w domu je będziecie stosować?

Ja kupiłam aspirator nosalek - ma taką fajną miękka końcówkę okrągłą przez co za daleko się go nie włoży i nie pokaleczy śluzówki nosa :), ale to jest zwykły "na wdechy", elektryczny jakoś do mnie nie przemówił.

Odnośnie monitora oddechu to dostałam w spadku model AC300 firmy AngelCare. Czy któraś z Was go miała/korzystała i mogłaby napisać jakąś opinię odnośnie działania, użytkowania ??
My mielismy i dlugo uzywalismy. Bardzo nam sie przydal ten Angelcare, bardzo czuły i dzięki niemu czulam, że mogę spokojnie spać [emoji3] teraz tez go zamierzam używać, musimy sprawdzić dzialanie.
Generalnie sprawdzalismy na sobie. Krzychu polozyl sie na tych plytkach i wstrzymal oddech. Po ok 20 sekundach włączył się alarm. Polecam bardzo!!

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie grzebcie dzieciaczkom bez powodu w noskach i uszkach;)
Jak jest suchy baboczek, to po kapieli sam nosek jest nawilzony i powinien wyjsc, mozna wyjac, chyba ze widac ze dziecku przeszkadza to kropelke soli fizj.
Te aspiratory i sole morskie tylko przy prawdziwym katarze raczej:)
p.s. nie kupujcie marimeru, i sterimaru, bo ma za duze cisnienie, tylko np nose frida lub disnemar baby- one maja takie dyfuzory pompki z duzo mniejszym cisnieniem.
A uszy to po kapieli malzowinke recznikiem mozna przetrzec i tyle wg mnie.

Hej babeczki kupiłam wczoraj laktator zdecydowałam się na elektryczny z Avent Philips mam nadzieję że będzie się sprawdzał:rofl:.

a93f15c2943453670807bcb9e8df4342_orig.jpg

Ostatnia edycja:
Pola dokładnie, tez wybrałam taki. Bez ciśnienia bo mało to przyjemne..

Z monitorem Angela miałam taki problem, że nocą do karmienia zapomniałam wyłączyć i wlaczal się ciągle alarm.. Wkurzające potwornieee..

reklama
Do góry