reklama
Emol
Fanka BB :)
Jak ktoś chce kurę do karmienia i się zastanawia to pokazuje takie ogłoszenie bo okazja! Szkoda że różowe bo bym wzięła dla mojego :/
Link do: LaMillou Unicorn Sugar Bebe Ecru
Edit. Już się nie opłaca bo i kura i rożek sprzedany, a tak to był fajny zestaw.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: LaMillou Unicorn Sugar Bebe Ecru
Edit. Już się nie opłaca bo i kura i rożek sprzedany, a tak to był fajny zestaw.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
My mielismy i dlugo uzywalismy. Bardzo nam sie przydal ten Angelcare, bardzo czuły i dzięki niemu czulam, że mogę spokojnie spać [emoji3] teraz tez go zamierzam używać, musimy sprawdzić dzialanie.A te aspiratorki bierzecie już ze sobą do szpitala wraz z tymi solami morskimi ??
Czy dopiero w domu je będziecie stosować?
Ja kupiłam aspirator nosalek - ma taką fajną miękka końcówkę okrągłą przez co za daleko się go nie włoży i nie pokaleczy śluzówki nosa , ale to jest zwykły "na wdechy", elektryczny jakoś do mnie nie przemówił.
Odnośnie monitora oddechu to dostałam w spadku model AC300 firmy AngelCare. Czy któraś z Was go miała/korzystała i mogłaby napisać jakąś opinię odnośnie działania, użytkowania ??
Generalnie sprawdzalismy na sobie. Krzychu polozyl sie na tych plytkach i wstrzymal oddech. Po ok 20 sekundach włączył się alarm. Polecam bardzo!!
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny nie grzebcie dzieciaczkom bez powodu w noskach i uszkach
Jak jest suchy baboczek, to po kapieli sam nosek jest nawilzony i powinien wyjsc, mozna wyjac, chyba ze widac ze dziecku przeszkadza to kropelke soli fizj.
Te aspiratory i sole morskie tylko przy prawdziwym katarze raczej
p.s. nie kupujcie marimeru, i sterimaru, bo ma za duze cisnienie, tylko np nose frida lub disnemar baby- one maja takie dyfuzory pompki z duzo mniejszym cisnieniem.
A uszy to po kapieli malzowinke recznikiem mozna przetrzec i tyle wg mnie.
Jak jest suchy baboczek, to po kapieli sam nosek jest nawilzony i powinien wyjsc, mozna wyjac, chyba ze widac ze dziecku przeszkadza to kropelke soli fizj.
Te aspiratory i sole morskie tylko przy prawdziwym katarze raczej
p.s. nie kupujcie marimeru, i sterimaru, bo ma za duze cisnienie, tylko np nose frida lub disnemar baby- one maja takie dyfuzory pompki z duzo mniejszym cisnieniem.
A uszy to po kapieli malzowinke recznikiem mozna przetrzec i tyle wg mnie.
Patuszka89
Fanka BB :)
Maziajka, dawaj linka[emoji6]
reklama