reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Mumusia wg mojej szkoły rodzenia mówili że jak nic w nosku nie ma to nie ruszamy, jak jest lekko brudny to gazik, a jak coś więcej to dopiero wyciągamy arsenał przeciw katarowi :D

reklama
Jak ktoś chce kurę do karmienia i się zastanawia to pokazuje takie ogłoszenie bo okazja! Szkoda że różowe bo bym wzięła dla mojego :/
Link do: LaMillou Unicorn Sugar Bebe Ecru

Edit. Już się nie opłaca bo i kura i rożek sprzedany, a tak to był fajny zestaw.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A te aspiratorki bierzecie już ze sobą do szpitala wraz z tymi solami morskimi ??
Czy dopiero w domu je będziecie stosować?

Ja kupiłam aspirator nosalek - ma taką fajną miękka końcówkę okrągłą przez co za daleko się go nie włoży i nie pokaleczy śluzówki nosa :), ale to jest zwykły "na wdechy", elektryczny jakoś do mnie nie przemówił.

Odnośnie monitora oddechu to dostałam w spadku model AC300 firmy AngelCare. Czy któraś z Was go miała/korzystała i mogłaby napisać jakąś opinię odnośnie działania, użytkowania ??
My mielismy i dlugo uzywalismy. Bardzo nam sie przydal ten Angelcare, bardzo czuły i dzięki niemu czulam, że mogę spokojnie spać [emoji3] teraz tez go zamierzam używać, musimy sprawdzić dzialanie.
Generalnie sprawdzalismy na sobie. Krzychu polozyl sie na tych plytkach i wstrzymal oddech. Po ok 20 sekundach włączył się alarm. Polecam bardzo!!

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie grzebcie dzieciaczkom bez powodu w noskach i uszkach;)
Jak jest suchy baboczek, to po kapieli sam nosek jest nawilzony i powinien wyjsc, mozna wyjac, chyba ze widac ze dziecku przeszkadza to kropelke soli fizj.
Te aspiratory i sole morskie tylko przy prawdziwym katarze raczej:)
p.s. nie kupujcie marimeru, i sterimaru, bo ma za duze cisnienie, tylko np nose frida lub disnemar baby- one maja takie dyfuzory pompki z duzo mniejszym cisnieniem.
A uszy to po kapieli malzowinke recznikiem mozna przetrzec i tyle wg mnie.

Hej babeczki kupiłam wczoraj laktator zdecydowałam się na elektryczny z Avent Philips mam nadzieję że będzie się sprawdzał:rofl:.

a93f15c2943453670807bcb9e8df4342_orig.jpg

Ostatnia edycja:
Pola dokładnie, tez wybrałam taki. Bez ciśnienia bo mało to przyjemne..

Z monitorem Angela miałam taki problem, że nocą do karmienia zapomniałam wyłączyć i wlaczal się ciągle alarm.. Wkurzające potwornieee..

reklama
Do góry