reklama
No właśnie ja też chciałam babybjorna, ale nie kupię na pewno, bo za drogi.Linooneee!
Ja tez go na stronce ikea wyczailam i sie czaje jak czajnik, ale nie ma o nim zadnych opinii...
Chcialam babybjorna, ale kasa spora...
Kupujesz?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ten wygląda fajnie, tylko właśnie ten brak opinii.. jak będę w ikea to go sobie wymacam i jak będzie spoko to prawdopodobnie wezmę.. to nie taka duża kwota, a jak dzidź będzie w nim leżał okazjonalnie to chyba nic się złego nie stanie [emoji6]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
AAggAA88
Fanka BB :)
On chyba nie ma regulacji tego oparcia co?No właśnie ja też chciałam babybjorna, ale nie kupię na pewno, bo za drogi.
Ten wygląda fajnie, tylko właśnie ten brak opinii.. jak będę w ikea to go sobie wymacam i jak będzie spoko to prawdopodobnie wezmę.. to nie taka duża kwota, a jak dzidź będzie w nim leżał okazjonalnie to chyba nic się złego nie stanie [emoji6]
Babybjorn nawet uzywany drogi...[emoji21]
Chyba nie.. ale nie widziałam go na żywo. Też patrzyłam na olx na używki, ale ceny są kosmiczne. Nie ma szans, nie wydam tyle na leżaczek ..On chyba nie ma regulacji tego oparcia co?
Babybjorn nawet uzywany drogi...[emoji21]
Emol
Fanka BB :)
Sukienka w cenie 39.99 były jeszcze czarne długie. Ale czy ten sam krój to nie wiem bo ja wolę jasne rzeczy. Jutro założę coś z tego i fotkę zrobię na brzuszkowe bo jakiś czas temu dodawałam.Emol kieca super jaka cena jeśli mogę spytać, były inne wzory?? Muszę coś wymyślić na roczek.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Oglądałam ten leżaczek na żywo i fajnie wyglądał.
Jutro będę w Ikei to sprawdzę jak z regulacją.
U nas już było po temacie bo leżaczek mamy z bb i to z tym pokrowcem o którym marzyłam, bo zwykle mi się nie podobają.
Ten ikeiowy pokrowiec ma recznikowy, taka frote w dotyku do tego ale to można uszyć nowy, swój. Pomacam jutro i napisze
Pieluchy bym zostawiła na scierki, my tak zrobiliśmy. Tetra jest tania
Jutro będę w Ikei to sprawdzę jak z regulacją.
U nas już było po temacie bo leżaczek mamy z bb i to z tym pokrowcem o którym marzyłam, bo zwykle mi się nie podobają.
Ten ikeiowy pokrowiec ma recznikowy, taka frote w dotyku do tego ale to można uszyć nowy, swój. Pomacam jutro i napisze
Pieluchy bym zostawiła na scierki, my tak zrobiliśmy. Tetra jest tania
reklama