reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Dziewczyny jest sprawa...... jak reanimowac stare pieluszki tetrowe??? Sa okropnie zolte bo nie wyciagane z 10 lat. Mam ich kolo 10 i sa swietnej jakosci tylko ze sa zolte, i maja plamki po marchewce. . . . Pomocy!!!

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no ja nie wiem czy ta farba nie zaczęłaby schodzić...hmmm. Może faktycznie spróbuj wybielaczem - namocz je na noc a pózniej normalnie wrzuć do pralki i wypierz

Integral nie radze farbowac wiecej sobie usyfisz niz to warte kiedys spodnie farbowalam o mamo...jaki syf..a farba i tak puszczala w praniu...

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Linooneee!

Ja tez go na stronce ikea wyczailam i sie czaje jak czajnik, ale nie ma o nim zadnych opinii...
Chcialam babybjorna, ale kasa spora...

Kupujesz?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry