reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Przyszedł mi biustonosz do karmienia ava 1157 i mogę go polecić :D bardzo ładnie się układa na piersi mimo że jest miękki jak co :)

Możesz wkleić fotke tego stanika?
Wczoraj byłam w bieliźniarce przymierzałam stanik z Ava rozmiar 90F i miski były za duże na obecny stan moich cycków ale staniki są rewelacyjne naprawdę i babka mówi tak jak przyjdZie nazwał po cc cycki wtedy będą pełniejsze i radzi kupić stanik po PORODZIE i teraz sama mam dylemat czy wziąść ten za duży...

A ja zamawialam 2 miesiące temu zestaw startowy z hippa. Wystarczy się zarejestrować. Dostałam naklejkę na samochód i chusteczki nawilzone oraz broszurki. A wszystko w teczce. Wezmę ta teczkę do szpitala bo na prawdę wygląda dobrze
1496779530-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Możesz wkleić fotke tego stanika?
Wczoraj byłam w bieliźniarce przymierzałam stanik z Ava rozmiar 90F i miski były za duże na obecny stan moich cycków ale staniki są rewelacyjne naprawdę i babka mówi tak jak przyjdZie nazwał po cc cycki wtedy będą pełniejsze i radzi kupić stanik po PORODZIE i teraz sama mam dylemat czy wziąść ten za duży...
Ava 1157 czarny to jest ;)

Aim też go przymierzałam miseczki rewelacyjne ale pod biustem było mi ciasno na necie tańsze widzę że są:) długo czekałaś na przesyłkę?

Aim też go przymierzałam miseczki rewelacyjne ale pod biustem było mi ciasno na necie tańsze widzę że są:) długo czekałaś na przesyłkę?
Już pisałam
A to ja mam swój pierwszy i stwierdziłam że resztę zamówię po porodzie jak już będę bardziej znała rozmiar :D
W razie czego ze sklepu e-broos.pl zamówiłam w niedziele i już dziś rano było w paczkomacie więc są sprawni.

Dobrze wiedziec o tych pampkach. U nas są tylko białe póki co lub te zwykłe, żółte. Będę jeszcze 2 kupować i myślę, że wezmę żółte dla odmiany..

Wymacam pirownywalnie, choć wiadomo, że dzieciątko byłoby najlepszym testerem.
Jedyne co to pokrowiec taki recznikowy pamiętam był i dla mnie to dziwne.. Choć jak pisałam, można uszyć wymienny.

Emol ja mam podobną teczke sztywna fajna z bebilonu o ile sie nie myle zdrowy start w przyszlosc. Jest porzadna i od poczatku w niej nosze wyniki. Mam tez taka "miekka" od gina z pregny ale jest na tyle miekka, ze do torebki/ torby sie nie nadaje. Taka sztywna to jest to:) :)

reklama
Do góry