reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Przyszedł mi biustonosz do karmienia ava 1157 i mogę go polecić :D bardzo ładnie się układa na piersi mimo że jest miękki jak co :)

Możesz wkleić fotke tego stanika?
Wczoraj byłam w bieliźniarce przymierzałam stanik z Ava rozmiar 90F i miski były za duże na obecny stan moich cycków ale staniki są rewelacyjne naprawdę i babka mówi tak jak przyjdZie nazwał po cc cycki wtedy będą pełniejsze i radzi kupić stanik po PORODZIE i teraz sama mam dylemat czy wziąść ten za duży...

A ja zamawialam 2 miesiące temu zestaw startowy z hippa. Wystarczy się zarejestrować. Dostałam naklejkę na samochód i chusteczki nawilzone oraz broszurki. A wszystko w teczce. Wezmę ta teczkę do szpitala bo na prawdę wygląda dobrze
1496779530-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Możesz wkleić fotke tego stanika?
Wczoraj byłam w bieliźniarce przymierzałam stanik z Ava rozmiar 90F i miski były za duże na obecny stan moich cycków ale staniki są rewelacyjne naprawdę i babka mówi tak jak przyjdZie nazwał po cc cycki wtedy będą pełniejsze i radzi kupić stanik po PORODZIE i teraz sama mam dylemat czy wziąść ten za duży...
Ava 1157 czarny to jest ;)

Aim też go przymierzałam miseczki rewelacyjne ale pod biustem było mi ciasno na necie tańsze widzę że są:) długo czekałaś na przesyłkę?

Aim też go przymierzałam miseczki rewelacyjne ale pod biustem było mi ciasno na necie tańsze widzę że są:) długo czekałaś na przesyłkę?
Już pisałam
A to ja mam swój pierwszy i stwierdziłam że resztę zamówię po porodzie jak już będę bardziej znała rozmiar :D
W razie czego ze sklepu e-broos.pl zamówiłam w niedziele i już dziś rano było w paczkomacie więc są sprawni.

Dobrze wiedziec o tych pampkach. U nas są tylko białe póki co lub te zwykłe, żółte. Będę jeszcze 2 kupować i myślę, że wezmę żółte dla odmiany..

Wymacam pirownywalnie, choć wiadomo, że dzieciątko byłoby najlepszym testerem.
Jedyne co to pokrowiec taki recznikowy pamiętam był i dla mnie to dziwne.. Choć jak pisałam, można uszyć wymienny.

Emol ja mam podobną teczke sztywna fajna z bebilonu o ile sie nie myle zdrowy start w przyszlosc. Jest porzadna i od poczatku w niej nosze wyniki. Mam tez taka "miekka" od gina z pregny ale jest na tyle miekka, ze do torebki/ torby sie nie nadaje. Taka sztywna to jest to:) :)

reklama
Do góry