reklama
Tymuniek
Fanka BB :)
Przyszedł mi biustonosz do karmienia ava 1157 i mogę go polecić bardzo ładnie się układa na piersi mimo że jest miękki jak co
Możesz wkleić fotke tego stanika?
Wczoraj byłam w bieliźniarce przymierzałam stanik z Ava rozmiar 90F i miski były za duże na obecny stan moich cycków ale staniki są rewelacyjne naprawdę i babka mówi tak jak przyjdZie nazwał po cc cycki wtedy będą pełniejsze i radzi kupić stanik po PORODZIE i teraz sama mam dylemat czy wziąść ten za duży...
Emol
A ja zamawialam 2 miesiące temu zestaw startowy z hippa. Wystarczy się zarejestrować. Dostałam naklejkę na samochód i chusteczki nawilzone oraz broszurki. A wszystko w teczce. Wezmę ta teczkę do szpitala bo na prawdę wygląda dobrze
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Ava 1157 czarny to jestMożesz wkleić fotke tego stanika?
Wczoraj byłam w bieliźniarce przymierzałam stanik z Ava rozmiar 90F i miski były za duże na obecny stan moich cycków ale staniki są rewelacyjne naprawdę i babka mówi tak jak przyjdZie nazwał po cc cycki wtedy będą pełniejsze i radzi kupić stanik po PORODZIE i teraz sama mam dylemat czy wziąść ten za duży...
Już pisałamAim też go przymierzałam miseczki rewelacyjne ale pod biustem było mi ciasno na necie tańsze widzę że są długo czekałaś na przesyłkę?
A to ja mam swój pierwszy i stwierdziłam że resztę zamówię po porodzie jak już będę bardziej znała rozmiar
W razie czego ze sklepu e-broos.pl zamówiłam w niedziele i już dziś rano było w paczkomacie więc są sprawni.
Dobrze wiedziec o tych pampkach. U nas są tylko białe póki co lub te zwykłe, żółte. Będę jeszcze 2 kupować i myślę, że wezmę żółte dla odmiany..
Wymacam pirownywalnie, choć wiadomo, że dzieciątko byłoby najlepszym testerem.
Jedyne co to pokrowiec taki recznikowy pamiętam był i dla mnie to dziwne.. Choć jak pisałam, można uszyć wymienny.
Wymacam pirownywalnie, choć wiadomo, że dzieciątko byłoby najlepszym testerem.
Jedyne co to pokrowiec taki recznikowy pamiętam był i dla mnie to dziwne.. Choć jak pisałam, można uszyć wymienny.
Katja.
Emol ja mam podobną teczke sztywna fajna z bebilonu o ile sie nie myle zdrowy start w przyszlosc. Jest porzadna i od poczatku w niej nosze wyniki. Mam tez taka "miekka" od gina z pregny ale jest na tyle miekka, ze do torebki/ torby sie nie nadaje. Taka sztywna to jest to
reklama
marta18691
Ja kupiłam używany wózek