reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Ika - kiecka w moich letnich kolorach [emoji106][emoji3].
Na takich imprezach generalnie wolę sukienki przed kolano, ew. jakieś długie, ale takie górą dopasowane i lejace/szerokie dołem [emoji5] (na starożytną modlę) . Ale to co się lubi, a to co dostępne, i to jeszcze w końcówce ciąży to 2 różne sprawy [emoji1][emoji6]

Wiem, że musisz mieć te rajstopy na nogach, więc nie chcesz krótkiej sukienki. A z czym chcesz ta sukienkę zestawić? Mogłabyś zrobić fotkę "na wprost" w całości?

Ola - świetna sukieneczka [emoji3]. Pięknie Ci w niej [emoji5].
Nie widziałam jej u nas .

Co do suchych szamponów - dla mnie nr 1 to batiste. Kupuje zazwyczaj pod kolor włosów, który aktualnie mam na głowie - przez co nie widać żadnego nalotu [emoji6].
Mam też ten z Isany (też pod kolor włosów) - ale moim zdaniem słaby jest względem batiste.

reklama
Dziekuje :*
Moze szybko wyszły, bo dobra cena. Tak samo jak bawełniana spódniczka za dychę [emoji1305] musze polować na druga, bo az szkoda nie kupic, nawet jak ma byc założona raz ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za wszystkie rady. Nie jestem do niej na 100% przekonana ale chyba nic lepszego nie wykompinuje. Nalatalam się po sklepach jak głupia i nie mam już siły na więcej. Aga, ja w takich lejacych wyglądam strasznie, strasznie poszerzaja. Chcę do niej założyć koturny wysokie, ale nie wiem ile w nich wytrzymam. Generalnie wymyśliłam sobie taki letni, delikatny look. W sobotę jak będę wyfryzowana to wrzucę fotkę całości [emoji6]

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Iks fajna sukienka, też myślałam o długiej, ale ja mam 160 w kapeluszu więc nie dość że trzeba skracać to wyglądałabym nieciekawie.

Dziewczyny, które kupowały łóżeczko Chicco next to me zdecydowałyście się na wersje podstawową czy dream z funkcją bujania? Gdzie zamawiałyście?

Karuzela ja mam wersje dream, widziałam w sklepie tą podstawową i dream jest wg mnie stabilniejsze, tamto jakoś się kiwało na wszystkie strony i skrzypiało, chyba że to był problem tej konkretnej sztuki. Zamówiłam w smyk.com

My chicco dostaliśmy ale nie mam pojęcia jaki to model.
..tak jakby się buja ale tak nie na boki tylko tak jakby z góry na dół.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawko
D59B8DAA-CF90-4E91-B272-E79A54E1A47F.jpg
Ja zamawialam takze na smyk.com
Do tego mozna zamowic akcesoria chicco np poduche do karmienia za stowke i ta stowe odejmie od zamowienia :) jak dla mnie super. Ja dostalam / na wlasna prosbe / na babyshower wersje dream. Interesowala mnie opcja kolyski i inny sposob obnizania barierki, nie rozpinanie. Podrzucam foto :) i przy okazji moja zlozona komoda z przewijakiem, chyba nie pokazywałam.
Ps dzisiaj zamowilam sobie pokrowiec bambusowy na nosidelko- fotelik ktory mam maxi cosi. Raz ze dla wygladu, a dwa mysle ze to dobry pomysl zeby bylo bambusowe przescieradelko pod dzieckiem, w upaly napewno plecki beda sie pocily, moze to troche pomoze. Zamowilam rajskie piorka z maylily za 129 zl. Troche drogo ale skoro juz mam po synku nosidelko to chociaz ten pokrowiec. W tygodniu planujemy odkurzyc i zobaczyc w jakim stanie jest wozek. .

Załączniki

• D59B8DAA-CF90-4E91-B272-E79A54E1A47F.jpg
    D59B8DAA-CF90-4E91-B272-E79A54E1A47F.jpg
    688,3 KB · Wyświetleń: 870
reklama
Też oglądałam ten leżaczek i nawet probowaliśmy zaglądać z każdej strony czy przypadkiem nie jest zrobione przez babybjorn dla ikea [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry