reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

I jak dziewczyny? Chciałam długą ze względu na paskudne rajstopy przeciwżylakowe...
IMG_20170602_151410.jpg

Załączniki

• IMG_20170602_151410.jpg
    IMG_20170602_151410.jpg
    77,1 KB · Wyświetleń: 533
reklama
Super. Ja lubie i dlugie powiewne i krótkie. Taka jest extra zwłaszcza w ciąży ale tez i po Ci się przyda!

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ika super!
Ja też nie lubię długich bo jestem za niska i wyglądam jak buka

Kylesa ja chce karmić tylko piersią a butelki kupiłam na wszelki wypadek dlatego 'interes' zrobiłam:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też jestem niska i lubię długie rzeczy :) sukienke teraz mam jedną i rzeczywiście wyglądam w niej jak buka ale trudno a długa spódnica zestawiona odpowiednio ponoć dobrze w niej wyglądam tak mówią :D

reklama
Mnie sie wydaje ze niskie dziewczyny lepiej wygladaja maksi spodnicach bo sukienka zalewa calosc. Zwlaszcza w ciazy jak nie jest obcisla maksi.
Ika ja nie jestem przekonana do tej sukienki, ale to z zdj tez nic nie pokazuje oprocz sliznego brzuszka

Do góry