reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Aim ja mam 65 dd w tym momencie. Kupiłam stanik do karmienia rozmiar 70 C bo niestety nic mniejszego w obwodzie nie widziałam. Ale nie najgorzej leży, tylko to jest stanik miekki, do chodzenia na codzień aby mi cycki nie opadły do kolan. A na codzień mam zwykle usztywniane.

Aha piękna kura. A teraz jest jakaś promocja na nią czy nadal 100zl? W niedzielę przychodzą goście i kiedyś się pytali czego jeszcze nie mam. I mam nadzieję że jako rodzeństwo to rozmawia ze sobą bo już kiedyś dostałam od jednych i od drugich to samo na urodziny. No cóż. :/ Mam nadzieję że złożą się na taką kurę, jeden dobry prezent, a nie ze dostanę po smoczkach i gryzakach, bo wtedy nie zrozumialabym 'to dlaczego się pytali?!' No zobaczymy.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aim ja mam 65 dd w tym momencie. Kupiłam stanik do karmienia rozmiar 70 C bo niestety nic mniejszego w obwodzie nie widziałam. Ale nie najgorzej leży, tylko to jest stanik miekki, do chodzenia na codzień aby mi cycki nie opadły do kolan. A na codzień mam zwykle usztywniane.

Aha piękna kura. A teraz jest jakaś promocja na nią czy nadal 100zl? W niedzielę przychodzą goście i kiedyś się pytali czego jeszcze nie mam. I mam nadzieję że jako rodzeństwo to rozmawia ze sobą bo już kiedyś dostałam od jednych i od drugich to samo na urodziny. No cóż. :/ Mam nadzieję że złożą się na taką kurę, jeden dobry prezent, a nie ze dostanę po smoczkach i gryzakach, bo wtedy nie zrozumialabym 'to dlaczego się pytali?!' No zobaczymy.

Czy mogłabym cię prosić o napisanie gdzie i jaki kupiłaś stanik usztywniany? Mierzyłaś może czy mieści się tam jeszcze ci do miski na lajcie wkładka laktacyjna?

Ja mam na szczęście standard czyli 75d/dd to u mnie jakby co byłoby łatwiej kupić.Nie zamierzam.bo jak pisałam kiedyś mam sportowe ale się zobaczy;)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Że stanikiem dramat, potrzebuje teraz 65e ( z a już tyle) i dupa.. Kilka dni temu kupiłam większe dd z 70 i najpierw było Oki a teraz lata pod cycem i nie ma szans na tak duży rozmiar pod.

Mam kosz na pieluszki, z tt bo Angel jest kiepski. Nie wyobrażam sobie bez, jeszcze w lecie. No ale moi byli butlowi i walilo potwornie.
Paklanki mam stałe w domu, częściowo do kotów. Różne są, kupujcie te grubsze bo z cienkiej siatki są do niczego.

Paklanki używałam przy 1 córze i na prawdę dają radę. Smrodek spoko niwelują - a ja i tak codziennie śmieci wyrzucam więc kosza na pieluszki nie potrzeba :)

Ja też nie kupuje specjalnego koszta na pieluszki. Kupiłam zestaw pojemników w ikei i jest tam taki nieduży kosz, który może służyć jako kosz na śmieci. Dodatkowo w rossmanie za kilka zł kupiłam na wszelki wypadek opakowanie tych pachnących woreczków na pieluszki. My i tak codziennie śmieci wrzucamy więc myślę, że nie powinno być z tym dramatu [emoji1]

Przyszedł mój otulacz bambusowy z texpolu. Jest super i w dotyku nie różni się dla mnie niczym od tych la millou np., więc chyba szkoda kasy na płacenie za metkę [emoji4]

1496316354-aaaaaa.jpeg

Czy mogłabym cię prosić o napisanie gdzie i jaki kupiłaś stanik usztywniany? Mierzyłaś może czy mieści się tam jeszcze ci do miski na lajcie wkładka laktacyjna?
Chyba źle napisałam. Na co dzień po urodzeniu dziecka będę nosiła ten miękki do karmienia, gdzie na spokojnie wejdzie wkladka. Kupilam na allegro ale widzę ze juz ogłoszenie się skończyło. A jak gdzieś będę wychodzić to zakładam zwykły usztywniany z fiszbinami, nie dla karmiących mam. (taki zwykły kupiony w zwykłym sklepie)

reklama
Emol jednak i tak dziękuję :)

Mi się kurcze tak zepsuł teraz ostatnio tyłek że nie ma szans na taką sukienkę. Ty Ola super wyglądasz, zazdro.

Do góry