reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Dziekuje :*
Moze to dziki przysiadom, ktore robiłam jak jeszcze ćwiczyłam. Ale w sumie nie wiem jak wygladam z tylu :D
Ale! Kupiłam tez bawełniana cienka czarna spódniczkę za dychę. Takze jestem zadowolona

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No ja dzis wlasnie dostrzegłam rozstępy na pośladkach i biodrach... :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja zamiast suchego szamponu uzywam Pudru dla niemowlat :) mam po synu i gdzies wyczytalam. Sprawdza sie super, mam blond wlosy i polecam. Ale to tak na zasadzie jak juz jest troche tlusto i chce sie miec kitke w miare. Do rozpuszczonych bym suchego nie uzywala. Tu lekko posypuje, wmasowuje i potem wyczesuje. Dziala super :) w chwili slabosci polecam heheh.

a mi przyszły dziś buteleczki TT, zamówiłam w komplecie 4 wraz z dwoma smoczkami, szczoteczką i dwoma dodatkowymi smoczkami do butelki, bardziej się opłacało to niż zamawiając tylko jedną butelkę.

A ja zrobiłam interes zycia.. Nie dosyć że nakupilam butelki i z tt i calme i dostałam avent, to w końcu kupiłam laktator medela swing a w środku jest calma! Dobrze że mój mąż nie ogarnia tych zakupów [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejkaa ja tak sobie czytam o tym karmieniu i odciaganiu i mam taką refleksję że akurat dla mnie kp jest piękne i zajebiste jest uczucie jak dziecko sobie wcina z cycka.
Z racji wczesniactwa Mai musiałam odciagać pokarm przez pierwsze półtora miesiąca. Przy wadze 1600 g juz zaczęła się uczyc ssania z piersi i az mi lzy szczęścia lecialy. Potem w domu już, karmilam ja w sposób mieszany bo mialam strasznie malo mleka przez to jeżdżenie do szpitala i odciaganie. I powiem szczerze, że odciaganie mleka, mycie, wyparzanie butelek to tak upierdliwa sprawa, że kompletnie nie mam na to ochoty i mam nadzieje na karmienie piersią.
Moje cycki nic sie nie zmieniły i pomimo wieku sa nadal jedrne. Teraz trochę tylko urosly.
A w kwestii seksualnosci - jakos tak umiem to oddzielic i nawet bym nie pomyslala ze karmienie piersią zaprzecza czy umniejsza mojej seksualnosci. No ale jak to zawsze bywa, kazda z nas ma inne odczucia [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry