reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Ładna ta kura :-) ja mam zwykłą cebuszke:p

Też myślałam nad koszem ale przedstawiam pomysł mojemu mężowi, stwierdził że to zbędne więc ustaliłam że on będzie te śmierdzące pieluchy wynosił na zewnątrz do kosza [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i super... teraz przez Was chce miec kure.... [emoji3][emoji23]

Ja dostałam w spadku jeszcze takie woreczki:
1496302561-aaaaaa.jpeg

Delikatnie pachna, ale nie wiem jak sie sprawdzają i ile kosztują. Ale jak dostałam
To wykorzystam [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zaletą tego kosza na pieluchy jest to , że każda pieluszka jest zawijana w oddzielny woreczek, nie śmierdzi z tego kosza, no i ja mam mały kosz na śmieci, bo wolę, żeby codziennie nawet mąż wyniósł ( bo u nas to on robi, ja dopiero po roku mieszkania szukalam śmietnika, jak wyjechał w delegację :):):)

Aha, kura boska! :D

Ja kosza specjalnego nie kupuję. Na razie planuję przy przewijaku postawić mały zwykły kosz i po prostu codziennie będziemy wynosić.

Fajna ta kura:) aha dużo za nią zapłaciłaś?
Co do woreczków na pieluszki to dobre rozwiązanie u nas w klatce mieszka 7 rodzin w tym dwie rodziny mają małe bąbelki i powiem wam że jak wynoszą śmieci na klatke z pampkami to tak daje czadu że szok także te woreczki pachnące na zużyte pieluszki warto mieć:)

Aa dobra, bo źle zrozumiałam :p kosza na zużyte pieluszki nie kupuje, tylko taki na nowe pieluszki co się wiesza na łóżeczku ;)

Ja kosza nie kupuje woreczkow tez nie moze nie jestem jakims ekoswirem ale nie dosc ze tych pampersow tyle sie zuzywa to po co mam jeszcze dokladac jakies woreczki...

A ta kura tez mi sie podoba fajna jest:D ale nie kupuje zostawie na prezenty:p

reklama
Do góry