reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Jenny ja nie planuje, ale nie muszę latać do kosza daleko bo mieszkam w domku.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jenny 84 kosz na zużyte pieluszki czy do przechowywania? Jeśli to pierwsze to raczej się nie oplaca, bo niemowlęce kupki nie śmierdzą dopóki nie przejdzie się na mm. A do tego drogie są te wklady do środka kosza. Ja jak coś nie wiem to na yt znajdę recenzje w 90% :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ja taki kosz mam po starszaku na pieluszki, byłam zadowolona, bo jednak sporo tych pieluszek idzie w ciągu dnia plus produkcja standardowych śmieci to dość szybko kosz jest pełny.
Teraz pewnie bym się zastanawiała, ale skoro mam to nie muszę [emoji6]

A jak jest z workami do takich koszy? Specjalne udziwnione czy nadadzą się zwykłe które można zaadaptować?

Pytanie:
Która z was ma tzw mały biust a według prawidłowej rozmiarówki (60-)65 d/e? I jest już po zakupie stanika do karmienia?

Zwłaszcza chodzi mi o canpol bo chciałam taki jeden mieć ale nie wiem czy to realne stamtąd mieć rozmiar na siebie a nie mam jak przymierzyć za bardzo.

Ja mam kosz na pieluszki. Teraz nie beda śmierdzieć, ale z czasem tak. Ja po pol roku chce zakończyć karmienie piersią, wiec kosz mi sie przyda ;)
Była jakas promocja i ten kosz był. Dodatkowymi wkładami. Potem bede sie starała sprzedać :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
no i kupiłam KURĘ :):):) nie wiem czy się sprawdzi, ale powiem Wam , że starszak zachwycony, więc dobrze , że powiedziałam od razu , że to dla wszystkich , bo tak się ucieszył i od razu wczoraj bajkę z kurą pod głową oglądał.

1496300880-aaaaaa.jpeg

Do góry