reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Hej dziewczyny dziś byłam na mieście za ubrankiem dla małej typu wyprawka:)
Kupiłam jeszcze przewijak kocyk taki mniejszy z podusią antywstrząsową chciałam dalej robić zakupy ale straszny ból mam przy chodzeniu ledwo doszłam do domu:( reszte chyba zamówienia zrobię przez all...

4022428ebf51fb4085da28c98c4b60ff_orig.jpg

966c32339bd55777e32513cd6f4837ce_orig.jpg

dbb68a2303c0c4cb9b2ef88b3efac229_orig.jpg
SOWY cudne? Gdzie to cudo kupiłaś[emoji7] [emoji7]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale to nie jwst tak, ze wypadają ogolnie... tylko przez ciaze rosną bujnie i nie wypadają. A pozniej wypada to wsYstko, co wypadłoby normalnie bez ciazy. Ale ze wypada jednorazowo, to wydaje sie, ze bardzo duzo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No mi wlosy po ciazy nie wypadaly w ogole tak wiec to na pewno nie regula.

Suchy szampon wlasnie batiste uzywalam ale ostatnio kupilam taki z rossmana isana i tez jest super!.
Na ciemnych wlosach pewnie teoche gorzej sie go stosuje ja mam jasne wiec bardzo polecam.

Mamusia Muminka ja używam najtanszego isana z Rossmanna. Masz teraz promocje na 6,99 kupuje zawsze kilka. I mają wersję dla ciemnych włosów jak ktoś potrzebuje.
Nie było dla mnie żadnej różnicy a testowałam kilka różnych firm.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak mi trochę wlosow wypadnie to tragedii nie będzie:D mniej do prostowania

Aim jest wersja mini batiste? Super!! Aż sobie zakupie z radosci:D

Tymuniek uważaj na siebie :( slicznosci kupilas:*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

czy któraś z Was ma bądz planuje zakup kosza na pieluszki ?
Ogladam w necie i sie zatsaniwam czy warto ?

misia 12 - cudowana kołyska :):)

reklama
Do góry