reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Linoone może uzywka? Albo uniwersalny? Który masz cybex? Do atoma każdy pasuje, cloud juz rozkładany wiec co innego. Tez będę sprawdzać, czy i jaki do niego mogę kupić.

Może to wicie gniazda ma się przed porodem, jakieś 2-3 tyg, niekoniecznie kilka dluzszych tyg przed?

reklama
O Linoone mam podobnie :) też nie mogę uwierzyć że niedługo będzie nas troje w pokoju.
Dziś robię zestawy, chciałam ogólnie spakować ale mąż mnie poprosił żeby wszystko oddzielnie że inaczej się nie polapie. No to robię dla niego :) bo chyba pozmienia wyjazdy i jest szansa że będzie :) zaczął się przejmować z dnia na dzień coraz bardziej, może szkoła rodzenia mu uświadomiła że będzie potrzebny.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziewczyny nigdy nie mialam tego syndromu. Dzis poslrzatalam w szafach z przyzwoitosci zeby nie zalamywac mamy ;) jak bedzie u nas w czasie mojego pobytu w szpiatlu. Remont robilismy pod nowa sytuacje, a nie dlatego ze chcialam :p

Pieluszka na fotelik zda egzamin tylko na poczatku jak dziecko malo ruchwliwe, pozniej juz srednio bo sie zsuwa. Polecam kupic pokrowiec frotte na przewijak i wciac dziury

Jakby patrzeć na charakter to u mnie ten syndrom wystepowalby cały czas i to od lat.

Kasiulka sprytnie z tym pokrowcem :) u nas odpada niestety bo się nie naciagnie tak materiał przy rozkladaniu fotelika.

Misia to chyba raczej pozytyw?

Lilith Zdecydowanie to pozytyw.
Kasiulka dobry patent z tym ochraniaczem zdecydowanie taniej wychodzi.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja w sumie przy pierwszej coreczce na poczatek rozkladalam na foteliku pieluszke tetrowa,a potem tak jak kasiulka zrobilam dziurki w pokrowcu frotte na przewijak (ale nie do konca podeszlo mi to rozwiazanie z pokrowcem na przewijak).

IMG_7178.JPG
Dziewczynki mam do sprzedania sukienkę założoną raz na komuni chrześnicy. Nie łatwo znaleść sukienkę z miejscem na brzuchol więc wystawiam- ja nie będę już miała okazji jej założyć. Zdobiona gipiurką :) jak co prv. 139 zł (dałam 250+40 krawcowej za doszycie falbanki bo była krótkawa).
Ps przy okazji to ja i mój brzuchol -34 tydz :) Ściskam , Katja.

Załączniki

• IMG_7178.JPG
    IMG_7178.JPG
    819,3 KB · Wyświetleń: 582
reklama
Katja - przepiękna sukienka, a Ty jaką masz cudna figurkę (brzusia prawie nie widać, a nóżki marzenie) - wowww!!! I ta opalenizna [emoji7].
Niestety ja rozmiarowo wieksza jestem

Do góry