Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hihi moja kuzynka ma od 17 tygodnia [emoji16] a mnie nie rusza [emoji6] dziś pierwsze pranie poszlo ale tez zastanawiam się czy nie za wcześnie ...Linoone może uzywka? Albo uniwersalny? Który masz cybex? Do atoma każdy pasuje, cloud juz rozkładany wiec co innego. Tez będę sprawdzać, czy i jaki do niego mogę kupić.
Może to wicie gniazda ma się przed porodem, jakieś 2-3 tyg, niekoniecznie kilka dluzszych tyg przed?
aaaaa idealne!! ja wzielam deliacy i chyba bedzie ciemne, stoi w kartonie. Jestes zadowolona ogolnie ?? Kupilas juz przescieradelko? Ja zamowilam z effi takie na przewijak...Katja. wreszcie usiadłam do laptopa więc wrzucam fotkę mojego chicco, kolor LegendZobacz załącznik 808397