reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Katja śliczna sukienka:-)
Ja właśnie zaczynam poszukiwania bluzki i spodni na komunię w czerwcu, sukienka nie wchodzi w grę przy mojej spuchnietej, zylakowej nodze :-/

reklama
Dziękuję dziewczynki :) opalenizna zaczyna mi schodzic, a wlasciwie skora :( w brzusio oj widac widac, jakos ta sukienka maskuje hihi :)
Co do żylak, ah no są i nic nie zrobisz... buciki kupiłam na internecie :) jesli chcesz podam link. Koszt chyba 220 zł.

Linoone może uzywka? Albo uniwersalny? Który masz cybex? Do atoma każdy pasuje, cloud juz rozkładany wiec co innego. Tez będę sprawdzać, czy i jaki do niego mogę kupić.

Może to wicie gniazda ma się przed porodem, jakieś 2-3 tyg, niekoniecznie kilka dluzszych tyg przed?
Hihi moja kuzynka ma od 17 tygodnia [emoji16] a mnie nie rusza [emoji6] dziś pierwsze pranie poszlo ale tez zastanawiam się czy nie za wcześnie ...

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Katja. wreszcie usiadłam do laptopa więc wrzucam fotkę mojego chicco, kolor Legend
chicco.JPG

Załączniki

• chicco.JPG
    chicco.JPG
    169 KB · Wyświetleń: 553
reklama
Tak,jestem bardzo zadowolona bo zajmuje malutko miejsca :-) a na tą chwilę przez 3 -4 msc mamy ograniczony metraż, później trafi do salonu, o ile jeszcze będzie dobre, choć nie jest takie małe jak myślałam:-) narazie nie mam prześcieradła, ale muszę przymierzyć właśnie od przewijaka, bo cena tego chicco jak dla mnie jest przegięta 80 zł/ 2 szt! Ta funkcja kołyski jest fajna, choć co prawda nie uruchamia się tak pięknie i łatwo jak w reklamie;-)

Do góry