reklama
Katja.
Fanka BB :)
A ja wyczailam taki bambusowy na maylilly czy cos takiego. Wzor rajskie piorka jest piekny, a bambusowy na lato idealnyyy. Planuje zakupic po wyplacie 10Misia daj link please [emoji4]
Ja tez. Nic kompletnie. Nawet nie wypralam jeszcze. Jutro kupuje proszek do prania [emoji16]dobrze wiedziec ze nie tylko ja sie nie spakowałam Zawsze raźniej
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też nie spakowana. Nie wyprane nic. Nawet łóżeczka jeszcze nie mamy. Jakoś nie mam weny do niczego.Ja tez. Nic kompletnie. Nawet nie wypralam jeszcze. Jutro kupuje proszek do prania [emoji16]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Katja, fajny komplet łóżeczkowy, bardzo ładny, ale jak dla mnie ceny już nie takie fajne.. [emoji12]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Katja.
No wlasnie te ceny... licze na delikatny przypływ gotówki na dzien dziecka od swoich rodziców to zapłacę hihi.Ja też nie spakowana. Nie wyprane nic. Nawet łóżeczka jeszcze nie mamy. Jakoś nie mam weny do niczego.
Katja, fajny komplet łóżeczkowy, bardzo ładny, ale jak dla mnie ceny już nie takie fajne.. [emoji12]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Swoją drogą dziś wygrałam poduszkę dla kobiet w ciąży poofi, wartą 250 zl wooow. Czasami biore udzial na fb w jakis konkursach. Szkoda tylko że... do porodu miesiac i az mi szkoda tej podusi hihi. Moze sie ją potem wykorzysta co, dziewczyny??
Katja moze do karmienia sie przyda?
Ja ostatnio to wygralam :-) jestem mega zadowolona bo sie bardzo przyda Link do: Niania D-LINK DCS-825L EyeOn Baby, Elektroniczne nianie - opinie, cena - sklep saturn.pl
Ja ostatnio to wygralam :-) jestem mega zadowolona bo sie bardzo przyda Link do: Niania D-LINK DCS-825L EyeOn Baby, Elektroniczne nianie - opinie, cena - sklep saturn.pl
Katja.
Eeej no super, wygrac kamerke to juz w ogole meegaKatja moze do karmienia sie przyda?
Moze do karmienia, jakos tak za plecy.. hmmmm... faktycznie.
Na fb bierzesz udzial w takich konkursach czy gdzie ? ja glownie fb.
Raz brałam udział w konkursie na fb, płaszczyk zimowy.można było wygrać ten.co chciałam.I napisali do mnie że wygrałam, bardzo się ucieszyłam a tu sie okazało że jakiś haker podszył się pod ten sklep i kazał wysyłać jakieś smsy aby zweryfikować moją osobę,juz dokładnie nie pamiętam...byłam mega rozczarowana wtedy
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Katja.
Ja tez podchodze raczej ostroznie, biore udzial na duzych stronach raczej mi znajomych, szkoda ze sie zniechecilas i ktos wykorzystywał dane. Ale.. warto probowacRaz brałam udział w konkursie na fb, płaszczyk zimowy.można było wygrać ten.co chciałam.I napisali do mnie że wygrałam, bardzo się ucieszyłam a tu sie okazało że jakiś haker podszył się pod ten sklep i kazał wysyłać jakieś smsy aby zweryfikować moją osobę,juz dokładnie nie pamiętam...byłam mega rozczarowana wtedy