reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Tak,jestem bardzo zadowolona bo zajmuje malutko miejsca :-) a na tą chwilę przez 3 -4 msc mamy ograniczony metraż, później trafi do salonu, o ile jeszcze będzie dobre, choć nie jest takie małe jak myślałam:-) narazie nie mam prześcieradła, ale muszę przymierzyć właśnie od przewijaka, bo cena tego chicco jak dla mnie jest przegięta 80 zł/ 2 szt! Ta funkcja kołyski jest fajna, choć co prawda nie uruchamia się tak pięknie i łatwo jak w reklamie;-)

Hihi czyli jak zwykle w reklamie koloryzują :):) ja wlasnie tez zamierzam narazie uzywac tego lozeczka przez pierwsze miesiace, zlozylismy komode z przewijakiem, wstawilismy w sypialnie fotel do karmienia i.... na lozeczko duze miejsca nie ma szans :o a mamy juz zamowione to bellamy good night. Masakra. Postoi w kartonie :) przedzej czy pozniej sie przyda. Ciekawe czy pasuje przescieradelko z przewijaka. Daj prosze znac :)

Misia widze spakowana ala ja- te woreczki to dla mnie odkrycie roku hehehe :) w pierwszej ciazy jakos na to nie wpadlam :)

reklama
Misia, jak pięknie spakowana torba[emoji123]

Moje dzisiejsze łupy z lumpka[emoji16] To szare to chusta elastyczna nówka sztuka z funky flamingo za całe 30zl, obok otulacz w wersji letniej dla noworodka z Summer za 3zl[emoji16] tak to można tydzień zaczynać[emoji106][emoji106]
Uwielbiam jeansowe rzeczy, a te były takie ładne i mięciutkie[emoji4] Jeansy z kotkiem na pupie są świetne, akurat dla matki kociary[emoji75][emoji75]Szare spodnie są na 80cm, ale nie mogłam się oprzeć...

Maziajka, piękny[emoji7][emoji7][emoji7]
Wieczorem zamówię, chyba nawet ten sam wzór[emoji106] Lekki kocyk się zawsze przyda[emoji6]

1496063502-aaaaaa.jpeg
1496063511-aaaaaa.jpeg

Katja to Kasiulki zasługa że lipcowki będą tak pięknie spakowane :)
Patuszka fajne łowy. Może jednak jeszcze się wybiorę. Tak kusisz. Albo ciocie wyślę, ona też ma oko.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith, zdolni jesteście z mężem, jakie ładne[emoji4]
Muszę też uszyć jakiś kocyk dla mojej córci, bratanica dostała własnoręcznie wykonany a moja póki co niemal wszystko kupne

Kocyk bambusowy z linka Maziajki jest 10zl (59 allegro, 49 strona) tańszy bezpośrednio na stronie sprzedawcy, dodatkowo mają dwupak pieluch bambusowych po 29zl z 39zl. Właśnie zamówiłam kocyk z kolibrami chociaż chorowałam na brzoskwiniowy tropikalny z la millou, ale:
1) wszędzie jest wyprzedany
2) cena jest niezbyt zachęcająca,
także Maziajka spadłaś mi z nieba z tym linkiem, bo za wszystko zapłaciłam z przesyłką mniej niż tam za sam kocyk[emoji106]

Sezon na kuriera uważam za otwarty [emoji356]

Patuszka ciesze sie mam nadzieje ze bedziesz zadowolona dla mnie ten kocyk jest piekny a kolory ma boskie:-)

Katja le pampuch ma tez fajne kocyki ja mam jesienny dziany od nich.Tez super ale poki co maja tylko cienkie

reklama
Do góry