reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Tak,jestem bardzo zadowolona bo zajmuje malutko miejsca :-) a na tą chwilę przez 3 -4 msc mamy ograniczony metraż, później trafi do salonu, o ile jeszcze będzie dobre, choć nie jest takie małe jak myślałam:-) narazie nie mam prześcieradła, ale muszę przymierzyć właśnie od przewijaka, bo cena tego chicco jak dla mnie jest przegięta 80 zł/ 2 szt! Ta funkcja kołyski jest fajna, choć co prawda nie uruchamia się tak pięknie i łatwo jak w reklamie;-)

Hihi czyli jak zwykle w reklamie koloryzują :):) ja wlasnie tez zamierzam narazie uzywac tego lozeczka przez pierwsze miesiace, zlozylismy komode z przewijakiem, wstawilismy w sypialnie fotel do karmienia i.... na lozeczko duze miejsca nie ma szans :o a mamy juz zamowione to bellamy good night. Masakra. Postoi w kartonie :) przedzej czy pozniej sie przyda. Ciekawe czy pasuje przescieradelko z przewijaka. Daj prosze znac :)

Misia widze spakowana ala ja- te woreczki to dla mnie odkrycie roku hehehe :) w pierwszej ciazy jakos na to nie wpadlam :)

reklama
Misia, jak pięknie spakowana torba[emoji123]

Moje dzisiejsze łupy z lumpka[emoji16] To szare to chusta elastyczna nówka sztuka z funky flamingo za całe 30zl, obok otulacz w wersji letniej dla noworodka z Summer za 3zl[emoji16] tak to można tydzień zaczynać[emoji106][emoji106]
Uwielbiam jeansowe rzeczy, a te były takie ładne i mięciutkie[emoji4] Jeansy z kotkiem na pupie są świetne, akurat dla matki kociary[emoji75][emoji75]Szare spodnie są na 80cm, ale nie mogłam się oprzeć...

Maziajka, piękny[emoji7][emoji7][emoji7]
Wieczorem zamówię, chyba nawet ten sam wzór[emoji106] Lekki kocyk się zawsze przyda[emoji6]

1496063502-aaaaaa.jpeg
1496063511-aaaaaa.jpeg

Katja to Kasiulki zasługa że lipcowki będą tak pięknie spakowane :)
Patuszka fajne łowy. Może jednak jeszcze się wybiorę. Tak kusisz. Albo ciocie wyślę, ona też ma oko.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith, zdolni jesteście z mężem, jakie ładne[emoji4]
Muszę też uszyć jakiś kocyk dla mojej córci, bratanica dostała własnoręcznie wykonany a moja póki co niemal wszystko kupne

Kocyk bambusowy z linka Maziajki jest 10zl (59 allegro, 49 strona) tańszy bezpośrednio na stronie sprzedawcy, dodatkowo mają dwupak pieluch bambusowych po 29zl z 39zl. Właśnie zamówiłam kocyk z kolibrami chociaż chorowałam na brzoskwiniowy tropikalny z la millou, ale:
1) wszędzie jest wyprzedany
2) cena jest niezbyt zachęcająca,
także Maziajka spadłaś mi z nieba z tym linkiem, bo za wszystko zapłaciłam z przesyłką mniej niż tam za sam kocyk[emoji106]

Sezon na kuriera uważam za otwarty [emoji356]

Patuszka ciesze sie mam nadzieje ze bedziesz zadowolona dla mnie ten kocyk jest piekny a kolory ma boskie:-)

Katja le pampuch ma tez fajne kocyki ja mam jesienny dziany od nich.Tez super ale poki co maja tylko cienkie

reklama
Do góry