reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Katja nie na BB w ogole dziewczyby sa super konkursy na BB wklejalam Wam tu pare razy! Teraz sa dla dzieciakow na dzien dziecka

reklama
Zakupowe szaleństwo normalnie.

U nas takie upały, że już myślę, że na start mam tylko 3 rampery krótkie.. Chyba majtki musze dokupić i wtedy zwykle wyjściowe body wystarcza..

Linoone. ...doskonale Ciebie rozumiem z brakiem weny....ja porobilam drobne zakupy...ale.nadal jestem w czarnym polu jak.chodzi o.zakupy.

Dziewczyny duzo zniżek jest w ten weekend z okazji.dnia.mamy...za chwilę będą z okazji dnia dziecka to trzeba powoli.wykorzystać

Dziewczyny, w ogóle tyle się pisze o syndromie wicia gniazda a mnie nic nie bierze.... nie wiem, moze to z braku kasy. Nie mam pojęcia ale az się zastanawiam czemu to tak.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też tego sławnego syndromu nie mam -w pierwszy dzień wolnego zrobiłam listę obowiązków do wykonania,w tym tych "dziecięcych" i po prostu je wykonuje wszystkie no ale to u mnie normalne takie listy i robienie wszystkiego z niej.

Dziewczyny, w ogóle tyle się pisze o syndromie wicia gniazda a mnie nic nie bierze.... nie wiem, moze to z braku kasy. Nie mam pojęcia ale az się zastanawiam czemu to tak.
Mam to samo. Żadnego wicia gniazda, kupuję i sprzątam tylko dlatego że muszę. Nie mówiąc już o tym, że dalej nie dotarło do mnie, że za miesiąc-półtora będę miała dziecko. Niby brzuch rośnie, ale uwierzę chyba dopiero jak urodzę ;)

Aim, ja też jestem listowa. Zawsze wszystko zapisuje, planuję i potem odhaczam ;)

Zastanawiam się, czy zamiast takiego pokrowca na fotelik, zwykła pieluszka da radę. Bo kurczę, pokrowiec do Cybexa 200 zł kosztuje.. i tylko biały jak na razie znalazłam. Także średnio mnie to urządza..

reklama
Dziewczyny u mnie wicie gniazda na końcówce. Mieszkanie przemeblowane wszystko kupione tylko wyprać i czekać... cały czas sprzątam coś układam no masakra.☺ cieszę się że Was mam bo sama to nie dałabym rady z wyprawką. Buziaki.

Do góry