reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Tak jak pisałam, byłam wczoraj i ikea, wiec nie obyło się bez kupna organizera do szuflady. Tym razem na higieniczne rzeczy [emoji7]
1495521200-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak jak pisałam, byłam wczoraj i ikea, wiec nie obyło się bez kupna organizera do szuflady. Tym razem na higieniczne rzeczy [emoji7]
1495521200-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Emol a jak sie nazywaja te organizery do szafy ktore kupujesz?

Doszły ostatnie paczki :) już się piorą ostatnie rzeczy w tym staniki do karmienia, mam nadzieję że się nie rozpada to mi dziś poschna i jutro przed kosmetyczka pakuje walizkę :) no i nie wiem co jeszcze kupić, chyba nic więcej nie potrzeba, choć oczywiście na liście jeszcze pełno rzeczy :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W muslina specjalna do zaslaniania, która jest przewiewna? Pierwsze słyszę, że się nie powinno.. Tetra to Oki ale muslina.. W dodatku nie chodzi o zaslanianie calkowote w przysloniecie przed słońcem.

Kasia, jak chcesz z pampka kupować pieluchy to się zarejstruj u nich, dostaniesz chyba co 2 tyg zniżkę na każdy rodzaj.
My mamy 1, 3 mini paczuszki białe oczywiście, plus 1 również te mini rozmiar 2. Potem się dokupi.

Co do,witamin zależy od karmienia, k nie dajemy przy mieszance. Tylko d.

U nas tez juz torba gotowa, no ale za 2 tyg pierwszy masaż szyjki :)

Lilith - Link do: Lekarz: Nie nakrywajcie wózków pieluszkami. Tam jest jak w termosie

Fakt, ze wnioskuje, ze tu mowa o tetrowych, wiec sprawa z muślinowa wyglada byc moze inaczej.
Dla mnie w każdym razie takie zasłanianie zawsze było nienaturalne i ja tego robic nie bede :)
Natomiast jesli wyżej było napisane tylko o muslinowych, to sorry-jakos odebrałam to o zakrywania pieluszka po prostu, bez podziału na jakies specjalne materiały ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja przyznam że ciągle widuje te pieluszki na wózkach i dla mnie to było naturalne że tak się robi i myślałam że też tak będę ale jeżeli tyle osób jednak ma obiekcje to pewnie jednak nie będę tego robić.

reklama
Dziewczyny na chwilke jak bardzo razi slonce mozna przykryc tetra, zevy dzidziola nie razilo, no ale nie na caly spacer np na godzine, bo sie przeciez tam ugotuje ten dzidzius:) przeciez taki dzidzius lezy tam wozeczku i ma jak w saunie troche:) wazne zeby dziecko mialo przewiew, bo przeciez powietrze mu nie zaszkodzi, a jest niezbedne do oddychania:)

Do góry