reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Dokldnie. A zakryć przed słońcem mozna parasolka po jednej stronie :)

Aim - ja tez to czesto widuje i w tym sensie tez to naturalne. Natomiast jets to dla mnie osobiście nienaturalne w tym sensie, ze uciekam do cienia albo mam czapkę/kapelusz z daszkiem, a nie ze zwisająca z niego szmatką ;) wiadomo, ze porownanie troche absurdalne, ale specjalnie takie wybrałam :p

Rozumiem zakrycie na pare min przed słońcem i zeby dziecko miało ciemniej i zasnelo. Natomiast ogolnie uwazam, ze cały ten daszek od wózka juz i tak jest gruby i Zabiera duzo, wiec wole dodac parasolkę niz zasłaniać kawałkiem materialu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja niestety dostałam w spadku wózek, ktory nie ma wentylowanej budki ;/ teraz to juz głupio kupować nowy, ale powiem szczerze, ze zaluje, ze go wzielam. Lepiej bym
Na tym wyszła kupując nawet używany, ale taki, ktory sobie wybiore np wlasnie z wentylowana budka

Ola nie masz tam suwaczka jakiegos?
Mozesz kupic sobie juz jakas spacerowke awansem i w mega upaly wozic na plasko malenstwo. Moi znajomi w UK nie mieli wcale duzego wozka. Nie wiem czy to szczyt wygody ale opcja taka jest

No wlasnie nie mam :/ No ale z tym tez sie da przeżyć :) No a jak uznam, ze jets bardzo złe to najwyzej kupie wtedy i bede mądrym Polakiem po szkodzie :D

Ola W zawsze mozesz budke opuscic i juz a parasolke dac by nie swiecilo:p

Ja nigdy nie przykrywalam jak razilo przekrecalam wozek i tak ciagnełam i tyle.Moja babka jest fanem zakrywania dzieci wszedzie i zawsze" zaslon go bo sie nalyka powietrza' wtf:D:dry::dry::elvis:

Przede wszystkim z takim maluchem to nie chodzi się po słońcu , raczej chowa się do cienia. Też jestem za tym żeby nie przykrywac pieluszkami. Bardzo dużo teraz artykułów na ten temat i lekarze przestrzegają.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niestety dostałam w spadku wózek, ktory nie ma wentylowanej budki ;/ teraz to juz głupio kupować nowy, ale powiem szczerze, ze zaluje, ze go wzielam. Lepiej bym
Na tym wyszła kupując nawet używany, ale taki, ktory sobie wybiore np wlasnie z wentylowana budka

Ola nie przejmuj się, ja też kupiłam gondole bez wywietrzników, jak będzie gorąco, to można odpiąć troszkę od dołu i zrobić "wywietrznik" (każda budkę da się demontować)

Ola nie przejmuj się, ja też kupiłam gondole bez wywietrzników, jak będzie gorąco, to można odpiąć troszkę od dołu i zrobić "wywietrznik" (każda budkę da się demontować)
Ja również dziewczyny mam bez wywietrznikow, wywietrznik się zrobi tak jak mówi pola@ :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam pytanka wyprawkowe, bo w końcu wyciągnęłam walizkę na środek pokoju i zostanie tam póki się nie spakuje.
1. Czy bierzecie do szpitala butelkę?
2. Smoczek?
3. Ile paczek podkładów bella?
Bo nie wiem ile wepchnąć do walizki a co zostawić do przywiezienia później.
No i kocyk jeden? Rożek też?

Do góry