reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

1. Nie, ale razem z laktatorem będzie przygotowana w razie czego, wyparzona itd
2. Nie
3. 2 opakowania, ale ja mam canpola a nie Bella ale po tyle samo sztuk jest w obu chyba, 2x10 będę mieć

reklama
Mój szpital jest Eko i na stronie pisze,że jak się zamierza karmić butla to trzeba swój sprzęt przywieźć bo oni nie mają.Ja wprawdzie nie zamierzam ale wezmę butelkę gdybym nie miała pokarmu.Ze smoczkiem kurcze to ponoć jest tak, że jak karmisz piersią to się smoczka nie powinno podawać...hmmm...się zobaczy w praktyce. A podkładów mam narazie 1 opakowanie, najwyżej mój dokupi.

Sent from my ASUS_Z00VD using Forum BabyBoom mobile app

Mam pytanka wyprawkowe, bo w końcu wyciągnęłam walizkę na środek pokoju i zostanie tam póki się nie spakuje.
1. Czy bierzecie do szpitala butelkę?
2. Smoczek?
3. Ile paczek podkładów bella?
Bo nie wiem ile wepchnąć do walizki a co zostawić do przywiezienia później.
No i kocyk jeden? Rożek też?

Ja biorę z listy mamyginekolog :)
Link do: Torba do porodu - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
chyba że na szkole rodzenia coś jeszcze będą mówić innego

Misia ja mam laktator, ktory wiadomo jest z butelka ;) i smoczek tez mam do butli. Jakby trzeba bylo sie pobudzac to od razu dam siare bez strat.
Podpasek biore 2 op

Mam pytanka wyprawkowe, bo w końcu wyciągnęłam walizkę na środek pokoju i zostanie tam póki się nie spakuje.
1. Czy bierzecie do szpitala butelkę?
2. Smoczek?
3. Ile paczek podkładów bella?
Bo nie wiem ile wepchnąć do walizki a co zostawić do przywiezienia później.
No i kocyk jeden? Rożek też?

1.Nie biorę
2.Nie biorę
3. Spakowałam jedno opakowanie ( 10 szt. ) w razie czego do dowiezienia

U mnie na liście szpitalnej było kocyk , rożek , więc oba biorę

Misia zmotywowalas mnie spakowalam torbę do szpitala niech stoi sobie spokojnie do lipca :) parę rzeczy tylko muszę dokupić jeszcze

A ja się wzięłam za sprzątanie i znowu walizką zeszła na drugi plan, zaraz się muszę ogarniać na ostatnia szkole rodzenia.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry