reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

A i dzięki za poruszenie tematu Wit k i d bo kompletnie zapomniałam

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Katja - pytałaś o te leginsy biedronkowe - widziałam je w Częstochowie,ale tylko rozmiary L i XL i z praktycznością to niestety nie miały nic wspólnego... szczególnie teraz na upalne dni....

Katja. Właśnie mąż mi wczoraj złożył bo się o nie obijaliśmy... Mam jedną fotkę którą strzeliłam po zakupie, ale nie chce mi jej wkleić bo za duży plik :-\. Jak dobije się do laptopa to postaram się wrzucić.Ogolnie jest stabilniejsze niż next 2 me bo takie sprawdzałam w Smyku stacjonarnym

Byłam na zakupach w Ikei - bardzo fajne mają śpiworki :) Jest jeden rodzaj, który idealnie nadaje się na te bardziej gorące dni bo nie jest gruby. I można go stosować od 0-6 miesiąca. Środek jest bawełniany a cena 40-50 zł. Sądzę, że fajna inwestycja :) Dodatkowo zakupiłam lampkę w kształcie chmurki. Mam nadzieję, że dziecku będzie odpowiadać takie oświetlenie :p

Zdaje mi się czy któraś z was polecała jakieś konkretne woreczki na pieluchy zużyte? Czy jakie bądź każde są takie same?

Edit: Kupiłam już jakie bądź :p

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczny i ja sie chwale drobnymi zakupami...

Link do: Pościel Indianka K072 – KLUPŚ MEBLE DZIECIĘCE - na zywo kolory delikatiejsze

do tego okrycie kapielowe

Link do: Okrycie kąpielowe Misiowe Sny H186 – KLUPŚ MEBLE DZIECIĘCE

poza tym przescieradło do łozeczka, butelka avent i smoczek lovi :):)

teraz czas na fanaberie ( jak pieniazki zostana na ten cel)

a co do lampek z IKEA dla starszej córki mam już kwiatka z ikea :)

akcesora poporodowe juz mam ...

zostało mi z wazniejszych rzeczy aspirator do noska (zwykły i katarek), kosmetki dla malej i pieluszki...

pialyscie o witaminach...ja nie dawalam od pierwszych dni....bo mała była niespokjna po podaniu (probwałam kila razy) i wrociałam do nich po ok miesiacu ...
zamiast kapsulek kupiłam takie z pompką ...i tez sie fajnie sprawdziły

Do góry