reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

A i dzięki za poruszenie tematu Wit k i d bo kompletnie zapomniałam

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Katja - pytałaś o te leginsy biedronkowe - widziałam je w Częstochowie,ale tylko rozmiary L i XL i z praktycznością to niestety nie miały nic wspólnego... szczególnie teraz na upalne dni....

Katja. Właśnie mąż mi wczoraj złożył bo się o nie obijaliśmy... Mam jedną fotkę którą strzeliłam po zakupie, ale nie chce mi jej wkleić bo za duży plik :-\. Jak dobije się do laptopa to postaram się wrzucić.Ogolnie jest stabilniejsze niż next 2 me bo takie sprawdzałam w Smyku stacjonarnym

Byłam na zakupach w Ikei - bardzo fajne mają śpiworki :) Jest jeden rodzaj, który idealnie nadaje się na te bardziej gorące dni bo nie jest gruby. I można go stosować od 0-6 miesiąca. Środek jest bawełniany a cena 40-50 zł. Sądzę, że fajna inwestycja :) Dodatkowo zakupiłam lampkę w kształcie chmurki. Mam nadzieję, że dziecku będzie odpowiadać takie oświetlenie :p

Zdaje mi się czy któraś z was polecała jakieś konkretne woreczki na pieluchy zużyte? Czy jakie bądź każde są takie same?

Edit: Kupiłam już jakie bądź :p

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczny i ja sie chwale drobnymi zakupami...

Link do: Pościel Indianka K072 – KLUPŚ MEBLE DZIECIĘCE - na zywo kolory delikatiejsze

do tego okrycie kapielowe

Link do: Okrycie kąpielowe Misiowe Sny H186 – KLUPŚ MEBLE DZIECIĘCE

poza tym przescieradło do łozeczka, butelka avent i smoczek lovi :):)

teraz czas na fanaberie ( jak pieniazki zostana na ten cel)

a co do lampek z IKEA dla starszej córki mam już kwiatka z ikea :)

akcesora poporodowe juz mam ...

zostało mi z wazniejszych rzeczy aspirator do noska (zwykły i katarek), kosmetki dla malej i pieluszki...

pialyscie o witaminach...ja nie dawalam od pierwszych dni....bo mała była niespokjna po podaniu (probwałam kila razy) i wrociałam do nich po ok miesiacu ...
zamiast kapsulek kupiłam takie z pompką ...i tez sie fajnie sprawdziły

Do góry