reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

IMG_6706.PNG Dzięki kobitki za namiary na gajcioszkiiii ❤️❤️❤️ I sciskam z podrozy nad morze. 6 h drogi.......:) ale za to tydzien jodu i morza!
Ps biedronki bede dzis szukala w kolobrzegu bo widzialam ta gazetke z ciuchami dla ciezaroweczek. Potrzeba mi legginsow!

Załączniki

• IMG_6706.PNG
    IMG_6706.PNG
    228,3 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Odnośnie bielizny ciążowej to ja polecam majtki ciążowe z Rossmana kupiłam 2 sztuki i jestem bardzo zadowolona bo mają taką fajną "przejściówkę" na gumce od góry przez co nawet jak brzuch urośnie to robi się w tych majtkach miejsce. Nie wiem jak inaczej je opisać :) były w kolorze białym, trochę babcine, ale naprawdę wygodne :)

A ja się pochwale, że zamówiłam wózek :) Nie myślałam, że wybór przyjdzie mi tak łatwo :) Na początku przyszłego tygodnia mąż odbierze, nie mogę się doczekać :D:D

Mamusia_Muminka nie korzystałam, ale mam zamiar :) wydają się być praktyczne

Ika mi też się podoba, ale zastanawiam się nad wózkami firmy commi. Trzy modele wchodzą w rachubę, są bardzo do siebie podobne ;) ja patrzę aby najlepiej jakby były 3w1 ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Mamusia_Muminka ja je mam ale jeszcze nie zawieszone. Niedługo będę skręcać łóżeczko bo matetacyki przyszły.
Ika gratuluję zakupu. Jak już się zdecydujesz to tyle z głowy odpada:)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry