reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Gratuluje zakupu wózka :)

Preferuje travele ale mieliśmy takie drewniane, fajne, masywne i ciężkie z izziwotnot.
Hemingway_Two_Cotbed.jpg

Załączniki

• Hemingway_Two_Cotbed.jpg
    Hemingway_Two_Cotbed.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 533
reklama
Lilith bardzo ładne łóżeczko, takie w moim stylu :) nawet pasowaloby mi do szafy bo też takie połączenie :) no ale łóżeczko kupione. Albo cena albo marzenia ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam Klupś piccolo takie:
1495143505-aaaaaa.jpeg

małe 90x70 z kółkami i funkcją dostawiania do łóżka rodziców.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol fajne naklejki:)) też czegoś szukam, fajne są plakaty na dawanda, polecam poogladac:)
1495160070-aaaaaa.png
1495160075-aaaaaa.png
1495160081-aaaaaa.png
1495160086-aaaaaa.png

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova fajne fajne ale u mnie wszędzie jest mur a nie ścianki działowe i ciężko jest cokolwiek wbić i aby się jeszcze trzymało. Boję się ze może mu spaść obrazek do lozeczka, bo chciałam nad lozeczkiem takie... Chyba zdecyduje się na naklejkę, bezpieczniejsza w moim przypadku

Właśnie a co do materaca ja wzięłam kokosowy. Mam nadzieję że małemu podpaduje ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Alex też biorę lateksowy. Z hevea (dzieki Kasiulka po raz kolejny za rekomendacje:) )

Aim muszę pooglądać ich stronkę:))

Emol ja też mam mur bo dom w którym mieszkam ma 80 lat:D ale jakiś plakat na pewno chce - znajomym podeślę na prezent:))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajne plakaty są na portalu Pinterst, mnóstwo z nich do darmowego pobrania[emoji4][emoji4]
Mam zapisanych na swojej tablicy chyba z 50 wzorów, teraz będzie trzeba się na jakiś zdecydować[emoji16] Są z napisami po polsku, po angielsku, same obrazki dziecięce, wszystko czego dusza zapragnie. Uprzedzam tylko, że to straszny pożeracz czasu[emoji12][emoji12] Chociaż większość pomysłów na pokój Małej tam znalazłam.

Kupiłam na Olx w marcu komodę z przewijakiem Kevin (można go później odkręcić i jest normalna komodą) i łóżeczko z szufladą Kuba z polskiej firmy Gluck. Zapłaciłam za wszystko 300zl, stan idealny. Teraz mój tata tylko pomaluje na inny kolor i będe mogła układać rzeczy[emoji4] Waham się między białym a jasnoszarym kolorem (wszystkie koleżanki mają białe meble, chciałabym coś nieco innego a nadal neutralnego).
W sb lub nd jadę po dziecięcą drewnianą szafę z drążkiem i półkami z Ikea za 300zl z OLX. Dodatkowo w tygodniu upolowałam lampę sufitową materiałową z Ikea za 39zl (zamiast 119 z kablem do mocowania), nówka sztuka, szwagier odebrał więc zaoszczędziłam na przesyłce [emoji16] Mam wolny czas, przeglądam internet i trafiam co jakiś czas na fajne oferty[emoji16]

Także u mnie Olx i zdolny tata rządzą[emoji23][emoji23]

Aktualnie szukam ładnych uchwytów meblowych, widziałaście gdzieś coś godnego uwagi?

Do góry