reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Gratuluje zakupu wózka :)

Preferuje travele ale mieliśmy takie drewniane, fajne, masywne i ciężkie z izziwotnot.
Hemingway_Two_Cotbed.jpg

Załączniki

• Hemingway_Two_Cotbed.jpg
    Hemingway_Two_Cotbed.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 527
reklama
Lilith bardzo ładne łóżeczko, takie w moim stylu :) nawet pasowaloby mi do szafy bo też takie połączenie :) no ale łóżeczko kupione. Albo cena albo marzenia ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam Klupś piccolo takie:
1495143505-aaaaaa.jpeg

małe 90x70 z kółkami i funkcją dostawiania do łóżka rodziców.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol fajne naklejki:)) też czegoś szukam, fajne są plakaty na dawanda, polecam poogladac:)
1495160070-aaaaaa.png
1495160075-aaaaaa.png
1495160081-aaaaaa.png
1495160086-aaaaaa.png

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova fajne fajne ale u mnie wszędzie jest mur a nie ścianki działowe i ciężko jest cokolwiek wbić i aby się jeszcze trzymało. Boję się ze może mu spaść obrazek do lozeczka, bo chciałam nad lozeczkiem takie... Chyba zdecyduje się na naklejkę, bezpieczniejsza w moim przypadku

Właśnie a co do materaca ja wzięłam kokosowy. Mam nadzieję że małemu podpaduje ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Alex też biorę lateksowy. Z hevea (dzieki Kasiulka po raz kolejny za rekomendacje:) )

Aim muszę pooglądać ich stronkę:))

Emol ja też mam mur bo dom w którym mieszkam ma 80 lat:D ale jakiś plakat na pewno chce - znajomym podeślę na prezent:))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajne plakaty są na portalu Pinterst, mnóstwo z nich do darmowego pobrania[emoji4][emoji4]
Mam zapisanych na swojej tablicy chyba z 50 wzorów, teraz będzie trzeba się na jakiś zdecydować[emoji16] Są z napisami po polsku, po angielsku, same obrazki dziecięce, wszystko czego dusza zapragnie. Uprzedzam tylko, że to straszny pożeracz czasu[emoji12][emoji12] Chociaż większość pomysłów na pokój Małej tam znalazłam.

Kupiłam na Olx w marcu komodę z przewijakiem Kevin (można go później odkręcić i jest normalna komodą) i łóżeczko z szufladą Kuba z polskiej firmy Gluck. Zapłaciłam za wszystko 300zl, stan idealny. Teraz mój tata tylko pomaluje na inny kolor i będe mogła układać rzeczy[emoji4] Waham się między białym a jasnoszarym kolorem (wszystkie koleżanki mają białe meble, chciałabym coś nieco innego a nadal neutralnego).
W sb lub nd jadę po dziecięcą drewnianą szafę z drążkiem i półkami z Ikea za 300zl z OLX. Dodatkowo w tygodniu upolowałam lampę sufitową materiałową z Ikea za 39zl (zamiast 119 z kablem do mocowania), nówka sztuka, szwagier odebrał więc zaoszczędziłam na przesyłce [emoji16] Mam wolny czas, przeglądam internet i trafiam co jakiś czas na fajne oferty[emoji16]

Także u mnie Olx i zdolny tata rządzą[emoji23][emoji23]

Aktualnie szukam ładnych uchwytów meblowych, widziałaście gdzieś coś godnego uwagi?

Do góry