reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja przy rozmiarze 36 a początkowy 34 kupiłam z canpolu s/m ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Słuchajcie a te majtki poporodowe z siateczki to jaki byście rozmiar poradziły z firmy CANPOL dla kobitki z rozmiarem ubrań 38 ?? Może któraś miała ten sam dylemat.

Ja ogolnie wole wieksze, nienawidze jak cos mnie cisnie. Nawet teraz zwykle
Majtki szukam xxl bo xl mnie jakos cisna a ogolnie przytylam nie za duzo a na codzien nosilam
S/M. Kupilam sobie te poporodowe ale akurat nie canpolu i 38 moim zdaniem sa male ale wzielam, do tego wzielam takie wieksze 40/42.

1495039352-aaaaaa.jpeg

W Empiku na są teraz w promocji. Zawsze jak coś zamawiam szybko dostarczają.
Natomiast na Smyku się zawiodłam juz kilka razy. Jest na stronce ze dostawa w 2 dni, a pare razy okazywalo się ze jednak nie maja towaru i zwrot kasy z wielka łaska po miesiącu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A do mnie paczka juz jedzie z lozeczkiem next to me ale tym nowym dream. i zamawialam bardzo wiele razy. Ogolnie smyk i empik to w tej chwili juz jedna grupa :)

A do mnie paczka juz jedzie z lozeczkiem next to me ale tym nowym dream. i zamawialam bardzo wiele razy. Ogolnie smyk i empik to w tej chwili juz jedna grupa :)

Może tak. A może ja mam pecha. Z tym ze ja wiele razy miałam sytuacje ze paczka owszem była wysłana i przychodziła po tych 2,3 dniach, a w środku był zupełnie inny towar, tańszy oczywiście. A pózniej reklamacje, czekanie na odbiór przez kuriera i długie oczekiwania na zwrot, bo po kilku tygodniach mówili ze jedynak towaru nie maja na magazynie. A na ich stronce towar dalej widniał jako dostępny. W ramach przeprosin po ostatnim razie, pani wysłała mi kupon rabatowy na -10%, 2 tygodnie przeterminowany[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mamusia muminka dziękuję. Właśnie o to chodziło. Może głupie porównanie ale to tak samo, jakby od razu wysypke próbować wyleczyć sterydem a nie czymś lzejszym.

Mam majty pod brzuch z mothera, świetne są. Nosze tez zwykle, sprzed ciąży.

Kasiu piękny kolorek :)

Mieliśmy piękne drewniane zdobione łóżeczko i zdecydowanie przegrało z trawelem. Teraz mam ten sam i juz innego sobie nie wyobrażam, tym bardziej ze nie znoszę ochraniaczy :) tak więc trawel dobry i do domu. Na wyjazdy mini lepszy.

Napisałam posta z zapytaniem ale wyszukalam sobie juz odpowiedź na naszym forum więc nie mam co napisać a nie umiem usunąć posta :D

zamówiłam na h&m są w przecenie kombinezony za 42zl jakby ktoś chciał:) i rampersy zamówiłam:p

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Katja ja mam zwykle czarne, bawełniane figi z lekko koronkowym wykończeniem z h&m. Są super bo są bardzo niskie więc absolutnie nic nie przeszkadza.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
katja tez w pepco są takie figi czarne i białe bawełniane wkonczone na brzegach z bawelniana koronka, super wygodne i nic nie uciskaja:)

ps. dziewczyny dzisiaj w biedronce sa ciuszki ciazowe (dresy, legginsy, podkoszulki) i pizamy/koszule nocne do karmienia. Nie wiem niestety czy na zywo fajne, bo w koncu nie pojechalam:)

Do góry