reklama
Mumusia_Muminka
Fanka BB :)
Też zakupiłam s/m mam nadzieję, że będą dobre
Katja.
Słuchajcie a te majtki poporodowe z siateczki to jaki byście rozmiar poradziły z firmy CANPOL dla kobitki z rozmiarem ubrań 38 ?? Może któraś miała ten sam dylemat.
Ja ogolnie wole wieksze, nienawidze jak cos mnie cisnie. Nawet teraz zwykle
Majtki szukam xxl bo xl mnie jakos cisna a ogolnie przytylam nie za duzo a na codzien nosilam
S/M. Kupilam sobie te poporodowe ale akurat nie canpolu i 38 moim zdaniem sa male ale wzielam, do tego wzielam takie wieksze 40/42.
Katja.
A do mnie paczka juz jedzie z lozeczkiem next to me ale tym nowym dream. i zamawialam bardzo wiele razy. Ogolnie smyk i empik to w tej chwili juz jedna grupa
W Empiku na są teraz w promocji. Zawsze jak coś zamawiam szybko dostarczają.
Natomiast na Smyku się zawiodłam juz kilka razy. Jest na stronce ze dostawa w 2 dni, a pare razy okazywalo się ze jednak nie maja towaru i zwrot kasy z wielka łaska po miesiącu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Madziazt
A do mnie paczka juz jedzie z lozeczkiem next to me ale tym nowym dream. i zamawialam bardzo wiele razy. Ogolnie smyk i empik to w tej chwili juz jedna grupa
Może tak. A może ja mam pecha. Z tym ze ja wiele razy miałam sytuacje ze paczka owszem była wysłana i przychodziła po tych 2,3 dniach, a w środku był zupełnie inny towar, tańszy oczywiście. A pózniej reklamacje, czekanie na odbiór przez kuriera i długie oczekiwania na zwrot, bo po kilku tygodniach mówili ze jedynak towaru nie maja na magazynie. A na ich stronce towar dalej widniał jako dostępny. W ramach przeprosin po ostatnim razie, pani wysłała mi kupon rabatowy na -10%, 2 tygodnie przeterminowany[emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mamusia muminka dziękuję. Właśnie o to chodziło. Może głupie porównanie ale to tak samo, jakby od razu wysypke próbować wyleczyć sterydem a nie czymś lzejszym.
Mam majty pod brzuch z mothera, świetne są. Nosze tez zwykle, sprzed ciąży.
Kasiu piękny kolorek
Mieliśmy piękne drewniane zdobione łóżeczko i zdecydowanie przegrało z trawelem. Teraz mam ten sam i juz innego sobie nie wyobrażam, tym bardziej ze nie znoszę ochraniaczy tak więc trawel dobry i do domu. Na wyjazdy mini lepszy.
Mam majty pod brzuch z mothera, świetne są. Nosze tez zwykle, sprzed ciąży.
Kasiu piękny kolorek
Mieliśmy piękne drewniane zdobione łóżeczko i zdecydowanie przegrało z trawelem. Teraz mam ten sam i juz innego sobie nie wyobrażam, tym bardziej ze nie znoszę ochraniaczy tak więc trawel dobry i do domu. Na wyjazdy mini lepszy.
pumelova
Napisałam posta z zapytaniem ale wyszukalam sobie juz odpowiedź na naszym forum więc nie mam co napisać a nie umiem usunąć posta
zamówiłam na h&m są w przecenie kombinezony za 42zl jakby ktoś chciał i rampersy zamówiłam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
zamówiłam na h&m są w przecenie kombinezony za 42zl jakby ktoś chciał i rampersy zamówiłam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
katja tez w pepco są takie figi czarne i białe bawełniane wkonczone na brzegach z bawelniana koronka, super wygodne i nic nie uciskaja
ps. dziewczyny dzisiaj w biedronce sa ciuszki ciazowe (dresy, legginsy, podkoszulki) i pizamy/koszule nocne do karmienia. Nie wiem niestety czy na zywo fajne, bo w koncu nie pojechalam
ps. dziewczyny dzisiaj w biedronce sa ciuszki ciazowe (dresy, legginsy, podkoszulki) i pizamy/koszule nocne do karmienia. Nie wiem niestety czy na zywo fajne, bo w koncu nie pojechalam