reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Ika mi też się podoba, ale zastanawiam się nad wózkami firmy commi. Trzy modele wchodzą w rachubę, są bardzo do siebie podobne ;) ja patrzę aby najlepiej jakby były 3w1 ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Nie słyszałam nigdy o tym commi, ale wizualnie ładny :) Przy wyborze kierowałam się opiniami ze strony bangla.pl no i oczywiście dziewczyn stąd :) No i ważne dla mnie było, żeby była mozliwość montowania fotelika, który przeszedł testy.
Kasia, wrzucam zdjęcie dla Ciebie :)
indeks.jpg

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 497
reklama
Nie wiem czy wrzucalam. Chyba nie.
Termoopakowanie i butelka 180 ml bardzo podoba mi się jej kolor [emoji7] [emoji7] [emoji7]
1495126043-aaaaaa.jpeg

1495126056-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny, wszystkie macie już łóżeczka? Jakie firmy/sklepy polecacie? Jakieś konkretne funkcje są porządane? Zaznaczę ze chodzi mi o łóżeczka drewniane, turystyczne i next to me odpadają.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Judith ja wybrałam klupsia ale chyba tylko z powodu popularności. Ale wybierałam klupś albo drewex bo to polskie firmy :) chyba :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Judith ja mam takie 153 zł +10 zł przesyłka. Firma babyland z Zabrza. Model klupis karolina. Tylko że na przesyłkę czekałam 5 tygodni aż musiałam zarzadac albo łóżeczko albo kasa. I dopiero wtedy znaleźli łóżeczko ;)
1495136026-aaaaaa.jpeg

IMG_6476.PNG
Dziewczyny, wszystkie macie już łóżeczka? Jakie firmy/sklepy polecacie? Jakieś konkretne funkcje są porządane? Zaznaczę ze chodzi mi o łóżeczka drewniane, turystyczne i next to me odpadają.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Judith ja zamowilam Bellamy Good night białe. Są tez w innych wariantach kolorystycznych. Cena pewnie nie dla każdego , ja na nie składałam bardzo długo. Zamierzam je potem sprzedać. IMG_6490.JPG

Załączniki

• IMG_6476.PNG
    IMG_6476.PNG
    205,7 KB · Wyświetleń: 162
  • IMG_6490.JPG
    IMG_6490.JPG
    211,3 KB · Wyświetleń: 152
reklama
Do góry