reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Dziewczyny jeszcze was nienadrobilam bo niebylo kiedy..
Doszła do mnie przesyłka z Aliexpress także się wam pochwalę..
Otulacz/Kocyk/Pieluchy- jak kto woli.. 1 - muslinowa (choć w składzie pisze 100% bawelna) czuć w dotyku że jest mieksza..2- bambusowa (skład 100% tworzywo bambusowe)
1495027534-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ikea najlepsza. Za 12 zł Masz duuuuzo tych torebek. ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Słuchajcie a te majtki poporodowe z siateczki to jaki byście rozmiar poradziły z firmy CANPOL dla kobitki z rozmiarem ubrań 38 ?? Może któraś miała ten sam dylemat.

Słuchajcie a te majtki poporodowe z siateczki to jaki byście rozmiar poradziły z firmy CANPOL dla kobitki z rozmiarem ubrań 38 ?? Może któraś miała ten sam dylemat.
Ja noszę 38 i kupiłam M - wyciągnęłam je z paczki i tak rozciagnęłam ale nie zakladalam, wydaje mi się że będą dobre.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja majciochy kupiłam XXL ale ja tu na lipcowkach jestem wyjątkiem i noszę 42 a czasem 44 :). No i wydaje mi się że większe lepsze bo mniej sciskaja a wydaje mi się że nie spadną raczej. Ale nie miałam na sobie nigdy, a nawet nie zmierzę bo paczkę dopiero wysłali.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

1495039352-aaaaaa.jpeg

W Empiku na są teraz w promocji. Zawsze jak coś zamawiam szybko dostarczają.
Natomiast na Smyku się zawiodłam juz kilka razy. Jest na stronce ze dostawa w 2 dni, a pare razy okazywalo się ze jednak nie maja towaru i zwrot kasy z wielka łaska po miesiącu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam majtki hartmana po piereszym cc tez mialam uzywalam ich jeszcze potem jakis czas bo byly super na rane.Rana oddychala.

Do góry