reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Dzięki Kasiulka:) ciekawe rzeczy, muszę poczytać

Megan dzięki to się muszę upomniec..

Kylesa dzięki za opinie.:))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pola, fajna ta karuzelka :)
A takie montessori to można samemu chyba zrobić.
Ja nie kupuję na razie żadnych zabawek, liczę że to dostaniemy w prezencie w nadmiarze. ;) Oo oprócz Szumisia, bo jego chciałam mieć od początku i kupuje go dla wnuka moja mama.

Do mnie przyszła pierwsza paczka z allegro, smoczki Lovi, prześcieradła i ochraniacz do łóżeczka. Zamawiałam w poniedziałek rano, dziś dostałam. U sprzedającego flaming24, polecam :)

Do mnie natomiast przyszła butelka - mimo wszystko stwierdziłam że kupię medela calma - zobaczymy jak się sprawdzi ale z wyglądu i obczajki jak się zachowuje z wodą jestem zadowolona nawet bardzo :D

Ooo Aim, ja też zamówiłam calme, tzn. w komplecie w laktatorem. U mnie ma być jutro to też sobie potestuję ;)

Megan - u Ciebie Marek a u mnie krazy kurier Boguś[emoji1]

Misia - dobry pomysl z tymi pojemniczkami, bez kitu[emoji6]

Zaczynajoo sie zakupki[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelov nie ma czego naprawić rączka jest sprawna tylko porysowana mega:( też płaciłam przy odbiorze oglądałam fotki na ktorych nic nie było widać itp...

Megan jak się upomnialam to już miałam telefon, maila, smsa i jutro powinnam mieć paczkę [emoji16] u mnie z dpd jeździ chyba kurier Pawel:D

Pola Dzięki!

Linoone też chyba zostawię to na prezenty :D

Aim ssalas?:D

Tymuniek mówi się trudno:) ważne że wartości użytkowej nie traci;))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie wieszala duzo zabawek na raczce, ale nie ma to znaczenia do uzytkowania ;)
A jak bardzo Cie to denerwuje kup sobie taki "ochraniacz" na raczke. A i latwiej bedzie Ci sie nosic

reklama
Do góry