reklama
AAggAA88 - hahaha powiadasz krejzi Boguś [emoji23]
Pumelova - no to poszaleli [emoji23] dali info na kazdy mozliwy sposob widze ze masz obcykane z kurierem teraz nic tylko czekac [emoji33] ja jutro z rana na poczcie odbieram moja skomponowaną zawieszke do smoczka a w piatek powinien być w paczkomacie grający konik morski z fisher price i moze zamowienie z gemini + ze stronki z koszulami nocnymi do karmienia takze jesli to wszystko dojdzie , bede miec dzien dziecka [emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova - no to poszaleli [emoji23] dali info na kazdy mozliwy sposob widze ze masz obcykane z kurierem teraz nic tylko czekac [emoji33] ja jutro z rana na poczcie odbieram moja skomponowaną zawieszke do smoczka a w piatek powinien być w paczkomacie grający konik morski z fisher price i moze zamowienie z gemini + ze stronki z koszulami nocnymi do karmienia takze jesli to wszystko dojdzie , bede miec dzien dziecka [emoji173]
Misia - ja w takich pojemniczkach mrozilam obiadki dla Jagi (zupki przecierowe). Później rewelacyjnie się rozmrazaly i zawsze było kilka różnych do wyboru [emoji6]. Mleka aż tyle zapasów nie robiłam. Raczej na bieżąco sciagalam i wówczas 1 pojemnik badz butelka od laktatora z zakretka lądowały w lodówce.A ja nam pytanko czy zamiast tych specjalnych pojemników na mleko mogą być takie na mocz (a prawidłowo na próbki biologiczne) Mam ich bardzo dużo z pracy, są chemicznie obojętne, można w nich mrozic do -50, do tego są szczelne. No i koszt 24 grosze sztuka aseptycznych, są autoklawowalne więc można sterylizowac, tylko po co jak takie tanie. Ewentualnie sterylne za 40 gr.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko u nas narazie będzie łóżeczko chicco next to me dream i niestety nie każdy pałąk idzie zamontować i w sumie sufitu mi nie szkoda, bo jesienią przeprowadzamy się do nowego a stary pewnie będzie stał pusty, ewentualnie może komuś wynajmiemy ;-)
Pola, mamy taką samą po naszej Mai [emoji3][emoji4]Ja karuzeuzle mam taka:
Link do: Tiny Love, Wyspa Marzeń, karuzela
I jest super sama uwielbiam te muzyczki i mam do nich sentyment moja Karolinka ja uwielbiala takiej z efektami swietlnymi bym nie kupila, to wg mnoe tez za duzo bodzcow dla dziecka.
Kasiulka fajne tez te karuzelki montressori
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie. Z córeczka nie dało rady bo była wczesniakiem. Ale poczytalam dużo roznych opinii na temat bankowania i wyszłam z założenia ze dla mnie to wyciąganie pieniędzy. .. ale jak ktoś nie ma problemow finansowych to mozna zaryzykować. Moja koleżanka bankuje. [emoji4]Nikaa masz juz ten chicco ? ja czekam na obszerna fotorelacje i opinie )
Ps czy apropo zakupow ktos tu bedzie sie łasił na bankowanie - krew pepowinowa ?
Misia - a propos pojemniczków - pomysł zajebisty, jedynie kwestia tego czy są zrobione z plastiku ktory nadaje się do przechowywania żywności. Tyle się straszy bisfenolami i innymi syfami wpływajacymi na gospodarkę hormonalną ze juz powoli zaczynam się bać plastików. Ale Ty chyba cos wiesz na ten temat?
reklama
Hahah no to ci niespodzianka [emoji23] fajny MarekMegan22 u mnie był SMS ze przyjdzie kurier Marek otwieram drzwi a tam dziewczyna z paczką co to za konik morski, widzę, na necie ale dlaczego akurat go wybrałaś coś ma specjalnego ??
Wiesz co , myslalam nad szumisiem bo teraz Mikolaj ktorym sie zajmuje go ma i fajnie przy nim zasypia ale wczesniejszy chlopczyk ktorym sie zajmowalam mial tego konika i tez sie sprawdzil wiec wybralam konika bo on gra pare melodyjek , swieci mu brzuszek i ma dzwieki szumiace i bulgoczące i chyba po 5 min sie wylącza dalam za niego na olx 25 zl takze roznica jest miedzy tym a szumisiem[emoji14]pozniej jak maly bedzie miec gdzies miesiac dwa to kupie karuzele z fisher price z tym projektorem bo tam tez mozna w razie czego teb szum włączyć[emoji14]