reklama
pumelova
Fanka BB :)
Tymuniek to nie oglądałaś go na żywo przed zakupem?
Dziewczyny które zamawialy od hubiworld - w jakim czasie oni wysyłają zamówienie? Nie dostałam żadnego maila a w niedzielę zamawialam dlatego pytam bo w ten dzień zamawialam też od justinex i paczka będzie do 10 dzisiaj
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny które zamawialy od hubiworld - w jakim czasie oni wysyłają zamówienie? Nie dostałam żadnego maila a w niedzielę zamawialam dlatego pytam bo w ten dzień zamawialam też od justinex i paczka będzie do 10 dzisiaj
A co do karuzelki do lozeczka jestem na tak. Ale odkad zainteresowalam sie Montesorri mysle, ze kupilabym inna niz ogolnie zachwalane. Tzn kolory neutralne(wcale nie zywe) i nie wiem czy grajaca. Na ile to granie dziecku potrzebne. A juz granie i swiecenie mysle ze wcale. Raczej nie ma co dziecka zarzucac bodzcami. Nie bede juz swojej wymieniac, ale jakbym miala nowa kupowac to wybralabym inna.
Raczej bym szla w ten desen
Link do: karuzela montessori - Szukaj w Google
Raczej bym szla w ten desen
Link do: karuzela montessori - Szukaj w Google
Podgrzewacz baaardzo mi się przydał poprzednio zwłaszcza, że nie mam mikrofali.Kasiulka Maziajka - zakładam że będę karmić ale żebym mogła czasem wyjść gdzieś i zostawić porcje to potrzebne mi co? laktator, butelka aaa i właśnie aim pojemniczki do pokarmu? Nic więcej nie będę kupować co nie trzeba
Konieczny jest podgrzewacz?
A sterylizator? Warto kupic?
Pojemniczki do pokarmu tez.
Sterylizatora nie mialam bo sterylizowalam wszystko gotując w garnku. Ale jeśli bedzie mnie stac to moze kupię.
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie bylo tak ze zamowilam w tygodniu jakos pod wieczór , na drugi dzien po 15 dostalam wiadomosc na maila ze nie maja jakiegos tam wzoru i czy chce zamienic na inny czy maja wybrac losowo[emoji14]odpisalam od razu i po tym mailu chyba na nastepny dzien po 18 byl kurier[emoji14]no i placilismy nie przelewem a przy odbiorze[emoji14]Tymuniek to nie oglądałaś go na żywo przed zakupem?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama