reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Tymuniek to nie oglądałaś go na żywo przed zakupem?:)

Dziewczyny które zamawialy od hubiworld - w jakim czasie oni wysyłają zamówienie? Nie dostałam żadnego maila a w niedzielę zamawialam dlatego pytam:p bo w ten dzień zamawialam też od justinex i paczka będzie do 10 dzisiaj:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek u mnie też trochę rys jest mimo że mało używany. Za to muszę dokupić pokrowiec nowy bo ten oryginalny nie był brudny tylko wyblakły od słońca :/

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek może uda Ci się jakoś to naprawić..
ja droższe rzeczy odbieram osobiście albo kupuje na allegro gdzie jest jakaś większa pewność. Albo czekam aż się pojawi gdzieś blisko;)

A co do karuzelki do lozeczka jestem na tak. Ale odkad zainteresowalam sie Montesorri mysle, ze kupilabym inna niz ogolnie zachwalane. Tzn kolory neutralne(wcale nie zywe) i nie wiem czy grajaca. Na ile to granie dziecku potrzebne. A juz granie i swiecenie mysle ze wcale. Raczej nie ma co dziecka zarzucac bodzcami. Nie bede juz swojej wymieniac, ale jakbym miala nowa kupowac to wybralabym inna.
Raczej bym szla w ten desen
Link do: karuzela montessori - Szukaj w Google

Kasiulka Maziajka - zakładam że będę karmić ale żebym mogła czasem wyjść gdzieś i zostawić porcje to potrzebne mi co? laktator, butelka aaa i właśnie aim pojemniczki do pokarmu? Nic więcej nie będę kupować co nie trzeba

Konieczny jest podgrzewacz?

A sterylizator? Warto kupic?

Podgrzewacz baaardzo mi się przydał poprzednio zwłaszcza, że nie mam mikrofali.
Pojemniczki do pokarmu tez.
Sterylizatora nie mialam bo sterylizowalam wszystko gotując w garnku. Ale jeśli bedzie mnie stac to moze kupię.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek to nie oglądałaś go na żywo przed zakupem?:)

Dziewczyny które zamawialy od hubiworld - w jakim czasie oni wysyłają zamówienie? Nie dostałam żadnego maila a w niedzielę zamawialam dlatego pytam:p bo w ten dzień zamawialam też od justinex i paczka będzie do 10 dzisiaj:)

U mnie bylo tak ze zamowilam w tygodniu jakos pod wieczór , na drugi dzien po 15 dostalam wiadomosc na maila ze nie maja jakiegos tam wzoru i czy chce zamienic na inny czy maja wybrac losowo[emoji14]odpisalam od razu i po tym mailu chyba na nastepny dzien po 18 byl kurier[emoji14]no i placilismy nie przelewem a przy odbiorze[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aha i jeszcze dostalam maila rano ze kurier Marek bedzie u mnie miedzy 15 a 18:D ale zadzwonilam do kuriera Marka i sie dogadalam co do dokladnej godziny[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry