reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Dobra wrzucam Wam moje ciuszki dla Iguszki [emoji16]
1491925412-aaaaaa.jpeg
1491925426-aaaaaa.jpeg

1491925447-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak patrzę na wasze wyprawki to zaczynam się stresować choć ja ciuchy mam dla obu płci jakby co :) najpierw chce się skupić na meblach których nadal brakuje... szafka do lazienki, pod tv w salonie i jakas komoda, meble tarasowe... chciałabym w maju to ogarnąć, później w czerwcu wózek i łóżeczko... no i w sumie mam jeszcze cały lipiec :) z rzeczy które mam wanienka ze stelazem, 4 paki pieluch, nosidlo odkupuje od kumpeli, mata, leżaczek pewnie dostanę od siory plus możliwość kupienia używki, karuzelka, rożek, tetrowki. W sumie sporo mam ale sporo nie mam :)

Aim a potem wzywać staż pożarna i na toksykologie ;) swoją drogą ja nie jeden termometr za dzieciaka zbilam i nic się nie działo. Babcia kazała tylko porządnie rączki umyć :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Serio do rozbitego termometru byś staż wzywała? ;) A skoro sama na toksykologii nie wylądowałaś to co wymyślasz ;)

Ale śliczne hello kitty :D

Aim ja 2 razy rozbilam rteciowy, pierwszy raz w domu u mamy no nic posprzatalam, a drugi raz jak już mieszkałam z mężem to taka panikę zrobił! Kazał mi wietrzyc i w ogóle w rękawiczkach.. wtedy się wystraszylam jak czytałam co zrobić jak się zbije:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

AAggAA super zakupy.
Aim ja bym nie wywala, ale obecnie są chyba takie procedury. Koleżanka rozbiła i gdzieś tam zadzwoniła, to jej kazali wezwac. Jak mieli wycofywać to chyba z 10 kupiłam na zapas na Allegro :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KSiulka ten pierwszy wózek super:)
Dzisiaj mam iść po ciuszki dla młodej znalazłam na Olx fajne kompleciki:)
Ostatnio poszłam do lumpka na łowy to tylko dla siebie się obłowiłam dla małej już nie szukałam:errr:
Obiecałam sobie że dziś robie segregacji ciuszków dla Lenki:happy2:

Do góry