reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Maziajka, dokładnie i jak Lilith go wkleila to poszperałam i znalazłam ogólnie w 4 kolorach, a w szarym się zakochałam i musiałam coś pokombinować, bo ceny z ebaya nie dla mnie były...

reklama
Aga lumpki the best!

Oliweczka w brzuchu mamy luz i swoboda ?? Chyba sobie zartujesz...moze na poczatku ale nie w 30 tc...zreszta dziecko lubi skrepowane ruchy na poczatku byc mocno opatulone wtedy czuje sie bezpiecznie jak w lonie

Pewnie zgodzę sie ale jej chodziło o to ze dziecko jest jak przywiązane do deski.. sztywne plecki..
a u mamy okej jest ciasno jak np. W tuliku :) ale tulik jest miękki, dresowy.. mozna kopnąć Rączka nóżka..a rożek raczej wypada przy tym na sztywny :) ja tak to rozumiem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oliweczka do deski? Moj rozek nie ma zadnej deski? Zadnego wkladu etc.Na pewnoe nie jest ani troche sztywny wrecz jest w nim wiecej miejsac jak w takim otulaczu:-)

piękne rzeczy kupiłyście :D z jakiej firmy ten kocyk że taki super?? mam przyrodniego brata w szkocji to mógłby mi kupić w przyszłości :p albo mnie jakoś naprowadźcie jak go szukać :D

reklama
Do góry