reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Dobra wrzucam Wam moje ciuszki dla Iguszki [emoji16]
1491925412-aaaaaa.jpeg
1491925426-aaaaaa.jpeg

1491925447-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak patrzę na wasze wyprawki to zaczynam się stresować choć ja ciuchy mam dla obu płci jakby co :) najpierw chce się skupić na meblach których nadal brakuje... szafka do lazienki, pod tv w salonie i jakas komoda, meble tarasowe... chciałabym w maju to ogarnąć, później w czerwcu wózek i łóżeczko... no i w sumie mam jeszcze cały lipiec :) z rzeczy które mam wanienka ze stelazem, 4 paki pieluch, nosidlo odkupuje od kumpeli, mata, leżaczek pewnie dostanę od siory plus możliwość kupienia używki, karuzelka, rożek, tetrowki. W sumie sporo mam ale sporo nie mam :)

Aim a potem wzywać staż pożarna i na toksykologie ;) swoją drogą ja nie jeden termometr za dzieciaka zbilam i nic się nie działo. Babcia kazała tylko porządnie rączki umyć :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Serio do rozbitego termometru byś staż wzywała? ;) A skoro sama na toksykologii nie wylądowałaś to co wymyślasz ;)

Ale śliczne hello kitty :D

Aim ja 2 razy rozbilam rteciowy, pierwszy raz w domu u mamy no nic posprzatalam, a drugi raz jak już mieszkałam z mężem to taka panikę zrobił! Kazał mi wietrzyc i w ogóle w rękawiczkach.. wtedy się wystraszylam jak czytałam co zrobić jak się zbije:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

AAggAA super zakupy.
Aim ja bym nie wywala, ale obecnie są chyba takie procedury. Koleżanka rozbiła i gdzieś tam zadzwoniła, to jej kazali wezwac. Jak mieli wycofywać to chyba z 10 kupiłam na zapas na Allegro :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KSiulka ten pierwszy wózek super:)
Dzisiaj mam iść po ciuszki dla młodej znalazłam na Olx fajne kompleciki:)
Ostatnio poszłam do lumpka na łowy to tylko dla siebie się obłowiłam dla małej już nie szukałam:errr:
Obiecałam sobie że dziś robie segregacji ciuszków dla Lenki:happy2:

Do góry