reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Kasiulka ja wlasnie tez przy Jasiu nie uzywalam i sie zastanawiam czy kupic taka dzieciowa do wozka czy jakas fajna dla siebie nowa:D

Co do chrzcin my w sierpniu chcemy , ale bedziemy robic w domu mamy duzy salon zamowimy tylko catering jakis polmisek mies.Zreszta nie bedzie nas duzo.Chrzestna moja siostra druga chrzestna moja przyjaciolka.Moi rodzice i brat z zona.Z Rodziny R siostr nie prosimy ewentrualnie moze tesc bedzie.I to tyle.

reklama
Misia nie taka malutka. Ja mam termin wczesniej. Bedzie miala skonczone 2 mce. Tak tez chlopakow chrzcilam. Z takim maluszkiem duzo latwiej niz pol rocznym

Kasiulka no tak zapomniałam że ty wcześniejsza jesteś :)
Przyszła reszta wyprawki :)
Dokładam na półeczki, a jak będzie pogoda to upiorę wszystko.
1491906151-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova wow!! wygladasz cudnie [emoji7]

Termometr rteciowy widzialam ze ma apteka gemini.
A jesli chodzio termometry bezdotykowe to czy z firmi geratherm sa dobre?

Chrzciny my tez bedziemy robic w sierpniu bo to jedyny czas w tym roku kiedy moze przyjechac moja siostra tez.

Misia super[emoji5]

Misia śliczne ubranka!

Truskawka my też elektroniczny głównie :)

Pola no to niestety nie pomogę. Ten drugi graco tochyba cięższy jest przez koła?

Kasiulka tez nie miałam torby przy synku ale teraz chce, bo musze popakowac dwie istoty plus siebie do tego. Kosz chce zostawić na rower ze scoterem.

Wendy cybex nie ma plastików, chyba że o calisto mówisz. Wszystkie maja nieprzebijalne normalne koła.. Z tym, że można wybrać rodzaj do podłoża lub jak my mamy, kupić uniwersalne.

A może apteka napisała "rtęciowy" a to jednak alkoholowy? Bo jednak przepisy od dobrych kilku lat zabraniają ich sprzedaży. One wyglądają identycznie :)

reklama
Do góry