reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ciężko już dostać jednak rtęciowy. Ale te z apteki alkoholowe też są ok. Generalnie te bezdotykowe nie są idealne, ale wygodne i szybkie w użyciu :D

reklama
Pumelova - ślicznie wyglądasz!!! Piękna sukieneczka

Jenny - dziękuje Kochana za opinie [emoji8][emoji8][emoji8]

Wendy - i dla Ciebie buziaki [emoji8] [emoji8] [emoji8].

X-move był moim pierwszym typem wozkowym, więc chyba jednak wrócę do tematu.

Ostatnia edycja:
Pumelova na prawde lepeiej wygaldasz niz modelka :D
Musze kupic podobne buciki na chrzciny. Tak to cala ja... dzis bede dzwonila pytac o restauracje :D

Wiecie ze ja nigdy nie uzywam torby? Wszystko miescilo mi sie w koszyku plus duperelki mialam w saszetce dolaczonej do wozka i w kieszonkach w samym wozku

Musze rozpakowac worki zobaczyc co mam. Zaczynam czuc oddech czas na plecach. Zostalo mi ok 8 tyg.

Pumelova na prawde lepeiej wygaldasz niz modelka :D
Musze kupic podobne buciki na chrzciny. Tak to cala ja... dzis bede dzwonila pytac o restauracje :D

Wiecie ze ja nigdy nie uzywam torby? Wszystko miescilo mi sie w koszyku plus duperelki mialam w saszetce dolaczonej do wozka i w kieszonkach w samym wozku

Musze rozpakowac worki zobaczyc co mam. Zaczynam czuc oddech czas na plecach. Zostalo mi ok 8 tyg.

Kasiulka nie jestes jedyna, my po swieceniu palmy w niedziele bylismy ogladac taka restauracje, ktora jest przy kosciele hihi;)

Wow już chrzciny, a kiedy chcecie robić? Ja myślałam tak w 3 miesiącu. Planuje tam gdzie wesele, mimo że trochę jednak się jedzie, że 30 minut od kościoła.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

My mamy z chrzcinami o tyle prosto ze na naszym osiedlu jest tylko jedna fajna restauracja :D plus rok temu szwagrostwo tam robiło chrzest swojego więc znamy szczegóły i tylko termin trzeba będzie ogarnąć :)

My chcemy w sobote, a wiadomo ze lato to okres weselny, wiec chcielismy sie juz zorientowac. Zarezerwowane na 19.08.
Moj brat robi 20.05 i zaczal od kosciola a nie sali i klops. Bo nie ma nic bo to okres komunii

Wow już chrzciny, a kiedy chcecie robić? Ja myślałam tak w 3 miesiącu. Planuje tam gdzie wesele, mimo że trochę jednak się jedzie, że 30 minut od kościoła.

My chrzest pewnie tak do wrzesnia gdzies, zeby jeszcze w miare cieplo bylo, ale robimy na pewno maly- beda tylko dziadkowie, nasze rodzenstwo i chrzestni (chrzestnym bedzie chyba moj brat, chrzestna kuzynka meza). Wiec nie ma co przygotowywac, szczegolnie ze bedziemy robic w restauracji.

dziękuję za miłe komentarze :* :*

Kasiulka te różowe kupiłam na czasnabuty.pl na jakieś wesele kiedyś - nie są ze skóry, ale generalnie nie chodzę z nich na codzień więc nie chciałam wydać za dużo. 8 tyg! wow!

reklama
Kasiulka to szybciutko chrzciny ale dzidzia będzie grzeczniejsza. Jak rodzina musi dojechać dużo to sobota lepsza. No tak w maju komunie i w soboty i w niedziele.
Pola ja też myślałam o wrześniu. U nas niedziela bo goście dojeżdżają 80 km max.

Do góry