reklama
Pumelova - ślicznie wyglądasz!!! Piękna sukieneczka
Jenny - dziękuje Kochana za opinie [emoji8][emoji8][emoji8]
Wendy - i dla Ciebie buziaki [emoji8] [emoji8] [emoji8].
X-move był moim pierwszym typem wozkowym, więc chyba jednak wrócę do tematu.
Jenny - dziękuje Kochana za opinie [emoji8][emoji8][emoji8]
Wendy - i dla Ciebie buziaki [emoji8] [emoji8] [emoji8].
X-move był moim pierwszym typem wozkowym, więc chyba jednak wrócę do tematu.
Ostatnia edycja:
Pumelova na prawde lepeiej wygaldasz niz modelka
Musze kupic podobne buciki na chrzciny. Tak to cala ja... dzis bede dzwonila pytac o restauracje
Wiecie ze ja nigdy nie uzywam torby? Wszystko miescilo mi sie w koszyku plus duperelki mialam w saszetce dolaczonej do wozka i w kieszonkach w samym wozku
Musze rozpakowac worki zobaczyc co mam. Zaczynam czuc oddech czas na plecach. Zostalo mi ok 8 tyg.
Musze kupic podobne buciki na chrzciny. Tak to cala ja... dzis bede dzwonila pytac o restauracje
Wiecie ze ja nigdy nie uzywam torby? Wszystko miescilo mi sie w koszyku plus duperelki mialam w saszetce dolaczonej do wozka i w kieszonkach w samym wozku
Musze rozpakowac worki zobaczyc co mam. Zaczynam czuc oddech czas na plecach. Zostalo mi ok 8 tyg.
Pumelova na prawde lepeiej wygaldasz niz modelka
Kasiulka nie jestes jedyna, my po swieceniu palmy w niedziele bylismy ogladac taka restauracje, ktora jest przy kosciele hihi
Wow już chrzciny, a kiedy chcecie robić? Ja myślałam tak w 3 miesiącu. Planuje tam gdzie wesele, mimo że trochę jednak się jedzie, że 30 minut od kościoła.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
My chrzest pewnie tak do wrzesnia gdzies, zeby jeszcze w miare cieplo bylo, ale robimy na pewno maly- beda tylko dziadkowie, nasze rodzenstwo i chrzestni (chrzestnym bedzie chyba moj brat, chrzestna kuzynka meza). Wiec nie ma co przygotowywac, szczegolnie ze bedziemy robic w restauracji.Wow już chrzciny, a kiedy chcecie robić? Ja myślałam tak w 3 miesiącu. Planuje tam gdzie wesele, mimo że trochę jednak się jedzie, że 30 minut od kościoła.
reklama
Kasiulka to szybciutko chrzciny ale dzidzia będzie grzeczniejsza. Jak rodzina musi dojechać dużo to sobota lepsza. No tak w maju komunie i w soboty i w niedziele.
Pola ja też myślałam o wrześniu. U nas niedziela bo goście dojeżdżają 80 km max.
Pola ja też myślałam o wrześniu. U nas niedziela bo goście dojeżdżają 80 km max.