reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Maziajka ja też planuje na lumpka najechac ale na wyprawkę chciałam jednak nowe :)
Kika z allegro. Zefipl
13.79 za sztukę :) skąpa jestem
Planuje kupić jeszcze spiworki ze dwa skoro odradzaja pościel do 6 miesiąca. A już widziałam łóżeczko takie wystrojone jak z reklamy. Kołderka, podusia, ochraniacz, falbanka, baldachim. A ty większość nie potrzebna lub nawet niezalecana ;)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith ale fajne te owocowe gatki [emoji7]

Misia super wzory maja te rozki [emoji5]

Dziewczynki fajne te lozeczka tyrystyczne.
Tez chyba kupimy,bo drewniane bedzie w sypialni a chcialabym cos jeszcze do salonu jak moj T. bedzie po nocce spac. Ale to po porodzie.

Po co Ci drewniane? Turystyczne jako drugie to mini chyba?

Maziajka oo a mają taką dykte, różnie zresztą. My mamy lroste turystyczne wiec materac tez :p nie wiem jakmw innych jakościowo..

Kupiłam dziś jeszcze dla małej plus buty dla Judi ponad 50% taniej na stronce internetowej dorwalam niedaleko domu do odbioru noweczki a ulubione :)

_20170406_153737.JPG
_20170406_153859.JPG

Załączniki

• _20170406_153737.JPG
    _20170406_153737.JPG
    719,6 KB · Wyświetleń: 395
  • _20170406_153859.JPG
    _20170406_153859.JPG
    742,8 KB · Wyświetleń: 393
Tak tak jakies male zebym malego miala w ciagu dnia przy sobie i nie budzila mojego T. co chwile jak bedzie spal.

Super komplecik i butki [emoji6]

Może kup coś w stylu chicco, to co pkkazywalam. Lekkie, przewiewne, malutkie ale nie mini. I można złożyć szybko.

reklama
Do góry