Tako ponoć kiepskie są jak te na C.
Kiedyś chciałam dla syna pl wózek i bardzo źle opinie czytałam.
Sama miałam Tako jako pierwszy przy Judi i dramat, jaką kobyla co złe jeździła, dużo ważyła, kiepsko skretna etc a,e to było już 11 lat temu,
Aaa jeszcze ponoć strasznie skrzypiec zaczynają po pewnym czasie i klekotac.
Jeszcze na listopadowkach strasznie źle dziewczyny się wypowiadaly o nim i o tym na C. Cama coś tam hihi.
Liluli one są lepsze niż te mniejsze drewniaki bo wieksze. Jeszcze musisz iść i podotykac pewnie
Aggaa takie łóżeczko masz u siebie w sypialni kolo łóżka na początku, potem dopiero idzie do dużego jak np. Przenosisz do pokoju docelowego, wiec czasem nie ma sensu.
U nas obecnie będzie takie ale nie bujane kolo łóżka a po drugiej stronie pokoju jeszcze turystyczne. Bo to pierwsze służyło nam i tak tylko 3m.
Aga ach, u nas podobnie. Wcześniej miała z tej firmy zwykle i mam już sprawdzone, że się tak nie ścierają. Nie są tanie nor alnie ale warte wydatku. Swego czasu ciągle mieliśmy problem z przetarta podeszwa, palcami, że coś się oderwalo, kdkleilo etc. Bez względu na dobra firmę zawsze dewastowala buty bardzo szybko. Te są nie do zajechania. A te lakkerowane ładnie można pastowac.