reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Lilith ale fajne portasy! [emoji7]

Wrzucam Wam lozeczko, dzisiaj pojechalam, obejrzalam, kupilam [emoji4] 160zl (2 poziomowe, z moskietiera, przewijakiem, panelem z lampka, wibracjami i muzyczka)
1491473543-aaaaaa.jpeg
1491473560-aaaaaa.jpeg
1491473571-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajowe te turystyczne łóżeczka. Też planuje kupić ale chyba po porodzie.
Rożki przyszły
1491474315-aaaaaa.jpeg

Takie zwykle.
Pooglądałam co już mam i zrobiłam listę co muszę dokupić z ubranek. W rozmiarze 62 mam na razie 3 body kopertówkę z długim rękawem. Mam juz sporo na 68 i trochę 74.
Jednak ubranka z UK są jakby lepszej jakości niż polskie. Dziś tak pomacalam i ta bawełna jest jakby grubsza, bardziej miesista. No i ceny jednak lepsze.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Elektra jest ponic nieźle jako trawelowe.

Dziewczyny materace kupcie do tych lozeczek. Bo to co jest się na pełne spanie nie nadaje :)

Maziajka te owocowe tak ale były w 2 paku to nie wybrzydzalam :p może podjadę dziś i wezmę jeszcze coś z tej serii.

Fajowe te turystyczne łóżeczka. Też planuje kupić ale chyba po porodzie.
Rożki przyszły
1491474315-aaaaaa.jpeg

Takie zwykle.
Pooglądałam co już mam i zrobiłam listę co muszę dokupić z ubranek. W rozmiarze 62 mam na razie 3 body kopertówkę z długim rękawem. Mam juz sporo na 68 i trochę 74.
Jednak ubranka z UK są jakby lepszej jakości niż polskie. Dziś tak pomacalam i ta bawełna jest jakby grubsza, bardziej miesista. No i ceny jednak lepsze.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Super te rożki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
fajne te rożki! i te łóżeczka! teściowej zleciłam kupno turystycznego bo chciała wózek kupić i nie chciałam się zgodzić :D ale mam nadzieję że pozwoli mi wybrać ;p

nie mogę się doczekać zakupów! byle do maja :D

Do góry