reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja wczoraj obkupiłam się w Rossman :) skorzystałam z tej promocji i kupiłam kosmetyki z serii momme, bepanthen, chusteczki i pampersy. Ogólnie przyoszczędziłam prawie 120 zł :) do tego wpadłam do hm i skorzystałam z promocji -20% :) a miałam już nie kupować ubranek.... ale jak tu nie brać jak takie śliczne :D mężowi to się nawet nie chwale ile wydałam :p
U mnie z wyprawki już prawie większość, brakuje nam materaca, ale kupimy gdzieś w czerwcu, bo na razie i tak większe rzeczy składujemy u teściów na strychu, a nasz wóz jeszcze nie jest zdjęty od męża siostry, bo będzie tylko zagracał, planowałam go przejąć pod koniec maja-początek czerwca. Ogólnie mamy dobrobyt fotelików ;) kupiliśmy Maxi Cosi Pebble, dostaliśmy Cabriofix i jeszcze mamy jakiś starszej generacji po szwagierki dzieciakach, ale tego nie będziemy używać. Za to te dwa pierwsze przydadzą się, bo w każdym aucie będzie :)

Dziewczyny, któraś zamawiała już szmat czasu temu koszulkę ciążową z allegro, taką krótką za ok 30zł? Doszła? Jak jakość? Mam już 2 z Italy Fashion i mega mi się podobają, długość, jakość ale chciałam jeszcze coś innego

reklama
Koszula do porodu z lumpa.
Dzieci kwiaty i te sprzety[emoji1]
1491418561-aaaaaa.jpeg

Z tego samego lumpka jeszcze pasiaste portasy, juz je uwielbiam!
1491418678-aaaaaa.jpeg

I cos dla mojej malej Igły[emoji1]
1491418711-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

super te Wasze zakupy :)

ja jak tylko lekarz potwiedzi ze to na pewno dziewczynka...to zaczne przegladanie ubranke po córce ...
na pewno bedę chciała coś dokupić :) bo jak tu sie nie oprzec jak sie na to patrzy,
z grubszych zakupów to łóżeczko, wózek, kosz lezaczek itd ...wszytko jest.
Na pewno bede ok roku szukała nowej spacerówki ...:)

na pewno chciałabym kupic nowe kocyki, pieluszki rozek i posciel ...ale zostawaima zakupy na maj.
w kwietniu ograne zakupy apteczne ...i mam nadzieje ze do czerwca wszytko bedzie gotowe..

ps. teraz z zakupów nie dla dziecka sprawiłam sobie mikser ...pozniej znów pileluchy i niewadomo jak z mlekiem...to zaszlałam teraz

Dziewczyny :) czy któraś będąca z WarsZawy chciałaby kupic ubranka dziewczęce (6-12 miesięcy) firmy carter's? Mam do sprzedania. Moge podesłać zdjecia i ceny :) mam tez cos z mothercare, ale nie przeglądałam jeszvze.
Ubranka używane ale w bdb stanie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Judith ogolbie tam jest duzo bawelnianych rzeczy polskich nie chinski ja tam glownie bielizne kupuje , pizamy itp.
Teraz wzielam dla siebie pizame i okrycie kapielowe dla malej jutro chyba przyjdzie.

Lilith sliczne te z owocami:-)
Judith ja dzieciecych nie kupowalam tam wiec nie wiem:p mam nadzieje ze bedziesz zadowolona.Wzielam okrycie kapielowe bo cena 18 zl zobaczymy co to bedzie:p

reklama
Do góry