reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Uff a u mnie wybrany już fotelik :-) mąż był odebrać rtg, więc przejechaliśmy się do hutrowni z art dziecięcymi i w końcu wybraliśmy maxi cosi pebble z baza isofix family :-) jednak co na żywo, to na żywo :-) wcześniej myślałam o modelu cabriofix ale nie umywa się do pebble:-)

Morela ja się dopisuję do oczekujących na opinię znajomego :-) sądzę że też z chustą nie będzie mi się chciało bawić, nie jestem cierpliwa i wolę mieć szybko, na już :-)

Pisałyście, że u Was w lidlu tak szybko zniknęły ciuszki dziecięce, u mnie w okolicy do tej pory idzie kupić, są wszystkie rozmiary :-) może tak się ludzie nie rzucili, bo mamy smyka od grudnia i niezłe ceny są z zimowej kolekcji :-)

reklama
Ja swego czasu chciałam znaleźć nosidło od 0+ to im dłużej czytałam tym bardziej rezygnowałam z tego... :( Tak naprawdę nie znalazłam takiego, które by było w stu procentach pewne, że może być 0+. Tylko chusta. Także z bólem, bo jednak perspektywa wygody z użyciem nosidła jest piękna, nosidło kupię na późniejszy czas...

Dziewczynki mam pytanie odnosnie materaca,tak przegladam i jest ich tyle do wyboru ze nie wiem jaki powinnismy wybrac.
Lateks,pianka,kokos?

xnw43e3k256g9p2p.png

Z moich wstępnych czytań wynika że kokos lub kokos z gryka.

A my jesteśmy po zakupach farb i rolet do przerobienia pokoju dla dziecka :)

Liluli tez wczoraj myslalam ale sama nie siem chyba.pianka.kokos kupie.

Wendy ja.nie.przykrecam.

A to wozek Jagodki ale szczerze zapomnialam jak sie nazywa ahh ta skleroza ciazowa poki co jezdzi w nim Wiktorek moj siostrzeniec.
1487410801838.jpg

010igov35ye70zfx.png

Załączniki

• 1487410801838.jpg
    1487410801838.jpg
    100,4 KB · Wyświetleń: 368
Ja mam materac po Jadze kokos-gryka. Tyle, że po Jadze jeszcze jedno dziecko korzystało z jej łóżeczka, więc chyba dla komfortu kupię nowy materac, i też będzie to kokos-gryka.

Maziajka - super wozeczek, i kolorek uniwersalny [emoji3]

Dziewczynki mam pytanie odnosnie materaca,tak przegladam i jest ich tyle do wyboru ze nie wiem jaki powinnismy wybrac.
Lateks,pianka,kokos?
xnw43e3k256g9p2p.png

My kupujemy lateks z nakładka kokosowa (w tych gryka -kokos potrafią zagniezdzic się robaki)

Maziajka bardzo podoba mi się ten wozeczek, super kolor!:)

Aim pochwal sie efektem koncowym pokoiku [emoji6]

Wiec tez pewnie sie zdecyduje kokos gryka.

Maziajka super wozek [emoji5]

xnw43e3k256g9p2p.png

reklama
Oprócz nowego koloru ścian i rolet nic nie robimy z pokojem także nie ma czym się chwalić jak co:)

A w tych materacach robaki owszem, gdy zawilgną. Przynajmniej tak czytałam.

Do góry