reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Uff a u mnie wybrany już fotelik :-) mąż był odebrać rtg, więc przejechaliśmy się do hutrowni z art dziecięcymi i w końcu wybraliśmy maxi cosi pebble z baza isofix family :-) jednak co na żywo, to na żywo :-) wcześniej myślałam o modelu cabriofix ale nie umywa się do pebble:-)

Morela ja się dopisuję do oczekujących na opinię znajomego :-) sądzę że też z chustą nie będzie mi się chciało bawić, nie jestem cierpliwa i wolę mieć szybko, na już :-)

Pisałyście, że u Was w lidlu tak szybko zniknęły ciuszki dziecięce, u mnie w okolicy do tej pory idzie kupić, są wszystkie rozmiary :-) może tak się ludzie nie rzucili, bo mamy smyka od grudnia i niezłe ceny są z zimowej kolekcji :-)

reklama
Ja swego czasu chciałam znaleźć nosidło od 0+ to im dłużej czytałam tym bardziej rezygnowałam z tego... :( Tak naprawdę nie znalazłam takiego, które by było w stu procentach pewne, że może być 0+. Tylko chusta. Także z bólem, bo jednak perspektywa wygody z użyciem nosidła jest piękna, nosidło kupię na późniejszy czas...

Dziewczynki mam pytanie odnosnie materaca,tak przegladam i jest ich tyle do wyboru ze nie wiem jaki powinnismy wybrac.
Lateks,pianka,kokos?

xnw43e3k256g9p2p.png

Z moich wstępnych czytań wynika że kokos lub kokos z gryka.

A my jesteśmy po zakupach farb i rolet do przerobienia pokoju dla dziecka :)

Liluli tez wczoraj myslalam ale sama nie siem chyba.pianka.kokos kupie.

Wendy ja.nie.przykrecam.

A to wozek Jagodki ale szczerze zapomnialam jak sie nazywa ahh ta skleroza ciazowa poki co jezdzi w nim Wiktorek moj siostrzeniec.
1487410801838.jpg

010igov35ye70zfx.png

Załączniki

• 1487410801838.jpg
    1487410801838.jpg
    100,4 KB · Wyświetleń: 377
Ja mam materac po Jadze kokos-gryka. Tyle, że po Jadze jeszcze jedno dziecko korzystało z jej łóżeczka, więc chyba dla komfortu kupię nowy materac, i też będzie to kokos-gryka.

Maziajka - super wozeczek, i kolorek uniwersalny [emoji3]

Dziewczynki mam pytanie odnosnie materaca,tak przegladam i jest ich tyle do wyboru ze nie wiem jaki powinnismy wybrac.
Lateks,pianka,kokos?
xnw43e3k256g9p2p.png

My kupujemy lateks z nakładka kokosowa (w tych gryka -kokos potrafią zagniezdzic się robaki)

Maziajka bardzo podoba mi się ten wozeczek, super kolor!:)

Aim pochwal sie efektem koncowym pokoiku [emoji6]

Wiec tez pewnie sie zdecyduje kokos gryka.

Maziajka super wozek [emoji5]

xnw43e3k256g9p2p.png

reklama
Oprócz nowego koloru ścian i rolet nic nie robimy z pokojem także nie ma czym się chwalić jak co:)

A w tych materacach robaki owszem, gdy zawilgną. Przynajmniej tak czytałam.

Do góry