reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Dziewczyny a czy któraś z Was rozważa stosowanie kosmetyków babydream z Rossmanna u maleństwa?A jak nie to na jakie marki się zdecydujecie?Pozdrawiam

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rozwazam babydream:) jak coreczka byla mala uzywalismy poczatkowo oiliatum potem emolium (tansze), ale teraz poczytalam sobie blog sroka o, ze emolienty sa zle i moze sprobujemy myc bez:) na tym blog pisze,ze poczatkowo dziecko wystarczy myc w samej wodzie;)
Do pupy bardzo nam sie sprawdzila masc linomag (bialo-zielone opakowanie), coreczka nie miala zadnych odparzen, wiec na pewno zostane przy niej.

Morela ile juz masz ciuszkow i jaka wielka szafe dla dzidziusia:)

reklama
Zuza ja ponownie będę swoje dzieci myła żelami z Ross

Płaszczyk mam z sh

Linoone ja bym uważała jednak z tula nawet z wkładka. Albo na prawdę tyle co na zakupy spożywcze na chwile. Zasada pierwsza chusta pózniej nosidła

Kasiulka, a masz dokładne info czemu najpierw chusta? Bo szczerze mówiąc to bardzo liczyłam na to nosidło.. będę potrzebowała często brać malucha na psie spacery. Nie mówię tu o jakiś długich, bo na takie będę brała wózek, ale chodzi mi o takie pod blokiem, na max. 30 min. Często będę sama z dzidziem, a psy muszą sikać ;) Pomyślałam, że w nosidło raz dwa małego zapakuję i mogę iść, a chustę będę wiązać nie wiadomo jak długo.

Dziewyczny , a czy któras stosowała z Was kosmetyki Mustela dla dzieci ?
Ostatnio gdzieś się na nie natknęłam ...ale nie wiem czy to efekt zamsowanje reklamy na blogach ...czy są napradwe takie fajne :)

Polecam bloga srokao - robi analizy składów tych kosmetyków:)

A jak rozmiary, mają związek z rzeczywistością? Czy kupować większe?
Ja zamowilam zgodnie z wytycznymi, troche mi spadaja ale to kwestia jeszcze malego brzuszka! (3L)
Wczoraj zamowilam ten sam rozmiar, bo z czasem juz beda sie mialy na czym trzymac[emoji1] mam 164cm i 105 cm w biodrach

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Powiem Wam Brzuchy, ze ja tez chcialam nosidlo kupic. Jestem fizjo i wiem, ze ulozenie dziecka w nim nie jest odpowiednie. Szukam info, pytam ludzi po fachu co i jak. Niestety nie specjalizuje sie w pediatriu a w geriatrii (uczelnia nie dala wyboru). Lipa, bo maz by w nosidle mogl nosic...a chuste oleje cieplym moczem, bo za duzo roboty...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aaggaa dziex, to zamawiam!

A od jakiego wieku można nosidlo? Tez chciałam bo my lubimy dużo chodzić i moj mąż by nosił. Najwyżej spróbujemy chustę;)

reklama
Do góry