reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

A przykrecacie komode malme do sciany czytalam jakis czas temu o wypadkach z tymi komodami :( ja znowu kupuje serie stuva w Ikea modulowe meble no i jakos wole polki niz szuszflady

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Ostatnia edycja:
reklama
Link do: Nosidełko ergonomiczne Bondolino Czarno-czerwone - Bondolino.pl

Ja mam takie nosidlo. Jest od urodzenia, ma podtrzymywacz na gkowke ale.. Jak Kasiulka pisała, lepsza chusta. I ona najlepiej pisała czemu. Bondo jest jeszcze motane, nie na klamey jak typu Mai tei. A mimo to chusta na początek.
Faceci chustę tez mogą zakozyc, w czym proble,??

Nie mylić nosidla od wisiadla :)

Morela śliczna ta komoda, i kolor cudo zielony.
Ja mam po minimum 10 wszystkiego :p

Nosidełka bez wkładki jak dziecko siada czyli 6-7 mcy. Samo siada! Nie ze jest sadzane, czego nie powinno sie robić.
Moja właśnie przyszła
Aga moze kółkowa? Mniej motania

Załączniki

• IMG_4810.JPG
    IMG_4810.JPG
    221,5 KB · Wyświetleń: 81
Nasze nosidlo jest grube, wiec na lato odpada. Chyba ze chłodne dni.

Kasiulka piękna! Na żywo na pewno dużo ładniej to wygląda do tego.

Link do: Nosidełko ergonomiczne Bondolino Czarno-czerwone - Bondolino.pl

Ja mam takie nosidlo. Jest od urodzenia, ma podtrzymywacz na gkowke ale.. Jak Kasiulka pisała, lepsza chusta. I ona najlepiej pisała czemu. Bondo jest jeszcze motane, nie na klamey jak typu Mai tei. A mimo to chusta na początek.
Faceci chustę tez mogą zakozyc, w czym proble,??

Nie mylić nosidla od wisiadla :)

Morela śliczna ta komoda, i kolor cudo zielony.
Ja mam po minimum 10 wszystkiego :p
No ja akurat rozumiem Age. Nie każda ma chęć do chust. Ja zdecydowanie nie mam i też nosidlo kupię takie od urodzenia - mam znajomego fizjoterapeutę - mówi, że coś mi znajdzie.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

LILITH a tą bomberkę gdzie można kupić online ??
Na stronie H&M jest zaledwie kilka sztuk.. a wszędzie indziej znajduję tylko płaszcze i parki, a ja potrzebuje sportowej kurtki do adidasów.

No ja akurat rozumiem Age. Nie każda ma chęć do chust. Ja zdecydowanie nie mam i też nosidlo kupię takie od urodzenia - mam znajomego fizjoterapeutę - mówi, że coś mi znajdzie.

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Morela jak już będziecie mieć coś godnego uwagi proszę daj znać..Ja też potrzebuję takiego rozwiązania bo z chustę niewiem czy ogarnę..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Morela jak już będziecie mieć coś godnego uwagi proszę daj znać..Ja też potrzebuję takiego rozwiązania bo z chustę niewiem czy ogarnę..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne dam znać choć wiem , że jak ze wszystkim jeden fizjo powie , że to nosidło ok a inny , że nie powinno się takich używać. Więc posłucham swojego i zobaczymy co z tego wyjdzie:)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Do góry