reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

A przykrecacie komode malme do sciany czytalam jakis czas temu o wypadkach z tymi komodami :( ja znowu kupuje serie stuva w Ikea modulowe meble no i jakos wole polki niz szuszflady

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Ostatnia edycja:
reklama
Link do: Nosidełko ergonomiczne Bondolino Czarno-czerwone - Bondolino.pl

Ja mam takie nosidlo. Jest od urodzenia, ma podtrzymywacz na gkowke ale.. Jak Kasiulka pisała, lepsza chusta. I ona najlepiej pisała czemu. Bondo jest jeszcze motane, nie na klamey jak typu Mai tei. A mimo to chusta na początek.
Faceci chustę tez mogą zakozyc, w czym proble,??

Nie mylić nosidla od wisiadla :)

Morela śliczna ta komoda, i kolor cudo zielony.
Ja mam po minimum 10 wszystkiego :p

Nosidełka bez wkładki jak dziecko siada czyli 6-7 mcy. Samo siada! Nie ze jest sadzane, czego nie powinno sie robić.
Moja właśnie przyszła
Aga moze kółkowa? Mniej motania

Załączniki

• IMG_4810.JPG
    IMG_4810.JPG
    221,5 KB · Wyświetleń: 75
Nasze nosidlo jest grube, wiec na lato odpada. Chyba ze chłodne dni.

Kasiulka piękna! Na żywo na pewno dużo ładniej to wygląda do tego.

Link do: Nosidełko ergonomiczne Bondolino Czarno-czerwone - Bondolino.pl

Ja mam takie nosidlo. Jest od urodzenia, ma podtrzymywacz na gkowke ale.. Jak Kasiulka pisała, lepsza chusta. I ona najlepiej pisała czemu. Bondo jest jeszcze motane, nie na klamey jak typu Mai tei. A mimo to chusta na początek.
Faceci chustę tez mogą zakozyc, w czym proble,??

Nie mylić nosidla od wisiadla :)

Morela śliczna ta komoda, i kolor cudo zielony.
Ja mam po minimum 10 wszystkiego :p
No ja akurat rozumiem Age. Nie każda ma chęć do chust. Ja zdecydowanie nie mam i też nosidlo kupię takie od urodzenia - mam znajomego fizjoterapeutę - mówi, że coś mi znajdzie.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

LILITH a tą bomberkę gdzie można kupić online ??
Na stronie H&M jest zaledwie kilka sztuk.. a wszędzie indziej znajduję tylko płaszcze i parki, a ja potrzebuje sportowej kurtki do adidasów.

No ja akurat rozumiem Age. Nie każda ma chęć do chust. Ja zdecydowanie nie mam i też nosidlo kupię takie od urodzenia - mam znajomego fizjoterapeutę - mówi, że coś mi znajdzie.

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Morela jak już będziecie mieć coś godnego uwagi proszę daj znać..Ja też potrzebuję takiego rozwiązania bo z chustę niewiem czy ogarnę..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Morela jak już będziecie mieć coś godnego uwagi proszę daj znać..Ja też potrzebuję takiego rozwiązania bo z chustę niewiem czy ogarnę..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne dam znać choć wiem , że jak ze wszystkim jeden fizjo powie , że to nosidło ok a inny , że nie powinno się takich używać. Więc posłucham swojego i zobaczymy co z tego wyjdzie:)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Do góry