reklama
Link do: Nosidełko ergonomiczne Bondolino Czarno-czerwone - Bondolino.pl
Ja mam takie nosidlo. Jest od urodzenia, ma podtrzymywacz na gkowke ale.. Jak Kasiulka pisała, lepsza chusta. I ona najlepiej pisała czemu. Bondo jest jeszcze motane, nie na klamey jak typu Mai tei. A mimo to chusta na początek.
Faceci chustę tez mogą zakozyc, w czym proble,??
Nie mylić nosidla od wisiadla
Morela śliczna ta komoda, i kolor cudo zielony.
Ja mam po minimum 10 wszystkiego
Ja mam takie nosidlo. Jest od urodzenia, ma podtrzymywacz na gkowke ale.. Jak Kasiulka pisała, lepsza chusta. I ona najlepiej pisała czemu. Bondo jest jeszcze motane, nie na klamey jak typu Mai tei. A mimo to chusta na początek.
pumelova
Fanka BB :)
prawie zdążłam ktoś zarezerwował ale może mi się uda. dzięki!Jeśli któraś jest zainteresowana adapterem be safe do pasów to sprzedaje dziewczyna na instagramie mati_sale;-)
@Kasiulka! dzięki. to akurat na zime wypadnie, ale od wiosny możnaby chodzić w nosidełku? całkiem dobra perspektywa
Morela_87
No ja akurat rozumiem Age. Nie każda ma chęć do chust. Ja zdecydowanie nie mam i też nosidlo kupię takie od urodzenia - mam znajomego fizjoterapeutę - mówi, że coś mi znajdzie.Link do: Nosidełko ergonomiczne Bondolino Czarno-czerwone - Bondolino.pl
coralic
LILITH a tą bomberkę gdzie można kupić online ??
Na stronie H&M jest zaledwie kilka sztuk.. a wszędzie indziej znajduję tylko płaszcze i parki, a ja potrzebuje sportowej kurtki do adidasów.
Na stronie H&M jest zaledwie kilka sztuk.. a wszędzie indziej znajduję tylko płaszcze i parki, a ja potrzebuje sportowej kurtki do adidasów.
Alex_87
Morela jak już będziecie mieć coś godnego uwagi proszę daj znać..Ja też potrzebuję takiego rozwiązania bo z chustę niewiem czy ogarnę..No ja akurat rozumiem Age. Nie każda ma chęć do chust. Ja zdecydowanie nie mam i też nosidlo kupię takie od urodzenia - mam znajomego fizjoterapeutę - mówi, że coś mi znajdzie.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Morela_87
Jasne dam znać choć wiem , że jak ze wszystkim jeden fizjo powie , że to nosidło ok a inny , że nie powinno się takich używać. Więc posłucham swojego i zobaczymy co z tego wyjdzieMorela jak już będziecie mieć coś godnego uwagi proszę daj znać..Ja też potrzebuję takiego rozwiązania bo z chustę niewiem czy ogarnę..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom