reklama
Nawet jak będzie ciążył to i tak większość będę kupować albo przez neta albo ustalone co pojedzie mi ktoś więc dla mnie to kompletnie nie jest problem czy smutek ważne było dla nas jedynie na żywo wybrać wózek, no to to już mamy a reszta szczerze nie czuję potrzeby robić tego osobiście w realu
Morela_87
Fanka BB :)
Znam to doskonale - dziś na kuckach szukałam papci córki w przedszkolu!!! Myślałam , że się nie podniosęAim bo brzuszek jeszcze Ci nie ciąży ja juz przy kucaniu/schylaniu czuje dyskomfort. Jescze z miesiąc normalnej aktywności a pózniej juz życie słonia będę mieć
Inka1985
Nie znam się na wózkach i nie mam pojęcia jaki kupić. Myślę o używanym ale oczywiście mama mnie opierdzieliła i stwierdziła że jej pierwszy wnuczek/wnuczka nie będzie w takim jeździć. Babcia chce kupić nowy ale ja nie chcę mamy naciągać. Wolałabym sama coś kupić. Nie wiem jaki model...Mieszkam na wsi ale w bloku na pierwszym piętrze. W pobliżu jest las czyli wiadomo jaka droga i do tego jest jeszcze droga ze starodawnej kostki. Będę często wyjeżdżać więc wózek też musi zmieścić się w bagażniku. Bagażnik taki sobie...Pomóżcie dziewczyny!!! Doradźcie coś. Jedynie w Was nadzieja...
A co do ciuszków to mam kilka bodziaków pajacyków i 2 pary spodni i 2 pary kaftaników. Te moje drobne ciuszki to nic w porównaniu do tego co wyprawia mama. Pracuje w Niemczech i kupiła tam już torbę uniwersalnych ciuszków więc ja już nie będę za bardzo szaleć.
A co do ciuszków to mam kilka bodziaków pajacyków i 2 pary spodni i 2 pary kaftaników. Te moje drobne ciuszki to nic w porównaniu do tego co wyprawia mama. Pracuje w Niemczech i kupiła tam już torbę uniwersalnych ciuszków więc ja już nie będę za bardzo szaleć.
Morela_87
To takie kochane jest jak te mamy się cieszą z wnuków i chcą nakupowac ciuszków. Ja uwielbiam moją mamę właśnie za to jak bardzo się cieszy i to pokazuje na swój sposób zawsze mnie to wzrusza , że nie wspomnę jak ona się wzrusza na myśl o wnukachNie znam się na wózkach i nie mam pojęcia jaki kupić. Myślę o używanym ale oczywiście mama mnie opierdzieliła i stwierdziła że jej pierwszy wnuczek/wnuczka nie będzie w takim jeździć. Babcia chce kupić nowy ale ja nie chcę mamy naciągać. Wolałabym sama coś kupić. Nie wiem jaki model...Mieszkam na wsi ale w bloku na pierwszym piętrze. W pobliżu jest las czyli wiadomo jaka droga i do tego jest jeszcze droga ze starodawnej kostki. Będę często wyjeżdżać więc wózek też musi zmieścić się w bagażniku. Bagażnik taki sobie...Pomóżcie dziewczyny!!! Doradźcie coś. Jedynie w Was nadzieja...
Też tak myślę że to piękne że tak chcą się włączyć ja uznałam że to ich pieniądze i niech oni sami decydują co z nimi robią-chcą to wydać na nowe rzeczy się wnuka, cieszy ich to- ok, proszę bardzo, ja tylko mogę na tym skorzystać w końcu nie będę im dyktować na co mogą a na co nie mogą wydawać swoich pieniędzy
Dziewczyny a czy możecie polecić jakiś dobry fotelik samochodowy? Mieliśmy brać od męża siostry, ale nam nie podpasował i siedzę od niedzieli, czytam, szukam i już sama nie wiem...
Ogólnie myślałam o maxi cosi cabriofix albo peblle? I czy używany fotelik będzie ok, czy raczej nastawić się na nowy?
Ogólnie myślałam o maxi cosi cabriofix albo peblle? I czy używany fotelik będzie ok, czy raczej nastawić się na nowy?
reklama