reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Aim bo brzuszek jeszcze Ci nie ciąży :D ja juz przy kucaniu/schylaniu czuje dyskomfort. Jescze z miesiąc normalnej aktywności a pózniej juz życie słonia będę mieć

reklama
Nawet jak będzie ciążył to i tak większość będę kupować albo przez neta albo ustalone co pojedzie mi ktoś więc dla mnie to kompletnie nie jest problem czy smutek :-D ważne było dla nas jedynie na żywo wybrać wózek, no to to już mamy a reszta szczerze nie czuję potrzeby robić tego osobiście w realu :D

W końcu anex sport- niestety ale zobaczyć na żywo w sklepie ramę X graniczy chyba z cudem i zrezygnowaliśmy. Anex wygrał z bebetto Torino - po prostu waga bo jest lżejszy blisko 3kg ale są do siebie moim zdaniem bardzo podobne.

Aim bo brzuszek jeszcze Ci nie ciąży :D ja juz przy kucaniu/schylaniu czuje dyskomfort. Jescze z miesiąc normalnej aktywności a pózniej juz życie słonia będę mieć
Znam to doskonale - dziś na kuckach szukałam papci córki w przedszkolu!!! Myślałam , że się nie podniosę:)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Nie znam się na wózkach i nie mam pojęcia jaki kupić. Myślę o używanym ale oczywiście mama mnie opierdzieliła i stwierdziła że jej pierwszy wnuczek/wnuczka nie będzie w takim jeździć. Babcia chce kupić nowy ale ja nie chcę mamy naciągać. Wolałabym sama coś kupić. Nie wiem jaki model...Mieszkam na wsi ale w bloku na pierwszym piętrze. W pobliżu jest las czyli wiadomo jaka droga i do tego jest jeszcze droga ze starodawnej kostki. Będę często wyjeżdżać więc wózek też musi zmieścić się w bagażniku. Bagażnik taki sobie...Pomóżcie dziewczyny!!! Doradźcie coś. Jedynie w Was nadzieja...
A co do ciuszków to mam kilka bodziaków pajacyków i 2 pary spodni i 2 pary kaftaników. Te moje drobne ciuszki to nic w porównaniu do tego co wyprawia mama. Pracuje w Niemczech i kupiła tam już torbę uniwersalnych ciuszków więc ja już nie będę za bardzo szaleć.

Nie znam się na wózkach i nie mam pojęcia jaki kupić. Myślę o używanym ale oczywiście mama mnie opierdzieliła i stwierdziła że jej pierwszy wnuczek/wnuczka nie będzie w takim jeździć. Babcia chce kupić nowy ale ja nie chcę mamy naciągać. Wolałabym sama coś kupić. Nie wiem jaki model...Mieszkam na wsi ale w bloku na pierwszym piętrze. W pobliżu jest las czyli wiadomo jaka droga i do tego jest jeszcze droga ze starodawnej kostki. Będę często wyjeżdżać więc wózek też musi zmieścić się w bagażniku. Bagażnik taki sobie...Pomóżcie dziewczyny!!! Doradźcie coś. Jedynie w Was nadzieja...
A co do ciuszków to mam kilka bodziaków pajacyków i 2 pary spodni i 2 pary kaftaników. Te moje drobne ciuszki to nic w porównaniu do tego co wyprawia mama. Pracuje w Niemczech i kupiła tam już torbę uniwersalnych ciuszków więc ja już nie będę za bardzo szaleć.
To takie kochane jest jak te mamy się cieszą z wnuków i chcą nakupowac ciuszków. Ja uwielbiam moją mamę właśnie za to jak bardzo się cieszy i to pokazuje na swój sposób :) zawsze mnie to wzrusza , że nie wspomnę jak ona się wzrusza na myśl o wnukach :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Też tak myślę że to piękne że tak chcą się włączyć :) ja uznałam że to ich pieniądze i niech oni sami decydują co z nimi robią-chcą to wydać na nowe rzeczy się wnuka, cieszy ich to- ok, proszę bardzo, ja tylko mogę na tym skorzystać ;) w końcu nie będę im dyktować na co mogą a na co nie mogą wydawać swoich pieniędzy :p

Dziewczyny a czy możecie polecić jakiś dobry fotelik samochodowy? Mieliśmy brać od męża siostry, ale nam nie podpasował i siedzę od niedzieli, czytam, szukam i już sama nie wiem...
Ogólnie myślałam o maxi cosi cabriofix albo peblle? I czy używany fotelik będzie ok, czy raczej nastawić się na nowy?

reklama
Nika maxi cosi cabriofix jest wąski ja mam, ale teraz kupiłabym be safe albo jakiegoś cybexa

Edit: teraz patrzę ze be sagę tez wąski

Ostatnia edycja:
Do góry