reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Przyszedł mi dziś ten adapter do pasów, w sumie spoko tylko kurtkę zimową mam taką dłuższą parkę i w kroku się marszczy;-)

A myślicie że chociaż taki ręczny laktator kupić żeby był? Ceny tych mendela są trochę zabójcze, widziałam po ok 500-600zl...

reklama
Nika kazdy robi jak uwaza zawsze mozna kupic dziewczyny mowia ze drozej ale zawsze tez jest opcja ze sie kupi i.nigdy nie uzyje wiec roznie bywa.Mozna.sobie ewentualnie sprawdzic w aptekach , sklepach itp.jak to wyglada cenowo i w razie W wyslac meza gdy bedzie taka potrzeba.

010igov35ye70zfx.png

Dziewczyny, jestem w 20 tygodniu i nie palę się jeszcze do zakupów dla dziecka;-) Wychodzę z założenia, że mam jeszcze mnóstwo czasu. Poprawcie mnie jeśli się mylę;-)

Emiwie spokojnie, masz jeszcze czas na wyprawke:) tylko nie zostawiaj na ostatni miesiac, bo moja coreczka np zrobila psikusa i urodzila sie miesiac wczesniej niz planowana data, takze lepiej byc przygotowanym:) czasami tez koncowke ciazy trzeba lezec, to nie poszalejesz po sklepach, zawsze w takich sytuacjach pozostaja oczywiscie zakupy przez internet lub wyslanie meza na zakupy;)

Maziajka postaram sie :)
Emi ja ostatnie dwa miesiace ciazy przelezalam, ponad dwa. Mialam bardzo predko rozwarcie. Ostatecznie urodzilam w 38 tyg ale na szczescie duzo rzeczy zamowilam przez internet nawet pieluchy i laktator, ubranka zdazylam chyba kupic przed akcja rozwarcie :) sama niewiem czy to juz czas na ubranka ...?

Przeglądam fora dla mam i widzę, że kobiety rozpoczynają zakupy już nawet od 10 tygodnia...to moim zdaniem nieco za wcześnie...

Jednak faktycznie, końcówka ciąży może być różna, więc chyba lepiej nie zostawiać tego na ostatni moment...:-)

reklama
Ja dopiero wczoraj kupiłam pierwsze 3 ubranka, a tak to jestem na etapie czytania i szukania co chce. Nie wiem kiedy zaczniemy kupować ale nie śpieszę sie :)

Do góry