reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Może nie moje zakupy ale moja mama ewidentnie wpadła w szał, nie wiem dokładnie ile rzeczy kupiła (buszuje po olx) ale ujęła to dziś tak: teraz trzeba będzie policzyć ile czego jest i już dokupić tylko to co jeszcze jest potrzebne... Także ubranka chyba mam z głowy xD
mam dokładnie to samo. Moja mama to nawet do mnie powiedziała " teraz musimy policzyć i muszę kupić płyn dla dzieci i wyprać i wyprasować dla Mikusia" - najchętniej to by się wprowadziła do nas na pierwsze pół roku !

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Moze za tydzień bede wiedziala co mam to wtedy zaczne :p

Dziewczyny... przerzucam sie chyba na lidla... rozmiar spodni S w mojej garderobie to cos pieknego! :d hahaha
Wybiegam w odległą przeszłość i takiego rozmiaru moje półki nie pamietaja :d
No może jakies 6 czy 8 lat temu... :p

Moja mama zaliczyła mini wtopę bo wcześniej kupiła parę różowych sukienek a teraz kupuje już tylko takie uniwersalne kolory i fasony ponoć :D

Lilith - rzucilam okiem i faktycznie widze ze chyba w pl tego nie znajde :) ale i tak dziekuje za linki że chcialo ci sie je tu wrzucic :D

AaggAa88 - ja mojemu K powiedzialam ze lepiej po trochu niz potem wydac kupe kasy[emoji14]bo on myslal ze lepiej jak pojedziemy na jedne wielkie konkretne zakupy[emoji14]a po co jak co chwile jakas perelka wpadnie w oko :D przy okazji mialas bardzo udane zakupy :D

My dzisiaj jedziemy do silesi szukac dla K garnituru i zamowic obrączki[emoji14]ciekawe czy znowu kupimy cos dla Domisia haha :D

Aim , morela - babcie chyba juz tak mają :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama zaliczyła mini wtopę bo wcześniej kupiła parę różowych sukienek a teraz kupuje już tylko takie uniwersalne kolory i fasony ponoć :D
haha dobre :)

Megan - jak Lena się urodziła to mieszkaliśmy 6 msc u moich rodziców jak u nas trwał remont generalny. Dlatego teraz dla mojej mamy to, że nie będzie miała małego codziennie jest nie do zniesienia. Lene miała codziennie za ścianą przez pół roku :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

My mamy taki zapas na tę okoliczność że mogłabym nawet dziś kupić wszystko na raz xD mam męża bardzo lubiącego planować i zabezpieczać się do przodu :p ale na raty jest spokojniej i daje większe możliwości wyboru że jak dziś czegoś nie ma to mogę poczekać aż będzie a nie kupować to co jest a niekoniecznie takie jak chce

Lilith - rzucilam okiem i faktycznie widze ze chyba w pl tego nie znajde :) ale i tak dziekuje za linki że chcialo ci sie je tu wrzucic :D

AaggAa88 - ja mojemu K powiedzialam ze lepiej po trochu niz potem wydac kupe kasy[emoji14]bo on myslal ze lepiej jak pojedziemy na jedne wielkie konkretne zakupy[emoji14]a po co jak co chwile jakas perelka wpadnie w oko :D przy okazji mialas bardzo udane zakupy :D

My dzisiaj jedziemy do silesi szukac dla K garnituru i zamowic obrączki[emoji14]ciekawe czy znowu kupimy cos dla Domisia haha :D

Aim , morela - babcie chyba juz tak mają :D

Megan otoz to! Przeceny, perelki i zbieractwo[emoji38]
Obraczki, garnitur...jeszcze niedawno przechodzilam to samo[emoji38]
Im blizej bylo slubu i wesela tym bardziej chcialam ze stresu zniknac z tego swiata[emoji28] a moj M to juz w ogole...2 tyg przed juz mial kumulacje stresu. A przed samym kosciolem mial taka mine, ze kazdy lacznie ze mna zastanawial sie czy nie idzie tam za kare[emoji38]
Ja na ucho tylko mu sie zapytalam czy wszystko okej i czy nie chce uciec, bo to ostatnia szansa, na co odpowiedzial: nie! Koniec dialogu[emoji12]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ze ślubem miałam tylko jeden stres-nienawidzę być w centrum uwagi a będąc panna młoda nie ma innego wyjścia. Tak to całe przygotowania itd to lajt, mam do tego podejście że w tym dniu liczy się uczucie i przysięga a nie no kolor kwiatów dopasowany do koloru serwetek xD a niektóre dziewczyny potrafią 2 lata się zmarnować na takie pierdoły xD

reklama
Morela no to sie jej nie dziwie :D my mieszkamy blisko rodzicow wiec moja mama na poczatku pewnie bedzie tu codziennie i bedziemy zaliczac częste wspolne spacerki ale ja sie ciesze :D obie mamy fizia na punkcie dzieci :D

Aim - no to mamy taki sam typ faceta :D mój to mnie czasem az denerwuje ale ciesze sie ze lubi sobie wszystko przemyslec , zastanowic sie nad przyszłoscią i odklada miesiecznie z wyplaty na drugie konto[emoji14]bo ja to żyje teraźniejszością z mysla co ma byc to bedzie :D

Do góry