reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

e9c6f24af1d482a5b3adc08ab2650f95.jpg

Te bodziaki po 15 zł z c&a :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Angie_90 ja także noszę się z zamiarem kupna tych bodziakow z h&m. Ogółem te mniejsze chcę kupić właśnie zapinane po boku..uważam że fajnie ułatwiają zakładanie takiemu maluszkowi.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Alex dokładnie tym bardziej ze pierwszy dzidziuś wiec na początku łatwiej bedzie sie obchodzić ! :) polecam sa naprawdę fajne :) no i obowiązkowo napis musi być [emoji12]

Megan tez bylamw lidlu i kupilam to samo co Ty i jeszcze pajacyk i wszystko w szarym kolorze [emoji16] w rozm.50-56.

Lilith w lidlu rozmiarowka jest zawyzona czesto o 1-2 rozmiary.
Ciuszki sliczne, a kurteczka cudo [emoji5]
xnw43e3k256g9p2p.png
Chyba takiej najlepsze są te zółte z szarym :D żałuje wlasnie ze nie wzielam tego 50-56 i nie rozpakowałam w sklepie zeby zobaczyc jakie to jest duze ale mam nadzieje ze moj mezczyzna sie postara i jeszcze cos znajdzie z tego najmniejszego rozmiaru :D
379e8862c827275fd99e94811cf93285.jpg
523c8c4b37f2bd20a20fe3880a49a93c.jpg
69d9e63c919066cced2800fb60e09732.jpg
6e6b6d60d7d5883ad5e225fa62a3f2ce.jpg

O boziu ale cudne te bodziaki [emoji7][emoji173] i jak tu przestać kupować [emoji23]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja uwielbiam HM zwłaszcza tą serie dla niemowląt i małych dzieci " gdyby nie ograniczenia budżetowe ...to mogłabym tam szaleć co chwilę :)

Byłam w lidlu. Kupiłam ten komplet szaro żółty spodenki i bluzka, body z długim szaro żółte, pajaca ale większego na jesień szaro żółtego i skarpetki szaro żółte :D

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Do góry