reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Ja też tak kiedyś miałam jak ty ale potem troche przejęłam jego podejście, on troche moje i teraz jest naprawdę dobrze pod tym względem :) na pewno bardzo przydatna cecha takie zabezpieczanie się, daje bardzo dużo bezpieczeństwa :)

reklama
Megan otoz to! Przeceny, perelki i zbieractwo[emoji38]
Obraczki, garnitur...jeszcze niedawno przechodzilam to samo[emoji38]
Im blizej bylo slubu i wesela tym bardziej chcialam ze stresu zniknac z tego swiata[emoji28] a moj M to juz w ogole...2 tyg przed juz mial kumulacje stresu. A przed samym kosciolem mial taka mine, ze kazdy lacznie ze mna zastanawial sie czy nie idzie tam za kare[emoji38]
Ja na ucho tylko mu sie zapytalam czy wszystko okej i czy nie chce uciec, bo to ostatnia szansa, na co odpowiedzial: nie! Koniec dialogu[emoji12]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja uwielbiam przeceny [emoji23] bardziej mnie to cieszy niz jak kupie cos co jest drogie :D no ale teraz wszystko podrożało i czasem sie nie da :D
Co do ślubu to nawet mi nie mów :D ja mam wrazenie ze bardziej stresuje mnie to wszystko niż Kamila :D on pierwszy zaczął przegladac obrączki i pokazywac mi ktore sa fajne itp[emoji14]na szczęscie to tylko skromny cywilny , przed koscielnym chyba zemdleje:D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaggaa super.

Smoczki są różne.
My mamy sprawdzony z mama ten super lekki dla noworodków i nuk z dużą głową. Maluchy majaproblem z wypadaniem.
Polecam jeszcze sterylizator do smoka taki co się nosi ze sobą.

Megan przykromi, że nie mogłam pomoc ale na pewno zrobisz rozeznanie u siebie :)

W kupowaniu na raz nie ma żadnej przyjemności.
Moim zdaniem jedna wyplata i mam resztę ale bez sensu.. I się przyciskac. Wiemy co chcemy ale powoli.. Juz mamy rozplanowane. Kasa co tydzień to co tydzień coś. W jednym tyg coś tańszego w następnym droższego. Na koniec zostawiam fotelik bo auto przyjedzie kolo kwietnia dopiero to najdroższa rzecz.

Megan nie stresuj się, będzie dobrze masz być szczęśliwa :)

Popek dla małej:

_20170203_110014.JPG

Załączniki

• _20170203_110014.JPG
    _20170203_110014.JPG
    932,1 KB · Wyświetleń: 439
Myślę że nie ma jednego dobrego tempa zakupów, to zakresu indywidualnie od charakteru człowieka :) dla jednych zero przyjemności i bez sensu jest wszystko na raz, dla innych takie jest dziubanie pojedynczych rzeczy raz na tydzień :)

Aaggaa super.

Smoczki są różne.
My mamy sprawdzony z mama ten super lekki dla noworodków i nuk z dużą głową. Maluchy majaproblem z wypadaniem.

Megan przykromi, że nie mogłam pomoc ale na pewno zrobisz rozeznanie u siebie :)

Moim zdaniem jedna wyplata i mam resztę ale bez sensu.. I się przyciskac. Wiemy co chcemy ale powoli.. Juz mamy rozplanowane. Kasa co tydzień to co tydzień coś. W jednym tyg coś tańszego w następnym droższego. Na koniec zostawiam fotelik bo auto przyjedzie kolo kwietnia dopiero to najdroższa rzecz.

Popek dla małej:

Zobacz załącznik 794071
Lilith jakie slodkie!
Dla dziewuszek takie super ciuszki sa! Nadal mam mikro nadzieje, ze moze takie bede mogla kupowac [emoji18]

Smoczek kupilam tak po prostu, bo mi sie spodobal i jest przezroczysty. Kto wie czy w ogole bedzie go chcial cyckac, a wiec zapobiegawczo w razie w[emoji1]a avent to chyba spoko firma[emoji1]

Asz kurcze, tak juz bym chciala wiedziec. Syn czy corcia! Wiadomo, ze to nie zmieni mojego szczescia. Ale oszalabym jakby ta cora byla

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aaggaa super.

Smoczki są różne.

Popek dla małej:

Zobacz załącznik 794071
Dziękuje bardzo :* ja ogólnie mam straszny problem ze stresem :( kazdy egzamin u mnie , czy nowa praca to od razu ścisk żołądka , nogi i ręce sie trzęsą ale mysle ze przed tym cywilnym bedzie w miare okej :D
Piękne te ubranka masz :D moja mama tak bardzo chciała wnusie bo jak widzi te wszystkie fajne różowe ubranka to szaleje[emoji14]a teraz lece sie ogarniać bo zaraz musze byc u lekarza rodzinnego ..moze cos zaradzi na te moje choróbsko... Bo juz nie kaszlałam a od dwoch dni znowu drapie w gardle wrr

Zdecydowanie wolę ubranka dla chłopców, nieznosze róży i takich typowych słodkości.

Zawsze coś będzie nie tak haha.

AIM, to był mój przykład. W różny sposób można rozłożyć zakupy idę do sklepu coś mi się spodoba to kupuje a nie wszystko ba ostatnia chwile.
Poza tym końcówka to masakra i mało której w głowie lazenie po sklepach.
Jak Kasiulka pisała, mogą też być problemy typu leżenie szybszy poród etc.
Nie wyobrażam sobie zostawiać wszystko na ostatnia chwile i się stresować.
Ale właśnie, każda z nas robi tak jak jej pasuje najlepiej :)

Megan ataki paniki masz?? Czy taki silny stres?

Lilith raczej silny stres :) jak szlam na egzamin z prawka to musialam dzien wczesniej brac tabletki uspakajające bo tak mi noga drżała na sprzęgle:p egzaminy pisemne okej ale kazdy ustny czy praktyczny zawodowy omg ..[emoji14]

O aim widzę, że byśmy się dogadały. Też mi się nie podobało to bycie w centrum uwagi, a kwiaty po prostu wybrała właścicielka sali [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith ale czemu uważasz że kupowanie bardziej na raz ma oznaczać na ostatnią chwilę xD niekoniecznie :p na serio to nie jest tak że każdy inny sposób niż twój jest zły stresujący czy bezsensowny ;)

Do góry