reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja też tak kiedyś miałam jak ty ale potem troche przejęłam jego podejście, on troche moje i teraz jest naprawdę dobrze pod tym względem :) na pewno bardzo przydatna cecha takie zabezpieczanie się, daje bardzo dużo bezpieczeństwa :)

reklama
Megan otoz to! Przeceny, perelki i zbieractwo[emoji38]
Obraczki, garnitur...jeszcze niedawno przechodzilam to samo[emoji38]
Im blizej bylo slubu i wesela tym bardziej chcialam ze stresu zniknac z tego swiata[emoji28] a moj M to juz w ogole...2 tyg przed juz mial kumulacje stresu. A przed samym kosciolem mial taka mine, ze kazdy lacznie ze mna zastanawial sie czy nie idzie tam za kare[emoji38]
Ja na ucho tylko mu sie zapytalam czy wszystko okej i czy nie chce uciec, bo to ostatnia szansa, na co odpowiedzial: nie! Koniec dialogu[emoji12]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja uwielbiam przeceny [emoji23] bardziej mnie to cieszy niz jak kupie cos co jest drogie :D no ale teraz wszystko podrożało i czasem sie nie da :D
Co do ślubu to nawet mi nie mów :D ja mam wrazenie ze bardziej stresuje mnie to wszystko niż Kamila :D on pierwszy zaczął przegladac obrączki i pokazywac mi ktore sa fajne itp[emoji14]na szczęscie to tylko skromny cywilny , przed koscielnym chyba zemdleje:D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaggaa super.

Smoczki są różne.
My mamy sprawdzony z mama ten super lekki dla noworodków i nuk z dużą głową. Maluchy majaproblem z wypadaniem.
Polecam jeszcze sterylizator do smoka taki co się nosi ze sobą.

Megan przykromi, że nie mogłam pomoc ale na pewno zrobisz rozeznanie u siebie :)

W kupowaniu na raz nie ma żadnej przyjemności.
Moim zdaniem jedna wyplata i mam resztę ale bez sensu.. I się przyciskac. Wiemy co chcemy ale powoli.. Juz mamy rozplanowane. Kasa co tydzień to co tydzień coś. W jednym tyg coś tańszego w następnym droższego. Na koniec zostawiam fotelik bo auto przyjedzie kolo kwietnia dopiero to najdroższa rzecz.

Megan nie stresuj się, będzie dobrze masz być szczęśliwa :)

Popek dla małej:

_20170203_110014.JPG

Załączniki

• _20170203_110014.JPG
    _20170203_110014.JPG
    932,1 KB · Wyświetleń: 447
Myślę że nie ma jednego dobrego tempa zakupów, to zakresu indywidualnie od charakteru człowieka :) dla jednych zero przyjemności i bez sensu jest wszystko na raz, dla innych takie jest dziubanie pojedynczych rzeczy raz na tydzień :)

Aaggaa super.

Smoczki są różne.
My mamy sprawdzony z mama ten super lekki dla noworodków i nuk z dużą głową. Maluchy majaproblem z wypadaniem.

Megan przykromi, że nie mogłam pomoc ale na pewno zrobisz rozeznanie u siebie :)

Moim zdaniem jedna wyplata i mam resztę ale bez sensu.. I się przyciskac. Wiemy co chcemy ale powoli.. Juz mamy rozplanowane. Kasa co tydzień to co tydzień coś. W jednym tyg coś tańszego w następnym droższego. Na koniec zostawiam fotelik bo auto przyjedzie kolo kwietnia dopiero to najdroższa rzecz.

Popek dla małej:

Zobacz załącznik 794071
Lilith jakie slodkie!
Dla dziewuszek takie super ciuszki sa! Nadal mam mikro nadzieje, ze moze takie bede mogla kupowac [emoji18]

Smoczek kupilam tak po prostu, bo mi sie spodobal i jest przezroczysty. Kto wie czy w ogole bedzie go chcial cyckac, a wiec zapobiegawczo w razie w[emoji1]a avent to chyba spoko firma[emoji1]

Asz kurcze, tak juz bym chciala wiedziec. Syn czy corcia! Wiadomo, ze to nie zmieni mojego szczescia. Ale oszalabym jakby ta cora byla

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aaggaa super.

Smoczki są różne.

Popek dla małej:

Zobacz załącznik 794071
Dziękuje bardzo :* ja ogólnie mam straszny problem ze stresem :( kazdy egzamin u mnie , czy nowa praca to od razu ścisk żołądka , nogi i ręce sie trzęsą ale mysle ze przed tym cywilnym bedzie w miare okej :D
Piękne te ubranka masz :D moja mama tak bardzo chciała wnusie bo jak widzi te wszystkie fajne różowe ubranka to szaleje[emoji14]a teraz lece sie ogarniać bo zaraz musze byc u lekarza rodzinnego ..moze cos zaradzi na te moje choróbsko... Bo juz nie kaszlałam a od dwoch dni znowu drapie w gardle wrr

Zdecydowanie wolę ubranka dla chłopców, nieznosze róży i takich typowych słodkości.

Zawsze coś będzie nie tak haha.

AIM, to był mój przykład. W różny sposób można rozłożyć zakupy idę do sklepu coś mi się spodoba to kupuje a nie wszystko ba ostatnia chwile.
Poza tym końcówka to masakra i mało której w głowie lazenie po sklepach.
Jak Kasiulka pisała, mogą też być problemy typu leżenie szybszy poród etc.
Nie wyobrażam sobie zostawiać wszystko na ostatnia chwile i się stresować.
Ale właśnie, każda z nas robi tak jak jej pasuje najlepiej :)

Megan ataki paniki masz?? Czy taki silny stres?

Lilith raczej silny stres :) jak szlam na egzamin z prawka to musialam dzien wczesniej brac tabletki uspakajające bo tak mi noga drżała na sprzęgle:p egzaminy pisemne okej ale kazdy ustny czy praktyczny zawodowy omg ..[emoji14]

O aim widzę, że byśmy się dogadały. Też mi się nie podobało to bycie w centrum uwagi, a kwiaty po prostu wybrała właścicielka sali [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith ale czemu uważasz że kupowanie bardziej na raz ma oznaczać na ostatnią chwilę xD niekoniecznie :p na serio to nie jest tak że każdy inny sposób niż twój jest zły stresujący czy bezsensowny ;)

Do góry