reklama
Ja uwielbiam przeceny [emoji23] bardziej mnie to cieszy niz jak kupie cos co jest drogie no ale teraz wszystko podrożało i czasem sie nie daMegan otoz to! Przeceny, perelki i zbieractwo[emoji38]
Obraczki, garnitur...jeszcze niedawno przechodzilam to samo[emoji38]
Im blizej bylo slubu i wesela tym bardziej chcialam ze stresu zniknac z tego swiata[emoji28] a moj M to juz w ogole...2 tyg przed juz mial kumulacje stresu. A przed samym kosciolem mial taka mine, ze kazdy lacznie ze mna zastanawial sie czy nie idzie tam za kare[emoji38]
Ja na ucho tylko mu sie zapytalam czy wszystko okej i czy nie chce uciec, bo to ostatnia szansa, na co odpowiedzial: nie! Koniec dialogu[emoji12]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Co do ślubu to nawet mi nie mów ja mam wrazenie ze bardziej stresuje mnie to wszystko niż Kamila on pierwszy zaczął przegladac obrączki i pokazywac mi ktore sa fajne itp[emoji14]na szczęscie to tylko skromny cywilny , przed koscielnym chyba zemdleje
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaggaa super.
Smoczki są różne.
My mamy sprawdzony z mama ten super lekki dla noworodków i nuk z dużą głową. Maluchy majaproblem z wypadaniem.
Polecam jeszcze sterylizator do smoka taki co się nosi ze sobą.
Megan przykromi, że nie mogłam pomoc ale na pewno zrobisz rozeznanie u siebie
W kupowaniu na raz nie ma żadnej przyjemności.
Moim zdaniem jedna wyplata i mam resztę ale bez sensu.. I się przyciskac. Wiemy co chcemy ale powoli.. Juz mamy rozplanowane. Kasa co tydzień to co tydzień coś. W jednym tyg coś tańszego w następnym droższego. Na koniec zostawiam fotelik bo auto przyjedzie kolo kwietnia dopiero to najdroższa rzecz.
Megan nie stresuj się, będzie dobrze masz być szczęśliwa
Popek dla małej:
Smoczki są różne.
My mamy sprawdzony z mama ten super lekki dla noworodków i nuk z dużą głową. Maluchy majaproblem z wypadaniem.
Moim zdaniem jedna wyplata i mam resztę ale bez sensu.. I się przyciskac. Wiemy co chcemy ale powoli.. Juz mamy rozplanowane. Kasa co tydzień to co tydzień coś. W jednym tyg coś tańszego w następnym droższego. Na koniec zostawiam fotelik bo auto przyjedzie kolo kwietnia dopiero to najdroższa rzecz.
Popek dla małej:
Załączniki
AAggAA88
Fanka BB :)
Lilith jakie slodkie!Aaggaa super.
Smoczki są różne.
Popek dla małej:
Zobacz załącznik 794071
Dla dziewuszek takie super ciuszki sa! Nadal mam mikro nadzieje, ze moze takie bede mogla kupowac [emoji18]
Smoczek kupilam tak po prostu, bo mi sie spodobal i jest przezroczysty. Kto wie czy w ogole bedzie go chcial cyckac, a wiec zapobiegawczo w razie w[emoji1]a avent to chyba spoko firma[emoji1]
Asz kurcze, tak juz bym chciala wiedziec. Syn czy corcia! Wiadomo, ze to nie zmieni mojego szczescia. Ale oszalabym jakby ta cora byla
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje bardzo :* ja ogólnie mam straszny problem ze stresem kazdy egzamin u mnie , czy nowa praca to od razu ścisk żołądka , nogi i ręce sie trzęsą ale mysle ze przed tym cywilnym bedzie w miare okejAaggaa super.
Smoczki są różne.
Popek dla małej:
Zobacz załącznik 794071
Piękne te ubranka masz moja mama tak bardzo chciała wnusie bo jak widzi te wszystkie fajne różowe ubranka to szaleje[emoji14]a teraz lece sie ogarniać bo zaraz musze byc u lekarza rodzinnego ..moze cos zaradzi na te moje choróbsko... Bo juz nie kaszlałam a od dwoch dni znowu drapie w gardle wrr
Zdecydowanie wolę ubranka dla chłopców, nieznosze róży i takich typowych słodkości.
Zawsze coś będzie nie tak haha.
AIM, to był mój przykład. W różny sposób można rozłożyć zakupy idę do sklepu coś mi się spodoba to kupuje a nie wszystko ba ostatnia chwile.
Poza tym końcówka to masakra i mało której w głowie lazenie po sklepach.
Jak Kasiulka pisała, mogą też być problemy typu leżenie szybszy poród etc.
Nie wyobrażam sobie zostawiać wszystko na ostatnia chwile i się stresować.
Ale właśnie, każda z nas robi tak jak jej pasuje najlepiej
Megan ataki paniki masz?? Czy taki silny stres?
Zawsze coś będzie nie tak haha.
AIM, to był mój przykład. W różny sposób można rozłożyć zakupy idę do sklepu coś mi się spodoba to kupuje a nie wszystko ba ostatnia chwile.
Poza tym końcówka to masakra i mało której w głowie lazenie po sklepach.
Jak Kasiulka pisała, mogą też być problemy typu leżenie szybszy poród etc.
Nie wyobrażam sobie zostawiać wszystko na ostatnia chwile i się stresować.
Ale właśnie, każda z nas robi tak jak jej pasuje najlepiej
Megan ataki paniki masz?? Czy taki silny stres?
Lilith raczej silny stres jak szlam na egzamin z prawka to musialam dzien wczesniej brac tabletki uspakajające bo tak mi noga drżała na sprzęgle egzaminy pisemne okej ale kazdy ustny czy praktyczny zawodowy omg ..[emoji14]
Monti
Fanka BB :)
O aim widzę, że byśmy się dogadały. Też mi się nie podobało to bycie w centrum uwagi, a kwiaty po prostu wybrała właścicielka sali [emoji6]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama