reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Może nie moje zakupy ale moja mama ewidentnie wpadła w szał, nie wiem dokładnie ile rzeczy kupiła (buszuje po olx) ale ujęła to dziś tak: teraz trzeba będzie policzyć ile czego jest i już dokupić tylko to co jeszcze jest potrzebne... Także ubranka chyba mam z głowy xD
mam dokładnie to samo. Moja mama to nawet do mnie powiedziała " teraz musimy policzyć i muszę kupić płyn dla dzieci i wyprać i wyprasować dla Mikusia" - najchętniej to by się wprowadziła do nas na pierwsze pół roku !

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Moze za tydzień bede wiedziala co mam to wtedy zaczne :p

Dziewczyny... przerzucam sie chyba na lidla... rozmiar spodni S w mojej garderobie to cos pieknego! :d hahaha
Wybiegam w odległą przeszłość i takiego rozmiaru moje półki nie pamietaja :d
No może jakies 6 czy 8 lat temu... :p

Moja mama zaliczyła mini wtopę bo wcześniej kupiła parę różowych sukienek a teraz kupuje już tylko takie uniwersalne kolory i fasony ponoć :D

Lilith - rzucilam okiem i faktycznie widze ze chyba w pl tego nie znajde :) ale i tak dziekuje za linki że chcialo ci sie je tu wrzucic :D

AaggAa88 - ja mojemu K powiedzialam ze lepiej po trochu niz potem wydac kupe kasy[emoji14]bo on myslal ze lepiej jak pojedziemy na jedne wielkie konkretne zakupy[emoji14]a po co jak co chwile jakas perelka wpadnie w oko :D przy okazji mialas bardzo udane zakupy :D

My dzisiaj jedziemy do silesi szukac dla K garnituru i zamowic obrączki[emoji14]ciekawe czy znowu kupimy cos dla Domisia haha :D

Aim , morela - babcie chyba juz tak mają :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama zaliczyła mini wtopę bo wcześniej kupiła parę różowych sukienek a teraz kupuje już tylko takie uniwersalne kolory i fasony ponoć :D
haha dobre :)

Megan - jak Lena się urodziła to mieszkaliśmy 6 msc u moich rodziców jak u nas trwał remont generalny. Dlatego teraz dla mojej mamy to, że nie będzie miała małego codziennie jest nie do zniesienia. Lene miała codziennie za ścianą przez pół roku :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

My mamy taki zapas na tę okoliczność że mogłabym nawet dziś kupić wszystko na raz xD mam męża bardzo lubiącego planować i zabezpieczać się do przodu :p ale na raty jest spokojniej i daje większe możliwości wyboru że jak dziś czegoś nie ma to mogę poczekać aż będzie a nie kupować to co jest a niekoniecznie takie jak chce

Lilith - rzucilam okiem i faktycznie widze ze chyba w pl tego nie znajde :) ale i tak dziekuje za linki że chcialo ci sie je tu wrzucic :D

AaggAa88 - ja mojemu K powiedzialam ze lepiej po trochu niz potem wydac kupe kasy[emoji14]bo on myslal ze lepiej jak pojedziemy na jedne wielkie konkretne zakupy[emoji14]a po co jak co chwile jakas perelka wpadnie w oko :D przy okazji mialas bardzo udane zakupy :D

My dzisiaj jedziemy do silesi szukac dla K garnituru i zamowic obrączki[emoji14]ciekawe czy znowu kupimy cos dla Domisia haha :D

Aim , morela - babcie chyba juz tak mają :D

Megan otoz to! Przeceny, perelki i zbieractwo[emoji38]
Obraczki, garnitur...jeszcze niedawno przechodzilam to samo[emoji38]
Im blizej bylo slubu i wesela tym bardziej chcialam ze stresu zniknac z tego swiata[emoji28] a moj M to juz w ogole...2 tyg przed juz mial kumulacje stresu. A przed samym kosciolem mial taka mine, ze kazdy lacznie ze mna zastanawial sie czy nie idzie tam za kare[emoji38]
Ja na ucho tylko mu sie zapytalam czy wszystko okej i czy nie chce uciec, bo to ostatnia szansa, na co odpowiedzial: nie! Koniec dialogu[emoji12]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ze ślubem miałam tylko jeden stres-nienawidzę być w centrum uwagi a będąc panna młoda nie ma innego wyjścia. Tak to całe przygotowania itd to lajt, mam do tego podejście że w tym dniu liczy się uczucie i przysięga a nie no kolor kwiatów dopasowany do koloru serwetek xD a niektóre dziewczyny potrafią 2 lata się zmarnować na takie pierdoły xD

reklama
Morela no to sie jej nie dziwie :D my mieszkamy blisko rodzicow wiec moja mama na poczatku pewnie bedzie tu codziennie i bedziemy zaliczac częste wspolne spacerki ale ja sie ciesze :D obie mamy fizia na punkcie dzieci :D

Aim - no to mamy taki sam typ faceta :D mój to mnie czasem az denerwuje ale ciesze sie ze lubi sobie wszystko przemyslec , zastanowic sie nad przyszłoscią i odklada miesiecznie z wyplaty na drugie konto[emoji14]bo ja to żyje teraźniejszością z mysla co ma byc to bedzie :D

Do góry