reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Angie sliczniuchne.

My rowniezmamy większość z h&m ale znowu kocham joulesy, popy i skandynawskie ubrania. Im rzadsze tym lepsze :)

reklama
nie było już tych małych rozmiarów. będzie na później :) wzięłam 62-68

f2w3rjjgy5cue5bk.png
No wlasnie tak mysle ze wszedzie moze byc problem z tymi najmniejszymi[emoji14]moglam brac od razu[emoji14]no nic , tak jak piszesz bedzie na pozniej :D
Megan nie wiem czy z tej firmy u Was będą.

Link do: Bean Bag Planet|As Snug as a Hug! [emoji768]

Te są też dobre:
Link do: Bambeano Baby Bean Bag

Albo te:
Link do: Gaga Personalised Bean Bags for Babies - rucomfy

W pl na pewno są też. Musisz poczytać recenzje :)

Tez mam dwa body z lidla i rozmiar się zgadza. Ale może u Was jest zawyzony.
Oo dziękuje ci bardzo [emoji7] !! Po pracy sobie przejrze i poczytam :D bo teraz maly terrorysta probuje po mnie skakać[emoji14]u nas w lidlu ogolnie chyba zawsze sa wieksze rozmiary niz powinny byc .. :(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Angie - śliczne ciuszki [emoji3].
Czekam na potwierdzenie płci.. Patrzyłam dzisiaj w smyku za kompletami.. I fakt - były beżowe, ale..różowe były pełniejsze, cena ta sama... Także. Jeszcze niecałe 2 tyg i może też zacznę szaleć [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale Wam zazdroszcze już tych zakupów...
Ja cały czas czekam kiedy moj maluszek rozchyli nóżki... wtedy pewnie tez wpadnę w szał zakupów :p

Megan nie wiedziałam.
Dałam Ci te najlepsze u nas, nie wiem czy są w pl nuestety :( nie zawsze mogę pomoc tak jakbym chciała.

Aga zleci.
Macie tkmaxy u Was, polecam się tam wybrać. Są śliczne uniwersalne komplety, ale nie beżowe. Zielone, szare, żółte np. Z ciekawymi wzorami.

Ilka jak wyżej :) zawsze da się coś zaradzić.

Jakis czas temu kupilam pare rzyczy i nie wrzucilam zeby Wam pokazac!
1486115040-aaaaaa.jpeg

Bodziaki swiateczne na pozniej za jedyne 7ziko[emoji41]
Biale - mowie biore, bo sa tak uniwersalne, ze bardziej sie nie da[emoji1]
Smoczuchy za 17zl (mysle ze spoko cena)
I reszta pierdolek

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Super też się dziś zastanawiałam czy kupić szczotkę i grzebień ale .. wstrzymałam się jakoś :) mąż by się śmiał ze mnie , że już szaleje :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Może nie moje zakupy ale moja mama ewidentnie wpadła w szał, nie wiem dokładnie ile rzeczy kupiła (buszuje po olx) ale ujęła to dziś tak: teraz trzeba będzie policzyć ile czego jest i już dokupić tylko to co jeszcze jest potrzebne... Także ubranka chyba mam z głowy xD

reklama
Ja jak wyliczylam mojemu ile to bedzie wszystko kosztowalo to przyznal racje, ze lepiej jak pieniadze znikaja powoli. A jak juz sie zacznie wczesniej to ile mozna odnalezc perelek za grosze

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry