reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Angie sliczniuchne.

My rowniezmamy większość z h&m ale znowu kocham joulesy, popy i skandynawskie ubrania. Im rzadsze tym lepsze :)

reklama
nie było już tych małych rozmiarów. będzie na później :) wzięłam 62-68

f2w3rjjgy5cue5bk.png
No wlasnie tak mysle ze wszedzie moze byc problem z tymi najmniejszymi[emoji14]moglam brac od razu[emoji14]no nic , tak jak piszesz bedzie na pozniej :D
Megan nie wiem czy z tej firmy u Was będą.

Link do: Bean Bag Planet|As Snug as a Hug! [emoji768]

Te są też dobre:
Link do: Bambeano Baby Bean Bag

Albo te:
Link do: Gaga Personalised Bean Bags for Babies - rucomfy

W pl na pewno są też. Musisz poczytać recenzje :)

Tez mam dwa body z lidla i rozmiar się zgadza. Ale może u Was jest zawyzony.
Oo dziękuje ci bardzo [emoji7] !! Po pracy sobie przejrze i poczytam :D bo teraz maly terrorysta probuje po mnie skakać[emoji14]u nas w lidlu ogolnie chyba zawsze sa wieksze rozmiary niz powinny byc .. :(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Angie - śliczne ciuszki [emoji3].
Czekam na potwierdzenie płci.. Patrzyłam dzisiaj w smyku za kompletami.. I fakt - były beżowe, ale..różowe były pełniejsze, cena ta sama... Także. Jeszcze niecałe 2 tyg i może też zacznę szaleć [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale Wam zazdroszcze już tych zakupów...
Ja cały czas czekam kiedy moj maluszek rozchyli nóżki... wtedy pewnie tez wpadnę w szał zakupów :p

Megan nie wiedziałam.
Dałam Ci te najlepsze u nas, nie wiem czy są w pl nuestety :( nie zawsze mogę pomoc tak jakbym chciała.

Aga zleci.
Macie tkmaxy u Was, polecam się tam wybrać. Są śliczne uniwersalne komplety, ale nie beżowe. Zielone, szare, żółte np. Z ciekawymi wzorami.

Ilka jak wyżej :) zawsze da się coś zaradzić.

Jakis czas temu kupilam pare rzyczy i nie wrzucilam zeby Wam pokazac!
1486115040-aaaaaa.jpeg

Bodziaki swiateczne na pozniej za jedyne 7ziko[emoji41]
Biale - mowie biore, bo sa tak uniwersalne, ze bardziej sie nie da[emoji1]
Smoczuchy za 17zl (mysle ze spoko cena)
I reszta pierdolek

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Super też się dziś zastanawiałam czy kupić szczotkę i grzebień ale .. wstrzymałam się jakoś :) mąż by się śmiał ze mnie , że już szaleje :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Może nie moje zakupy ale moja mama ewidentnie wpadła w szał, nie wiem dokładnie ile rzeczy kupiła (buszuje po olx) ale ujęła to dziś tak: teraz trzeba będzie policzyć ile czego jest i już dokupić tylko to co jeszcze jest potrzebne... Także ubranka chyba mam z głowy xD

reklama
Ja jak wyliczylam mojemu ile to bedzie wszystko kosztowalo to przyznal racje, ze lepiej jak pieniadze znikaja powoli. A jak juz sie zacznie wczesniej to ile mozna odnalezc perelek za grosze

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry