reklama
Ja jechalam o 10 bo wlasnie bałam sie jechac na otwarcie sklepu ale sporo tego bylo[emoji14]i kazdy rozmiar praktycznie[emoji14]najmniej chyba bylo z rozmiaru 50-56
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Spodenki 50-56 a body 62-68 ale te body takie dlugie mi sie wydaja i czekam az K sie obudzi bo mu napisalam zeby jeszcze skoczyl po bodziaki 50-56Megan a jaki rozmiar wzięłaś?
Megan nie kupuj dużo z taką małą numeracja.
Ciuszki śliczne.
Ja kuouje tylko 62. I nie mam w nadmiarze. Mam listę po synku ile ciuchów miał i chce teraz podobna liczbę bo to było w sam raz. Moje dzieci z alergicznych i refluksowych, często przebierane mimo tetry etc
U nas tylko pajacowe sprawy jeszcze z ubrań, krótkie body z 4 sztuki i coś welurowego plus skarpetki.
Mam już wanienke
Kupiłam z sammera jednak.
Ciuszki śliczne.
Ja kuouje tylko 62. I nie mam w nadmiarze. Mam listę po synku ile ciuchów miał i chce teraz podobna liczbę bo to było w sam raz. Moje dzieci z alergicznych i refluksowych, często przebierane mimo tetry etc
U nas tylko pajacowe sprawy jeszcze z ubrań, krótkie body z 4 sztuki i coś welurowego plus skarpetki.
Mam już wanienke
Ok dziekuje za rade kazda sie przyda od bardziej doswiadczonych mamusiek mam chyba z 4 bodziaki na 56 cm reszta jest wieksza[emoji14]na 62 i 68 ale te z lidla sa taaaakie dlugasne chyba bardziej 68 niz 62Megan nie kupuj dużo z taką małą numeracja.
Ciuszki śliczne.
Mam już wanienke
Załączniki
Lilith bo zapomnialabym pisalas moze jak nazywa sie ta poducha dla dzieciaczka której dodalas jakis czas temu zdjecie ? Zaciekawila mnie a nie umiem znalezc nazwy[emoji14]
Megan tez bylamw lidlu i kupilam to samo co Ty i jeszcze pajacyk i wszystko w szarym kolorze [emoji16] w rozm.50-56.
Lilith w lidlu rozmiarowka jest zawyzona czesto o 1-2 rozmiary.
Ciuszki sliczne, a kurteczka cudo [emoji5]
Lilith w lidlu rozmiarowka jest zawyzona czesto o 1-2 rozmiary.
Ciuszki sliczne, a kurteczka cudo [emoji5]
reklama
Angie_90
Zaciekawiona BB