reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Te zolte spodenki tez bardzo mi sie podobaja, tylko dzisiaj mam okropnego lenia i nie bede jechac specjalnie po nie, a tam pewnie rano mamuski szturmowaly sklep i juz nic nie ma;)

reklama
Ja jechalam o 10 bo wlasnie bałam sie jechac na otwarcie sklepu :D ale sporo tego bylo[emoji14]i kazdy rozmiar praktycznie[emoji14]najmniej chyba bylo z rozmiaru 50-56:p

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan a jaki rozmiar wzięłaś?

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Megan nie kupuj dużo z taką małą numeracja.

Ciuszki śliczne.

Ja kuouje tylko 62. I nie mam w nadmiarze. Mam listę po synku ile ciuchów miał i chce teraz podobna liczbę bo to było w sam raz. Moje dzieci z alergicznych i refluksowych, często przebierane mimo tetry etc
U nas tylko pajacowe sprawy jeszcze z ubrań, krótkie body z 4 sztuki i coś welurowego plus skarpetki.

Mam już wanienke :)
Kupiłam z sammera jednak.

Megan nie kupuj dużo z taką małą numeracja.

Ciuszki śliczne.

Ja kuouje tylko 62. I nie mam w nadmiarze. Mam listę po synku ile ciuchów miał i chce teraz podobna liczbę bo to było w sam raz. Moje dzieci z alergicznych i refluksowych, często przebierane mimo tetry etc
U nas tylko pajacowe sprawy jeszcze z ubrań, krótkie body z 4 sztuki i coś welurowego plus skarpetki.

Mam już wanienke :)
Kupiłam z sammera jednak.
Ok dziekuje za rade :D kazda sie przyda od bardziej doswiadczonych mamusiek :D mam chyba z 4 bodziaki na 56 cm reszta jest wieksza[emoji14]na 62 i 68:p ale te z lidla sa taaaakie dlugasne:D chyba bardziej 68 niz 62:p
1486036603101.jpg

Załączniki

• 1486036603101.jpg
    1486036603101.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 384
Lilith bo zapomnialabym:p pisalas moze jak nazywa sie ta poducha dla dzieciaczka której dodalas jakis czas temu zdjecie ? Zaciekawila mnie a nie umiem znalezc nazwy[emoji14]

Megan tez bylamw lidlu i kupilam to samo co Ty i jeszcze pajacyk i wszystko w szarym kolorze [emoji16] w rozm.50-56.

Lilith w lidlu rozmiarowka jest zawyzona czesto o 1-2 rozmiary.
Ciuszki sliczne, a kurteczka cudo [emoji5]
xnw43e3k256g9p2p.png

A ja byłam po rybkę w lidlu i tam nic nie było już ciążowego, a chciałam zobaczyć te spodnie.
Z 50/56 też nic! Choć zapewne bym nie kupiła, to chciałam popatrzeć na takie malutkie :-)

reklama
Do góry